Vučić u Malom Zvorniku: Došao sam vas da slušam, ako treba celu noć, uđite svi, a ne po nekakvim spiskovima

Mislim da treba da vam ispricam pricu o dvoristu u kome sam stanovao...

Tu se izlilo zbog pozara oko 2 tone nafte , ebiga crna je bila, mozda je ipak loz ulje, ali je crna kao nafta....

Sluzila je za grejanje cele kuce pa se zapalio gorionik i onda gasili podrum a razvalili rezervoar pa je iscurelo oko 2 tone, mada gazda kaze da je bilo 4 ali se lozilo pa mozda je bilo i 2...

Elem, naravno da je trava koja je bila visoka odmah uvenula....sasusila se u nesto sto lici na seno...Ali to ne znaci da je nova posle nekog vremena prestala da raste....
Dakle posle jedno 6 meseci pocne nova trava da raste, valjda kise pa se malo slilo u zemljiste i tako...

E tu krece prica...nafta je izgleda veliki mutagen...jer su svima u okolini , pa i meni poceli da se pojavljuju neki novi cudni insekti...pauci su bili poprilicno opasni ...ujede te pauk, dobijes crnu tacku , tj meso pocne da ti odumire..bude 1cm pecat....i to se desava svima...nekog ujede pauk kao oni crni glatki sa kljovama, nekog ujede dlakavi , nekog ovaj nekog onaj...ali vecina dovedu do komplikacija...Pocele da se pojavljuju neke 4 vorotelne bube, kao spojene po sredini , dve glave im spojene na jednu sztranu , dve glave su spojene na drugu stranu , a dupeta spojena fizicki...i moze da se krecu i na jednu i na drugu stranu kao da je to napred..

Bubamare su bile u raznim bojama, crvenim zutim, plavim , eto to sam dva puta video mogao sam to mozda i da unovcim, ko zna koliko ludaca ima...imale su jednu veliku tacku ili dve ili 4 ili bile normalno tackaste...nezavisno od boje...

Ptice su izumrle sve, nije bilo vrabaca a bilo je goluvbova jer 4 coveka su golubari u toj ulici....nije bilo ni sheva ni svraka ni nicega...od ptica...visnje , smokve, tresnje nisu bile pojedene...meni nije padalo na pamet da ih jedem...a ni komsijska deca ni komsije osim neki bosanci jednom nisu hteli da svrate u pocaste se...

Uskoro su sve biljke bujale, , buba imalo milion , pauke su svi ubijali cim ih vide da udju u kucu....niko nije hteo da se lomata po lekarima zbog tih oticanja i dugog lecenja tih velikih crnih tacaka...A pojavili su se i pauci ubice pauka...zanimljivi jer su naizgled obicni ni preveliki ni preopasni ali pocepaju svakog pauka...i one jake i brze i staklaste prodju kroz prirodu i samo ostanu prazne mreze.
Ptica i dalje nije bilo , dodju jato vrabaca i nestane ih odjednom , kako se pojavi voce na tih par drveca koje radjaju....
Ostalo je mali milion vrsta novih...prvo se oporave biljke pa insekti, a ostali umiru jos neko vreme ako se hrane na tom podrucju...

Jesam ako je ideja da se Srbija razvija tako sto 100 ljudi radi sta hoce a ostali mogu samo da tapsu i rintaju , po izboru , onda jesam....uvek sam protiv takvih drzava, a zacudo na balkanu i republika Srpska i Srbija i verovatno i ostale balkanske drzave imaju bas takve vizije razvoja....
Ово је чиста демагогија.

Ово је чиста демагогија.
Tebi odgovara taj sistem razvoja, ima puno ljudi koji vole da prate, ne mogu sami nista da odluce, infantilni su , a agresivni ili neagresivni , to nema veze sa tim..
Sad ja tebi treba da objasnjavam i ucim te, sa koje strane kreveta volis da spavas i kako to ja znam a nemam kameru u tvom stanu...

Sve je to vec vidjeno i zna se od strane znalaca....
Nista to nije lose, zive ljudi kao pratioci tudjih liderstva vekovima...i mnoze se...

Nezgodno je sto su takvi ljudi uvek neljudi, tj uvek, ali bas uvek imaju u svom zivotu periode kad su pocinili neka zla nad drugim ljudima i prisiljavali i unistili bar par osoba....ali kad ih pitas oni o tome ne znaju nista, nikad nista primetili , umiru kao najveci sveci , a ostanu poneki tragovi koji to otkrivaju onima koji znaju da gledaju...
Deformisana sredina gde su bili uticajni , relax period posle njihovog nestajanja, otvaraju se ljudi , prilike, sve je bilo pod stiskom....

celicni vojnici nekad su ih zvali , ali ne zato sto su bili vesti u vojnickim sposobnostima, mada se cesto desi da zele da se ogrebu za visoke cinove...ali nemaju vestine, uglavnom su suvoparni nalodavci i linearno siromasni da osmisle akciju , jednostavno napravljeni da samo sprovode tudje komande i ideje..

Bar pola sadasnje Srbije se paralise i imaju neke simptome adhd , ukopaju se , ako im se pruza prilika da donose odluke....Oni traze da budu donosioci odluka, ali samo kad vide ili su navikli ili su im ponudjene 2 ili 3 opcije, ali ne da ih izgenerisu sami...tada blokiraju i u panici su...pa beze od takvih stanja..

Samo je glupo sto ja tebi ovo pricam, ti si takav kakav si , tebi i da se crta , a obicno kad imaju problema takvi kao ti , odu kod psihijatra i onda im tamo privremeno rese problem....postave ih u sistem pracenja i tu super funkcionisu....
Ovo je vise zbog drugih koji te ruzno nazivaju , a mozda ti nemas izbora, kao sto vecina pratilaca nema izbora, oni ne mogu da budu lideri a ne mogu da budu ni nezavisni , pobesne ili se ukopaju....oni moraju da imaju nekog ko im daje instrukcije i ko donosi ili svodi odluke na 2 izbora od kojih ce oni da biraju..

Znaci jos fali da im nepomenik metne zute trake i ogradi bodjikavom zicom. Za drugo ce se pobrinuti Rio Tinto …
Пусти ти Рио Тинто, имаш ти довољно осиромашеног уранијума. Него, зашто не може ни да се приђе ВМА због твојих саплеменика који то дебело плаћају?

Pa dobro , nekad se desi prelaz sa glupih na pametnije a nekad se samo desi cimaza pa se odustane.....osete glupi da im je bolje kad propadaju , i cekaju da ih spasu oni koji napreduju....uvlakacki mehanizam uvek je laksi i deluje..
Tesko je kad si dete uvlakaca...bas je tesko ako ne ukapiras na vreme ....i nastavis tradiciju...

Da si pismen i da si učio neku školu mogao bi i sam da proveriš a ne da prenosiš propagandna lupetanja

- Koliko prosečnom čoveku treba vode dnevno da zadovolji svoje potrebe (piće, higijena, ostalo)
- Koliko je to vode dnevno za 80M ljudi a koliko po sekundi
- Koliki protok ima u sekundi samo reka Drina, o podzemnim vodama i drugim rekama nekom drugom prilikom.

Hajde da vidimo matematiku i ko zaista laže.
"- Ja mislim da 90 posto ljudi koji dolaze na te proteste očekuju da ovi protesti dovedu do pada Aleksandar Vučića i zato dolaze na proteste. I ako bih rekao zašto sam protiv eksploatacije, to je zato što je Aleksandar Vučić na vlasti.. "

Dragan Šormaz

On je otvoreno priznao da nema ništa protiv rudarenja litijuma i Rio Tinta, ali tek kad svrgnu Vučića, čime je praktično poručio da bi nakon toga oni, opozicija, prionuli na posao i rudarili litijum.

Dokle će te sami sebe demantovati?
Propagandna lupetanja..!! Pametniji ste i od dekana fakulteta??:eek: ..eto ja nisam. :mrgreen:
To ne ide tako.. podcjenjivati nekoga (bilo koga) je fatalna destruktivna greška ali na sopstveni račun.

Boriti se za zaštitu prirode i zagadjenja - da, ali bez nekog stranačkog kukavičjeg podvaljivanja i laganja, bez obzira da li je vlast ili opozicija.

"- Ja mislim da 90 posto ljudi koji dolaze na te proteste očekuju da ovi protesti dovedu do pada Aleksandar Vučića i zato dolaze na proteste. I ako bih rekao zašto sam protiv eksploatacije, to je zato što je Aleksandar Vučić na vlasti.. "

Dragan Šormaz

On je otvoreno priznao da nema ništa protiv rudarenja litijuma i Rio Tinta, ali tek kad svrgnu Vučića, čime je praktično poručio da bi nakon toga oni, opozicija, prionuli na posao i rudarili litijum.

Dokle će te sami sebe demantovati?
Propagandna lupetanja..!! Pametniji ste i od dekana fakulteta??:eek: ..eto ja nisam. :mrgreen:
To ne ide tako.. podcjenjivati nekoga (bilo koga) je fatalna destruktivna greška ali na sopstveni račun.

Boriti se za zaštitu prirode i zagadjenja - da, ali bez nekog stranačkog kukavičjeg podvaljivanja i laganja, bez obzira da li je vlast ili opozicija.
brt bliži vam se kraj ;)

Što bi išao na sastanak sa nekim za koga znam da me laže i misli da se palim na kurblu?
Ponesi kurblu , mozda dobijes sendvic...
Ali pre ce biti da ce te tretirati kao stoku i gledati koliko dugo mozes da trpis kao stoka....
Ili se lozis na taj pristup ili ne, tako ti je kod naroda....pretpostavljam da ne...

Nema ništa gore od nepismenih koji citiraju plaćene lažove.
Nikada Tomas Man nije napisao tako nešto, iako vas gazda ubeđuje da jeste.
Ali vi ni ne znate ko je bio Tomas Man, zato vam je oprošteno... :mazi:
Uporedjivati Hitlera (fašizam) sa bilo kojim srbinom je teška uvreda i neshvatljivo da tako nešto može javno da se promoviše??

Uporedjivati Hitlera (fašizam) sa bilo kojim srbinom je teška uvreda i neshvatljivo da tako nešto može javno da se promoviše??
Još gore je kad nepismeni srbomrsci takve laži citiraju i šire kao veliku mudrost i istinu.
Dovoljno je da plaćena Šolakova ili Đilasova botina objavi nešto takvo na društvenim
mrežama, a onda će već da se nađu prepametni da to lajkuju i šire dalje.
Isto kao i sa litijumom - nemaju pojma ni šta je, ni gde se sve upotrebljava, još
manje pojma imaju o načinu dobijanja litijuma iz jadarita, ali bitno je da se
pljuje po Srbiji.
Još ako može usput da se potkači i Republika Srpska ... ihaaaj... :mazi:

Back