Vučić u petak razgovara sa građanima čak 12 sati (u redu čeka 5.000 ljudi)

Имитира Путина. :lol:

- - - - - - - - - -

А гестикулацију скинуо од госпоје Меркел.

Mislim da ovako retardirane gluposti nema cak ni kod Putina.

- - - - - - - - - -

Jos jedna izvanredna manipulacija velemajstora Vucica!
Nema mu ravna. Cak je prevazisao i svog savetnika Blera! :hahaha:
Jer, svaki naivan covek ce pozdraviti "spustanje premijera na nivo obicnog coveka" ali je problem sto je takvih ogroman broj koji ne shvata da se radi samo i jedino o marketinskom potezu i to u trci za rekord od 12 sati neprekidnog caskanja a izbor Vlade neka ceka (da pokvari letovanje poslanicima ;) ) Vazni su gradjani!
Velemajstor je velemajstor.

Ovo mogu da podrze samo oni retardi koji se loze na likove poput Putina, autokrate i diktatore. Tako da, vecina Srba, verovatno.

e paz'te ove tragi-komedije
#########

ŽELIM DA MI VUČIĆ OTKLJUČA KUĆU: Potresna priča bake Nedeljke (90) koja je došla na razgovor sa premijerom

- Imali smo svađe, pa mi je zaključao kuću. Želim da mi je premijer otključa.
Dovezao me je moj mlađi sin, a taj stariji je umro prošlog petka, Bog nek mu oprosti - kaže baka Nedeljka

Starica Nedeljka Vuković (90) iz Mirijeva smogla je snage da dođe u pet sati ujutru kako bi
razgovarala sa premijerom Aleksandrom Vučićem, iako ulazi u 10. deceniju života. Ona za naš portal otkriva da ju je na ovo nateralo “zlo sa starijim sinom”, koji je umro prošle nedelje.

ima i kratak video

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...ke-90-koja-je-dosla-na-razgovor-sa-premijerom

aj i ovde dok mi je jos sveze.....

postovanje premijeru, marlon sa krstarice
o marlone, kako je? kada smo se videli poslednji put...bese u studiju...oko bombardovanja?
secate se??? tako je, kako ste vi inace?
nemoj mi persirati, nego sta ima tamo kod vas na forumu, a i na filmu? sta pijes, kafu, sok?
moze kafa, hvala. ma nista, film je pukao jer se nema novca za ozbiljne projekte, a na forumu ista ekipa kao ranije...znas vec.
da znam...kada jos malo ojacamo za nekoliko godina bice vise i za kulturu, dotad moramo svi da stegnemo kais. kazu mi ovi moji sto prate blogove da me nesto mnogo ne hvalite na forumu, da ne kazem streljate... (smeh).
ma hvale te tvoji od uranka do pocinka, na sta bi licilo da te hvalimo i mi koji smo opozicija svakoj vlasti.
pusti ih, nemoj da ih gazite kao sto umete, mora da rade svoj posao sam znas kako to funkcionise. nego, sta radi eremita, jel tako bese? (smeh)...psuje li me svaki dan do boga, (smeh)
mita je neunistiva forumska ikona, nego kad ga vec spomenu mogao bi da pomognes coveku, imas resurse..
kako, reci?
ma ona oluja mu je unistila pola krova na kuci i mora da uzme neku pomoc za polupan crep a ovi tvoji sa vracara ga zezaju..
javicu im da srede, ako negde zaskripi samo neka potrazi Z.
ok, prenecu mu...jedno pitanje, jer vidim ovde je red kao za vakcinu protiv svinjskog gripa te ne bih da te zadrzavam?
pucaj, ali brzo
pa ovako: pitam se cesto slusajuci te, onako, za sebe, jel si politicki jos na istim smernicama kao 90tih? mislis li isto za nase zapadne prijatelje ili se nesto promenilo u konceptu resavanja gorucih problema iz spoljne politike pa se mora...znas vec, malo toplo, malo hladno, a u srcu nam jos uvek vijori ista zastava?
malo imam vremena za odgovor ali pokusacu...ne sumnjaj da taj glas jos uvek govori iz mene i odgovoricu ti iskreno, mi grabimo ka sigurnoj buducnosti krupnim koracima. skromnost mi ne dozvoljava da sada citiram brojke koliko smo uspesni i koliki nam je deficit, jer pitanje koje si mi postavio je veoma vazno i zbog njega moram donositi politicke odluke kojih se ponekad stidim, ali ih sve donosim samostalno bez pritisaka. strateski cilj moje politike je unija odrzavajuci pritom odlicne odnose sa rusijom...rusija i eu, eu i rusija... kina i rusija, rusija i kina...srbija u uniji je erbas te nase razvojne sanse, a kina i rusija su kerozin za taj let.
pa... dobro...srbija nam je naravno valjda svima najpreca? podrazumevano sa kosovom i srpskom?
razume se...
hvala ti, kad smanjis obaveze i prodje guzva mozemo sa vojinim ako ste jos, ono... znas... kod naje petkom na pasulj, ko nekad?
nisam sedeo kod naje ne pamtim, ali videcu...sta radi kostun?da li si jos sa njima?
popijemo tu i tamo ponekad kafu i izdivanimo se kad me put navede ka belanovici...izasao sam iz politike jos pre borisa.
e marlone hvala ti sto si navratio.
hvala tebi sto si me primio, bilo mi je zadovoljstvo, sad sam kao pinki (smeh), ekipa nece da veruje (smeh)
ostao si isti, (smeh).....(off) djolee, uvodi sledeceg!

aj i ovde dok mi je jos sveze.....

postovanje premijeru, marlon sa krstarice
o marlone, kako je? kada smo se videli poslednji put...bese u studiju...oko bombardovanja?
secate se??? tako je, kako ste vi inace?
nemoj mi persirati, nego sta ima tamo kod vas na forumu, a i na filmu? sta pijes, kafu, sok?
moze kafa, hvala. ma nista, film je pukao jer se nema novca za ozbiljne projekte, a na forumu ista ekipa kao ranije...znas vec.
da znam...kada jos malo ojacamo za nekoliko godina bice vise i za kulturu, dotad moramo svi da stegnemo kais. kazu mi ovi moji sto prate blogove da me nesto mnogo ne hvalite na forumu, da ne kazem streljate... (smeh).
ma hvale te tvoji od uranka do pocinka, na sta bi licilo da te hvalimo i mi koji smo opozicija svakoj vlasti.
pusti ih, nemoj da ih gazite kao sto umete, mora da rade svoj posao sam znas kako to funkcionise. nego, sta radi eremita, jel tako bese? (smeh)...psuje li me svaki dan do boga, (smeh)
mita je neunistiva forumska ikona, nego kad ga vec spomenu mogao bi da pomognes coveku, imas resurse..
kako, reci?
ma ona oluja mu je unistila pola krova na kuci i mora da uzme neku pomoc za polupan crep a ovi tvoji sa vracara ga zezaju..
javicu im da srede, ako negde zaskripi samo neka potrazi Z.
ok, prenecu mu...jedno pitanje, jer vidim ovde je red kao za vakcinu protiv svinjskog gripa te ne bih da te zadrzavam?
pucaj, ali brzo
pa ovako: pitam se cesto slusajuci te, onako, za sebe, jel si politicki jos na istim smernicama kao 90tih? mislis li isto za nase zapadne prijatelje ili se nesto promenilo u konceptu resavanja gorucih problema iz spoljne politike pa se mora...znas vec, malo toplo, malo hladno, a u srcu nam jos uvek vijori ista zastava?
malo imam vremena za odgovor ali pokusacu...ne sumnjaj da taj glas jos uvek govori iz mene i odgovoricu ti iskreno, mi grabimo ka sigurnoj buducnosti krupnim koracima. skromnost mi ne dozvoljava da sada citiram brojke koliko smo uspesni i koliki nam je deficit, jer pitanje koje si mi postavio je veoma vazno i zbog njega moram donositi politicke odluke kojih se ponekad stidim, ali ih sve donosim samostalno bez pritisaka. strateski cilj moje politike je unija odrzavajuci pritom odlicne odnose sa rusijom...rusija i eu, eu i rusija... kina i rusija, rusija i kina...srbija u uniji je erbas te nase razvojne sanse, a kina i rusija su kerozin za taj let.
pa... dobro...srbija nam je naravno valjda svima najpreca? podrazumevano sa kosovom i srpskom?
razume se...
hvala ti, kad smanjis obaveze i prodje guzva mozemo sa vojinim ako ste jos, ono... znas... kod naje petkom na pasulj, ko nekad?
nisam sedeo kod naje ne pamtim, ali videcu...sta radi kostun?da li si jos sa njima?
popijemo tu i tamo ponekad kafu i izdivanimo se kad me put navede ka belanovici...izasao sam iz politike jos pre borisa.
e marlone hvala ti sto si navratio.
hvala tebi sto si me primio, bilo mi je zadovoljstvo, sad sam kao pinki (smeh), ekipa nece da veruje (smeh)
ostao si isti, (smeh).....(off) djolee, uvodi sledeceg!

ААААААААхахаха......:hahaha:..............:rotf:.........лепо си описао "док ти је још свеже" - али ипак мислим да си био исувише БЛАГ...
то не личи на тебе........:per:...... да ниси променио страну, а??? :cool:

ААААААААхахаха......:hahaha:..............:rotf:.........лепо си описао "док ти је још свеже" - али ипак мислим да си био исувише БЛАГ...
то не личи на тебе........:per:...... да ниси променио страну, а??? :cool:

kako da ga cimam kad ima memoriju ko slon i svega se seca... impresioniralo me to sto se od cele krste tebe seca a opet hoce da ti pomogne iako ga krstis ko nezdrav... dacu ti ime i telefon coveka ako ti nesto zaskripi.

e paz'te ove tragi-komedije
#########

ŽELIM DA MI VUČIĆ OTKLJUČA KUĆU: Potresna priča bake Nedeljke (90) koja je došla na razgovor sa premijerom

- Imali smo svađe, pa mi je zaključao kuću. Želim da mi je premijer otključa.
Dovezao me je moj mlađi sin, a taj stariji je umro prošlog petka, Bog nek mu oprosti - kaže baka Nedeljka

Starica Nedeljka Vuković (90) iz Mirijeva smogla je snage da dođe u pet sati ujutru kako bi
razgovarala sa premijerom Aleksandrom Vučićem, iako ulazi u 10. deceniju života. Ona za naš portal otkriva da ju je na ovo nateralo “zlo sa starijim sinom”, koji je umro prošle nedelje.

ima i kratak video

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...ke-90-koja-je-dosla-na-razgovor-sa-premijerom

???

Интересује ме бабин случај. Код кога је кључ?

I šta vam je tačno smešno, šta je u ovoj ljudskoj tragediji ove nesrećne starice za sprdačinu ?

Kakav je to smisao za humor ma i crni koji meni u glavu uopšte ne ide ili je ovo sve skupa stvarno za izolovani rezervat :neutral:

gradjani.jpg

Marlone, gde si ti ovde? Nisam mogao lepo da vidim sa prozora?!

Pa ako imas vezu, nisi morao da cekas ovaj dan za besedu. Sta mi radi Novak, da li si ga video?

e mracak glup si ko noc :hahaha:

poenta i jeste u danasnjem danu jer ja sam zabrinuti gradjanin nisam sendvicar kao ti :lol:

- - - - - - - - - -

ne znam na kog novak mislis, ako mislis na generalnog nisam ga video a ako mislis na noleta imam fotku sa njim.

Sendvicari su u Beogradjanci, ne brkaj pojmove.

Ladno si zauzeo mesto nekom drugom ko stvarno ima problem.

Cccc

mozes da mi se napasesh zajedno sa kamijem ljubomorko :hahaha:

pricali smo jos o necemu ali to sam rekao da necu da objavim...a ja sam covek od reci

- - - - - - - - - -

:rotf:...............:hahaha:.........који си ти каријес невиђени....

i to mi je hvala :evil:

:hahaha:
usao tamo gde su djiku roknuli...sta mislis da marlon igde ceka u redu :roll:

|08.07.2016. |09:39
Mandatar za pritužbe i žalbe
draza-petrovic-kolumna-poster-vucic-selfi.jpg
Izvor: N1
Autor teksta:
Draža Petrović

Probudim se ja jutros rano. Pokvaren mi sat, pa ne znam koliko je bilo, al' biće da je bilo pet, pola šest. Može biti i više, al' više od šest nije bilo.
Probudim se tako i osetim nešto kao da mi ne valja stomak. Jeo sam pre neki dan neki spanać sa ovčetinom, pa od to doba kao nešto ne valja mi stomak. Zavija me tako i diza me po dva-tri puta na noć, te rekoh da uzmem malo stare komovice sa kičicom... - pričao je građanin Srbije Aleksa Žunjić stojeći pred premijerom, takoreći mandatarom, u petak ujutru, takoreći u petak na sabajle.

-Dobro, dragi Aleksa, recite mi, šta vas muči? - nameštao je premijer naočare, ozbiljno.
-Rekoh već, stomak! Jeo sam pre neki dan neki spanać sa ovčetinom...
-Kakav, bre, spanać s ovčetinom! Je l' imate neki problem?!
-Imam! Zavija me tako i diza me po dva-tri puta na noć, te rekoh da uzmem malo stare komovice sa kičicom...
-Kakvu, bre, komovicu? - ljutito će premijer.
-Pa rekoh, sa kičicom!
-Znači, imate bolove u predelu abdomena? - stručno će premijer da bi ubrzao razgovor.
-Kog abdomena? Rekoh, stomaka!
-Pa to vam je isto! Morate malo da poradite na latinskom!
-Dobro, kao što rekoh, probudim se tako jutros rano i osetim nešto kao da mi ne valja abdomen... Na latinskom.
-Dobro! Shvatam situaciju! Uzmite malo stare komovice sa kičicom, dvaput dnevno, i rešili ste problem! - posavetovao ga je na kraju premijer.
-Jao, hvala vam, kako se toga ranije nisam setio! - rekao je onda Aleksa Žunjić, poslednji na spisku ljudi koji su se javili na mejl razgovorsapremijerom@gov.rs i napustio zgradu Vlade Srbije srećan što je konačno rešio svoj problem sa stomakom, takoreći abdomenom. Dok je hitao niz hodnik, čuo je glas iza leđa: “I nemoj više jesti spanać s ovčetinom! Neku lakšu hranu!”

Onda je Aleksa Žunjić, po zanimanju sreski špijun, otišao nazad u Nušićevo “Sumnjivo lice”, odakle je i došao na razgovor sa premijerom, u specifičnu situaciju koje se ne bi setio ni vazda sumnjivi Branislav N.
Kako je saopštila pres-služba Vlade Srbije, najčešća pitanja premijeru na prvom jutrenju sa građanima Srbije bilo je: “Gde je ovde toalet?” Najčešći odgovor je bio: “Pravo niz hodnik, pa levo”.:lol:

Drugo najčešće pitanje je bilo: “Je l' znate možda kako se s ovim telefonom pravi selfi?” Najčešći odgovor je bio: “Pritisnite tu dole! Neeee tu... Eee, tu”

Treće najčešće pitanje je bilo: “Uh, trepnuo sam. Je l' možemo da napravimo još jedan selfi?” Najčešći odgovor je bio: “Može, kako da ne, ja sam uvek na usluzi građanima. Posebno građanima željnim selfija”.

Četvrto najčešće pitanje premijeru je bilo: “Imaš sto evra do petka?”:rotf:

Sve je počelo s prvim petlovima. Tehnički premijer, mandatar, premijer u ostavci, bivši premijer i budući premijer, okupili su se tog jutra u pola šest u Vladi Srbije da primaju građane koji su se u tolikom broju okupili ispred neke zgrade samo kad je u Beogradu boravio ruski vidovnjak Alan Čumak koji je lečio preko svoje slike. Takoreći kolega.

-Jao, pa vi ste uživo lepši nego na televiziji! - uzviknula je Ruža Ružić iz Badovinaca kada je u pola šest kročila u red za pritužbe i žalbe Vlade Srbije, i tamo, iza šaltera za pritužbe i žalbe, ugledala vršioca dužnosti tehničkog premijera u ostavci. Iznad šaltera je pisalo: “Mandatar za pritužbe i žalbe”:lol:

Posle je bio jedan što se 42 godine tuži oko međe na njivi kod Ljiga, jedan u Bossovom odelu što bi da uđe u Vladu, trojica koji su u red stali “čisto onako”, dvojica koji su mislili da se tu održava Exit, jedna baba što je donela uštipke, neki deda što zna gde je grob Draže Mihailovića, petorica koji tvrde da se Amerikanci nisu iskrcali na Mesec, dvojica koja su se raspitivala koja je ovo zona za parking, neki koji je lupao šakom o sto pa su ga izbacili (“auuu, jesam ja beše američkom ambasadoru zakazao za danas?” - lupio se premijer po čelu, naknadno), neki hladnokrvi koji je pitao nezgodna pitanja pa su ga takođe izbacili (“zar sastanak sa Davenportom nije trebalo da bude sutra?” - lupio se po čelu premijer, takođe naknadno), onda kafe-kuvarica koja je samo pitala “gorču ili slađu”, jedan što se raspitivao kada možemo očekivati izgradnju petlje na pravcu Stari Banovci – Nova Pazova, zatim trojica Kineza koji su nešto vikala na kineskom pa su ih udaljili (“jao, zar onaj sastanak za Železaru nije u ponedeljak?” - lupio se premijer po čelu, naknadno), onaj što ga boli stomak i oko 120 građana koji bi selfi, al' ne znaju gde treba da pritisnu.

I tako, za samo tri sata, 24 sekunde i osam stotinki razgovora postignut je novi svetski rekord u reševanju problema.

Rešeni su mnogi važni problemi: svi građani koji nisu imali selfi sa premijerom, dobili su selfi sa premijerom za policu iznad televizora.
-A svi ostali koji to još uvek nemaju, mogu se javiti na mejl slikajtesesapremijerom@gov.rs, dok oni kojima ne valja stomak, ubuduće mogu da se jave na mejl spanacsaovcetinom@gov.rs – saopštila je pres-služba Vlade Srbije.:lol:

-Građani kojima curi voda iz komšijinog stana mogu se javiti na mejl komsijiprocurelakanalizacija@gov.rs, građani koji su ubeđeni da je onaj komšija sa drugog sprata u stvari vukodlak mogu pisati na mejl mojkomsijavukodlak@gov.rs, dok građani koji bi samo da uživo vide premijera mogu da pišu na mejl samodaticujemglas@gov.rs – navodi se u saopštenju pres-službe Vlade.

???

I šta vam je tačno smešno, šta je u ovoj ljudskoj tragediji ove nesrećne starice za sprdačinu ?

Kakav je to smisao za humor ma i crni koji meni u glavu uopšte ne ide ili je ovo sve skupa stvarno za izolovani rezervat :neutral:

pa vidi, ovo je kao što rekoh tragikomično
jeste da ima baba neku muku, tačno, ali i taj njen sin ima valjda toliko mozga
da je spreči da ide kod vučka da im on pronađe kalauz pa se samo blamira preko novina bzv.

al bi bila fora da sutra bude udarna vest :

Mandatar Vučić, baba Nedeljki otključao kuću bez po muke

:lol:

Back