ВУЧИЋ У ПРОБЛЕМУ: Мора да одложи изборе на јесен, формира се прелазна влада!?

комшија

Stara legenda
Poruka
90.971
1587383757300.png




ВУЧИЋ У ПРОБЛЕМУ: Мора да одложи изборе на јесен, формира се прелазна влада!?

Постоји један велики проблем за ову власт: пошто 3. јуна истиче мандат Скупштини и Влади - ако на силу не одрже изборе у јуну и буду морали да их одложе за јесен, то значи да ова Влада не може да остане и да мора доћи прелазна, техничка Влада уз подршку свих политичких опција.

1587384455700.png


13:52 20.04.2020.

Ово открива лидер Двери Бошко Обрадовић и сматра да је то један од разлога зашто Вучић по сваку цену жели што пре да окончна корона панику коју је сам изазвао.


Нема сумње да Вучићу не би одговарало да препусти део власти и отвори медије за све политичке опције. Ипак, како наводи Обрадовић, главна преостала стручна тема Кризног штаба јесте како одједном и што пре све завршити да би Вучић организовао изборе пре лета, односно како дозволити даље скупљање потписа и масовни излазак на биралишта, а истовремено забранити окупљања и протесте?


– Најновија нагла промена тона и закључака Кризног штаба и фамозне струке у вези са даљим ширењем пандемије у Србији не може имати други мотив сем Вучићев сигнал да је дошло време да се све заврши по сваку цену јер избори на свим нивоима морају бити одржани пре лета. Дакле, Вучићев циљ остајања на власти не бира средства и све се мора прилагодити томе.


Прво су се смејали новој заразној болести и упркос ширењу епидемије у Европи расписали изборе и скупљали потписе стотина хиљада људи у затвореном. Јавно су тврдили да избори неће бити одложени и заиста желели да их спроведу без обзира на све јер су били спремили нову изборну крађу, а сва купљена и лажна опозиција заузела је своја места на старту нове позоришне представе.


Када су схватили да је враг однео шалу и да не могу на силу организовати изборе у време пандемије променили су плочу и схватили да епидемију могу искористити за потпуно укидање Народне скупштине, увођење ванредног стања и нови облик личне промоције и предизборне кампање председника СНС.


За све неозбиљности, неодговорности и учињене крупне пропусте у превентиви ширења нове заразне болести окривили су грађане и повратнике из иностранства како себи не би нанели предизборну штету. Опозицију и слободне новинаре су оптужили да су се ујединили са корона вирусом у борби против Србије и здравља становништва.


Партијски активисти наставили су кампању од врата до врата, куповину гласова и прављење спискова сигурних гласача. Све је посматрано искључиво из угла страначког интереса, опстанка владајућег режима и припрема за изборе.


И нови, нагли преокрет да је стање све боље, иако број новозаражених стално расте и много је већи него кад је пре неколико недеља у званичним СМС порукама прећено масовним умирањем као у Италији и Шпанији, има везе искључиво са изборима и Вучићевим страхом да му време истиче.


Отуда журба и убрзање како би се све припремило за изборе пре лета. Као што нам је објашњено да морамо бити утамничени четири дана за Васкршње празнике, тако ће нам сада одједанпут бити образложено да је све у реду и да уз одређене мере заштите можемо и масовно на биралишта.


Још остаје само како ће томе прилагодити забрану окупљања да би спречили протесте који их чекају одмах по окончању ванредног стања. Јер, ово више овако заиста не може. Ово није нормално. Имамо посла са влашћу која је спремна на све зарад опстанка на власти. Нема ко други – ми морамо да их зауставимо док не буде касно. Мислите о томе! – поручује Обрадовић.
link




Александар Вучић постаје све већи баласт чак и његовим западним газдама. Такође, "дубока држава" која је нетакнута још од времена Милошевића, као што је својевремено поменутог заменила Коштуницом а Тадића Николићем, ускоро ће пожелети и Вучића замени неким другим, а да их Вучић не би повукао са собом на дно. У сваком случају, после укидања противуставно уведеног ванредног стања креће убрзање политичких дешавања који неће ићи на руку диктаторском режиму.
 
...Александар Вучић постаје све већи баласт чак и његовим западним газдама....

Ovo ti je najpametnije što si rekao....
Mnogo je NAPORAN brate!
Nije uopšte sustejnbl!
 
haha odlicna vest...

ako raspise izbore a korona epidemija traje, Vucic ce puci kao bas, plus ce navuci bes naroda, plus imati smesnu izlaznost jer niko nije lud u sred korone da ide na izbore i lize izborni listic i da mu prskaju prst koronom....

A ako ne raspise, imace tehnicku vladu sa Boskom, Bastacem i Djilasom u njoj tj efektivan gubitak vlasti i kontrole medija z:D

Makar RTS-a
 
Ja da sam opozicija prijavio bih se na casove malo kod Vucica, da naucim kako bar da predjem cenzus
Mislis da nauce kako da se ucenjuje ,preti ,potplacuje,batinaju i zatvaraju protivnici, novinari ,dele sendvici,laze ,manipulise ,krade ....znamo mi svi da bi se pickousti karrao za vlast u supak
 
izbori su raspisani već , nemate vi pojma , samo se nastave izborne radnje po ukidanju vanrednog stanja a trenutna vlada odredi nov datum i rešena stvar
Boško može samo da sanjari o nekoj prelaznoj vladi gde bi se on nešto pitao
Po ukidanju vanrednog stanja će te da imate tako dobre izbore da će te ceo život da ih pamtite.
 
Mislis da nauce kako da se ucenjuje ,preti ,potplacuje,batinaju i zatvaraju protivnici, novinari ,dele sendvici,laze ,manipulise ,krade ....znamo mi svi da bi se pickousti karrao za vlast u supak
све је то одавно научено још из времена усташе тита, чији лик и дело данас настављају ''демократски'' политиканти
 
све је то одавно научено још из времена усташе тита, чији лик и дело данас настављају ''демократски'' политиканти
Demokratija ne postoji odavno ,postoji demonokratija i totalitarizam
 

Back
Top