DarkMoon Legenda Poruka 51.774 28.01.2025. u 04:14 - Vučić u petak u mom gradu (Jagodina) počinje kampanju? #51 ružislav: zašto sam ja ovaj klip morao da pogledam ceo Kliknite za proširenje... Sarovic jebbe i ne vadi.
ružislav: zašto sam ja ovaj klip morao da pogledam ceo Kliknite za proširenje... Sarovic jebbe i ne vadi.
ružislav Iskusan Poruka 5.877 28.01.2025. u 07:12 - Vučić u petak u mom gradu (Jagodina) počinje kampanju? #52 DarkMoon: Sarovic jebbe i ne vadi. Kliknite za proširenje... daa oni su prosto nesvesni koliko se blamiraju i koliko ne znaju o takvom moždanom sklopu samo da se otvori tema na filozofiji
DarkMoon: Sarovic jebbe i ne vadi. Kliknite za proširenje... daa oni su prosto nesvesni koliko se blamiraju i koliko ne znaju o takvom moždanom sklopu samo da se otvori tema na filozofiji
R Ružan finansijski Aktivan član Poruka 1.495 28.01.2025. u 07:40 - Vučić u petak u mom gradu (Jagodina) počinje kampanju? #53 ružislav: zašto sam ja ovaj klip morao da pogledam ceo Kliknite za proširenje... Ovo nisu pravi jagodinci. Pravi jagodinci su izasli u nedelju
ružislav: zašto sam ja ovaj klip morao da pogledam ceo Kliknite za proširenje... Ovo nisu pravi jagodinci. Pravi jagodinci su izasli u nedelju
R Ružan finansijski Aktivan član Poruka 1.495 28.01.2025. u 07:41 - Vučić u petak u mom gradu (Jagodina) počinje kampanju? #54 DarkMoon: Sarovic jebbe i ne vadi. Kliknite za proširenje... Treptaci Svemira 2. Ko je gledao taj dokumentarni film, razumece
DarkMoon: Sarovic jebbe i ne vadi. Kliknite za proširenje... Treptaci Svemira 2. Ko je gledao taj dokumentarni film, razumece