Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 69.669
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poveo 300 autobusa sa sendvicarima i pita njih a gradjani malog zvornika kad su ga videli pobgli glavom bez obzira............
Е то је прави Председник, који хоће да дође, да саслуша Народ, да чује народне проблеме и да их реши.
Гледао сам синоћ уживо снимак, види се како је Господин Вучић помно и са великом пажњом саслушао сваког ко му се обратио.
Blago Vucicu sa tobom i takvima. Na vas podrepase, bez kriticke misli i racuna, osim ako nisi placeni sns internet bot, pa "casno" zaradjujes za koru leba. Jesi li cuo sta je kazala dr. Sanja sa instituta za hemiju i metalurgiju? Ostali ni da beknu o rudarenju. Oni, koji su trebali doci, nisu jer znaju da je ovo frasa i blefiranje, da bi ih Vucic obezvredio i ukaljao sibicarsko radikalskim spletkama i glumom.Е то је прави Председник, који хоће да дође, да саслуша Народ, да чује народне проблеме и да их реши.
ГледVао сам синоћ уживо снимак, види се како је Господин Вучић помно и са великом пажњом саслушао сваког ко му се обратио.
Tebi ovih dana bas orgazam do orgazma.....hoces li preziveti toliko uzivanja....?Е то је прави Председник, који хоће да дође, да саслуша Народ, да чује народне проблеме и да их реши.
Гледао сам синоћ уживо снимак, види се како је Господин Вучић помно и са великом пажњом саслушао сваког ко му се обратио.
Ја никад нисам ни чуо за ту Сању, и њено мишљење ме уоште не занима.Jesi li cuo sta je kazala dr. Sanja sa instituta za hemiju i metalurgiju?
Ти си обичан хејтер, непријатељ Србије и њеног Муњевитог Развоја и Напретка!!Tebi ovih dana bas orgazam do orgazma.....hoces li preziveti toliko uzivanja....?
Колико дуго времена си Друг Члан?dirljivo
kaki god da je , bar je nas Vozd, a vas Vozd je amerikanac.tesko je viditi Kralja ali kada sam Kralj kaze narodu da ga mogu vidjeti, bogami je i Car. Nama je to u RH jako jako smijesno da postoje ljudi koji puse ovakve price od politicara. Ok, Vucic je Vozd i to Srbima znaci. Boze me pomozi i srednjem vijeku.
Zašto nema smisla? Ma šta neko pričao nema baš toliko ljudi iz Republike Srpske sa pravom glasa. Isti ti koji glasaju će doći i na protest. U prvom slučaju smetaju u drugom ne.Aj pojasni ovo malo, nema nikakvog smisla.
Posledica stogodišnjih demokratija su :
Građani s "kičmom.
Ко су ти ови латиничари што их нам стално пласираш??
Dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta Biljana Abolmasov demantovala je doktorku Sanju Sakan koja je juče u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Srbije iznela veliku neistinu.
Dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta: Koleginica je izrekla da u Mačvi ima vode za 80 miliona ljudi! To je notorna laž, takvi izvorište ne postoji u svetu!
- Znamo da je jako bitno da se naša zemlja razvija, ali mi imamo dobre naučnike. Ono što je veliki problem, što smo mi pokazali rezultatima, jeste da nigde u svetu ne postoji rudnik gde je eksploatacija litijuma u naseljenom mestu, gusto naseljenom poljoprivrednom mestu, gde se u Drinskom aluvijumu nalaze rezerve za snadbevanje 80 miliona ljudi… Znate šta znače tolike rezerve vode u današnje vreme, kad se svi borimo za tu vodu, mi smo putovali – u pola Srbije sve je suvo, kukuruz je suv, u tom kraju je zelen“, navela je Sakan, što su tajkunski portali brže-bolje preneli i svojim gledaocima predstavili da ge "naučnica održala Vučiću predavanje o litijumu".
Ali ali pa vidiš da je doveo botove... ovaj čuj mene... pošten narod u Zvornik, vidiš da se ne bune... To samo Đilas satanista laže...Blago Vucicu sa tobom i takvima. Na vas podrepase, bez kriticke misli i racuna, osim ako nisi placeni sns internet bot, pa "casno" zaradjujes za koru leba. Jesi li cuo sta je kazala dr. Sanja sa instituta za hemiju i metalurgiju? Ostali ni da beknu o rudarenju. Oni, koji su trebali doci, nisu jer znaju da je ovo frasa i blefiranje, da bi ih Vucic obezvredio i ukaljao sibicarsko radikalskim spletkama i glumom.
Sikter!
Jesam ako je ideja da se Srbija razvija tako sto 100 ljudi radi sta hoce a ostali mogu samo da tapsu i rintaju , po izboru , onda jesam....uvek sam protiv takvih drzava, a zacudo na balkanu i republika Srpska i Srbija i verovatno i ostale balkanske drzave imaju bas takve vizije razvoja....Ти си обичан хејтер, непријатељ Србије и њеног Муњевитог Развоја и Напретка!!