Vučić u petak u mom gradu (Jagodina) počinje kampanju?

Ružan finansijski

Aktivan član
Poruka
1.119
Dakle, danas dobih "radosnu" vest da mi voljeni predsednik dolazi u posetu. Kako je rekao 20god nije drzao govor u mom gradu. Da li je cekao da debeli pandrkne i polako da preuzima jedini grad koji nije osvojio. Palmini su na vlasti, vucicevi opozicija. Saveti, kako docekati miljenog predsednika? Jos se neorganizuje kontramiting. 2 puta su bili protesti oko nadstresnice

Dakle, danas dobih "radosnu" vest da mi voljeni predsednik dolazi u posetu. Kako je rekao 20god nije drzao govor u mom gradu. Da li je cekao da debeli pandrkne i polako da preuzima jedini grad koji nije osvojio. Palmini su na vlasti, vucicevi opozicija. Saveti, kako docekati miljenog predsednika? Jos se neorganizuje kontramiting. 2 puta su bili protesti oko nadstresnice
Ne* organizuje

to sam i ja rekao,

pistaljke i ostalu oppremu za pravljenje buke i oterajte ga iz jagodine, prvo pozovite op. medije da vas snimaju
ima da pobegne kao popisan
Ovde je sad manji mrak. Recimo kad su bili oni prethodni protesti, malo ljudi je izlazilo. Sada vise, ali jos nije to to. Polako se rasvetljavaju afere debelog. sns ovde je bas supalj. Polupismenjaci ga vode i jako su slabi sa kadrovima. Bice preletanja u sns masovno iz palmine stranke. Jedva cekam(na zalost) kad pobedi sns kako ce palmini da lizu sta su sve pljuvali. Ironija je da js podrzava i dalje vucica a satanizuju lokalni sns

to sam i ja rekao,

pistaljke i ostalu oppremu za pravljenje buke i oterajte ga iz jagodine, prvo pozovite op. medije da vas snimaju
ima da pobegne kao popisan

Isključeno kao varijanta, pokušaće da dovuku iz cele Srbije ljude u Jagodinu jer su mu veći gradovi postali previše vruća zona.

Biće ih previše da bi Jagodinci nešto mogli da urade mada će prikupljen i dovučen broj plaćenih posmatrača biti patetičan u odnosu na skupove širom Srbije.

Isključeno kao varijanta, pokušaće da dovuku iz cele Srbije ljude u Jagodinu jer su mu veći gradovi postali previše vruća zona.

Biće ih previše da bi Jagodinci nešto mogli da urade mada će prikupljen i dovučen broj plaćenih posmatrača biti patetičan u odnosu na skupove širom Srbije.
Ovde je vucic omrazen. Nikad ni srs ni sns nisu dobro stajali ovde. Pre palme Ds ih kidao

Ovde je vucic omrazen. Nikad ni srs ni sns nisu dobro stajali ovde. Pre palme Ds ih kidao
Oko 25 posto je sns dobio na lokalnim ovde prosle godine. To je za njih debakl realno. Bice interesantno ovde. Palma je krimos arkanov, nakrao se i nasvercovao 90ih. Uveo i ovde diktaturu, gmaz je sve to stoji, ali Jagodina je bila varosica i dosta nerazvijena. Dobili smo status grada sa oko 35000 stanovnika(grad) a opstina 65000. To geografski ne bi trebalo. Bilo je i benificija. Kad preuzmu sad ovi tek cemo u rupu

Oko 25 posto je sns dobio na lokalnim ovde prosle godine. To je za njih debakl realno. Bice interesantno ovde. Palma je krimos arkanov, nakrao se i nasvercovao 90ih. Uveo i ovde diktaturu, gmaz je sve to stoji, ali Jagodina je bila varosica i dosta nerazvijena. Dobili smo status grada sa oko 35000 stanovnika(grad) a opstina 65000. To geografski ne bi trebalo. Bilo je i benificija. Kad preuzmu sad ovi tek cemo u rupu
I sto se tice bunge zaboravih. To je tacno sve, a sta li rade ******i i ovi njegovi gore. marinka i djilas kad su dolazili pre neku godinu oterani kao kucici. Voleo bih i ovog tako, ali dovucice autobuse i stvoriti laznu sliku kako ga i ovde mnogo vole

Какво сад посело који ****ц??!

Zasto Jagodina,pa sigurno nece u BGD,zbog blokade. Inace u petak krece ekipa SNSovaca iz BGD,vec su se organizovali. Koliko sam razumeo ti sto dodju imace status osnivaca pokreta. Kao otklon od radikalskog dela koji je na svoju ruku.
Sto ne krene od Vr,Le,Nis od juga pa na gore? Ili Uzice zapad, istok Bor/Zajecar. Cekao da ode palma. Sta li sprema ove godine videcemo. Interesantna godina ce biti

Back