Vučić u petak u mom gradu (Jagodina) počinje kampanju?

Dakle, danas dobih "radosnu" vest da mi voljeni predsednik dolazi u posetu. Kako je rekao 20god nije drzao govor u mom gradu. Da li je cekao da debeli pandrkne i polako da preuzima jedini grad koji nije osvojio. Palmini su na vlasti, vucicevi opozicija. Saveti, kako docekati miljenog predsednika? Jos se neorganizuje kontramiting. 2 puta su bili protesti oko nadstresnice

Čuo sam i da ima dosta otpora. Sami naprednjaci iz moravske Srbije nisu baš najsrećniji što moraju da idu.

Ovde je sad manji mrak. Recimo kad su bili oni prethodni protesti, malo ljudi je izlazilo. Sada vise, ali jos nije to to. Polako se rasvetljavaju afere debelog. sns ovde je bas supalj. Polupismenjaci ga vode i jako su slabi sa kadrovima. Bice preletanja u sns masovno iz palmine stranke. Jedva cekam(na zalost) kad pobedi sns kako ce palmini da lizu sta su sve pljuvali. Ironija je da js podrzava i dalje vucica a satanizuju lokalni sns
ima li ko da preuzme njegov biznis, da ga nasledi

Sto ne krene od Vr,Le,Nis od juga pa na gore? Ili Uzice zapad, istok Bor/Zajecar. Cekao da ode palma. Sta li sprema ove godine videcemo. Interesantna godina ce biti
Ima logike da bude u. JA. Pokupice je kao ratni plen,posle smrti Palme. Preuzece grad jer je Dacic slab,samo ce Palmine da postroji i ponudi im.da zadrze radna mesta a vremenom ce ubaciti i svoje. Nije on neki engleski dzentllmen vec bosanski predator kupi sve zivo.

Mislim da ovo ludilo Vucica ne vredi ni komentarisati ali ajde...

ja licno mislim da je on sujeveran kao i svaki manijak i kad mu se priblizila 12g vladavine poceo je da rese o ovom pokretu.

E sad sta on hoce. On bi da se otarasi SNS i stvori nesto novo sa novim ljudima, a ON da bude na celu.

A osim toga ako je vladavina SNS bila tako dobra sto da se meja nek vlada 112 g.

Kapirate sa kakvim ludakom imamo posla?

Mislim da ovo ludilo Vucica ne vredi ni komentarisati ali ajde...

ja licno mislim da je on sujeveran kao i svaki manijak i kad mu se priblizila 12g vladavine poceo je da rese o ovom pokretu.

E sad sta on hoce. On bi da se otarasi SNS i stvori nesto novo sa novim ljudima, a ON da bude na celu.

A osim toga ako je vladavina SNS bila tako dobra sto da se meja nek vlada 112 g.

Kapirate sa kakvim ludakom imamo posla?
To ti kao ono ubijes coveka, nisam ja moja ruka je. Hoce da se ogradi vesica, vucevica i ostalih u fazonu oni su krivi ja sam samo predsednik. Drugo treba mu druga stranka sigurica. Samo mislim da ce grdno da se zezne jer sns bez njega mozda i cenzus ne prelezi

Dakle, danas dobih "radosnu" vest da mi voljeni predsednik dolazi u posetu. Kako je rekao 20god nije drzao govor u mom gradu. Da li je cekao da debeli pandrkne i polako da preuzima jedini grad koji nije osvojio. Palmini su na vlasti, vucicevi opozicija. Saveti, kako docekati miljenog predsednika? Jos se neorganizuje kontramiting. 2 puta su bili protesti oko nadstresnice

Da, to je Kampanja za budućnost II.

Ići će karavanima po zemlji i onda napuniti beogradsku arenu i na kraju bi trebalo veliki zbor u Orašcu da se održi.

Tako da ćemo suštinski imati celi naredni mesec mitingovanja kao da su izbori sad krajem februara.

Nećemo moći da dišemo od konstantnih protesta, politike, reklama, autobusa, itd. narednih mesec dana.

Back