fauler
Elita
- Poruka
- 16.882
organizujte neštoMora neki kontra skup da bude. Organizovace se nesto sigurno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
organizujte neštoMora neki kontra skup da bude. Organizovace se nesto sigurno
Dakle, danas dobih "radosnu" vest da mi voljeni predsednik dolazi u posetu. Kako je rekao 20god nije drzao govor u mom gradu. Da li je cekao da debeli pandrkne i polako da preuzima jedini grad koji nije osvojio. Palmini su na vlasti, vucicevi opozicija. Saveti, kako docekati miljenog predsednika? Jos se neorganizuje kontramiting. 2 puta su bili protesti oko nadstresnice
ima li ko da preuzme njegov biznis, da ga naslediOvde je sad manji mrak. Recimo kad su bili oni prethodni protesti, malo ljudi je izlazilo. Sada vise, ali jos nije to to. Polako se rasvetljavaju afere debelog. sns ovde je bas supalj. Polupismenjaci ga vode i jako su slabi sa kadrovima. Bice preletanja u sns masovno iz palmine stranke. Jedva cekam(na zalost) kad pobedi sns kako ce palmini da lizu sta su sve pljuvali. Ironija je da js podrzava i dalje vucica a satanizuju lokalni sns
Rekoh da je najlosije stoji ovde i po izborima i ovako u okruzenju kako vidim. Sta god mislio i za palmu, vucic je gore zloČuo sam i da ima dosta otpora. Sami naprednjaci iz moravske Srbije nisu baš najsrećniji što moraju da idu.
Ima logike da bude u. JA. Pokupice je kao ratni plen,posle smrti Palme. Preuzece grad jer je Dacic slab,samo ce Palmine da postroji i ponudi im.da zadrze radna mesta a vremenom ce ubaciti i svoje. Nije on neki engleski dzentllmen vec bosanski predator kupi sve zivo.Sto ne krene od Vr,Le,Nis od juga pa na gore? Ili Uzice zapad, istok Bor/Zajecar. Cekao da ode palma. Sta li sprema ove godine videcemo. Interesantna godina ce biti
Garantovano ce i dacic biti tu
Kao njegovi sinovi, koji ako mi verujes jednog ne znam ni kako izgleda. Uopste se ne eksponiraju, a ko stvarno sad vodi to je pitanjeima li ko da preuzme njegov biznis, da ga nasledi
bas tako, ali verujem da ce neki naprednjak isplivatiKao njegovi sinovi, koji ako mi verujes jednog ne znam ni kako izgleda. Uopste se ne eksponiraju, a ko stvarno sad vodi to je pitanje
To ti kao ono ubijes coveka, nisam ja moja ruka je. Hoce da se ogradi vesica, vucevica i ostalih u fazonu oni su krivi ja sam samo predsednik. Drugo treba mu druga stranka sigurica. Samo mislim da ce grdno da se zezne jer sns bez njega mozda i cenzus ne preleziMislim da ovo ludilo Vucica ne vredi ni komentarisati ali ajde...
ja licno mislim da je on sujeveran kao i svaki manijak i kad mu se priblizila 12g vladavine poceo je da rese o ovom pokretu.
E sad sta on hoce. On bi da se otarasi SNS i stvori nesto novo sa novim ljudima, a ON da bude na celu.
A osim toga ako je vladavina SNS bila tako dobra sto da se meja nek vlada 112 g.
Kapirate sa kakvim ludakom imamo posla?
Likvidira svakog ko mu stane na putDa nije on rokno palmu znao sta mu sledi
Kako sam saznao, upravo palmini ljudi a ne sns su zasluzni za posetu. Gov..ari gledaju kako da ostanu na vlastiTreba ispitati palmine saradnike dal je planiro kandidaturu
Dakle, danas dobih "radosnu" vest da mi voljeni predsednik dolazi u posetu. Kako je rekao 20god nije drzao govor u mom gradu. Da li je cekao da debeli pandrkne i polako da preuzima jedini grad koji nije osvojio. Palmini su na vlasti, vucicevi opozicija. Saveti, kako docekati miljenog predsednika? Jos se neorganizuje kontramiting. 2 puta su bili protesti oko nadstresnice