Ko ga potcenjuje? Čovek se obezbedio za naredne tri generacije bez dana radnog staža, to ne može glup čovek. Poenta je način na koji se obezbedio.Vama ne valja što ga potcenjujete .
Majstor je on šaha .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ga potcenjuje? Čovek se obezbedio za naredne tri generacije bez dana radnog staža, to ne može glup čovek. Poenta je način na koji se obezbedio.Vama ne valja što ga potcenjujete .
Majstor je on šaha .
Mozemo li mi nekad da stojimo uspravno, a ne sve neke (tajne) "zadatke" da dobijamo kao u seriji "Balkan Ekspres"?Dobio Vučić zadatak.
Pa ja verujem da političari po svetu imaju radni staž,kako bi inače živeli u starosti ako se tvrdi da tamo nema nečasnih radnji.Šta kažeš na to?Ko ga potcenjuje? Čovek se obezbedio za naredne tri generacije bez dana radnog staža, to ne može glup čovek. Poenta je način na koji se obezbedio.
Meta smo i njima.
Mozemo li mi nekad da stojimo uspravno, a ne sve neke (tajne) "zadatke" da dobijamo kao u seriji "Balkan Ekspres"?
Kakve zadatke?Izvini, ali ovakve zadatke ne dobija svako
Kakve zadatke?
I da pretpostavimo da je nesto oko NIS-a, znaci nesto krajnje opravdano, zar ti nije cudno sto niko od mnogo vecih drzavnika odnosno drzavnika vecih i mocnijih zemalja, ne odlazi tamo, nego samo Vucic? Sto nije mogao da se sastane oko toga na nekoj neutralnoj teritoriji?SveCka politika , sigurno
Videćemo u nekim memoraima za par decenija koji je zadatak bio
Neki će i za par dana ili sedmica shvatiti kakva je on posla imao da odleti i vrati se u istom danu u UAE.
I da pretpostavimo da je nesto oko NIS-a, znaci nesto krajnje opravdano, zar ti nije cudno sto niko od mnogo vecih drzavnika odnosno drzavnika vecih i mocnijih zemalja, ne odlazi tamo, nego samo Vucic? Sto nije mogao da se sastane oko toga na nekoj neutralnoj teritoriji?
Ne mislim da ne odlaze ti drzavnici, ili ne samo zbog straha, nego jer to nije diplomatski, narocito ako nisi neprijatelj Iranu, a mi kao, nismo, i kao smo neutralni? I ako je otisao zbog nafte , energenata, zasto mora da izrazava podrzku UAE, kad oni nisu ni gadjani, nego njihove (eksteritorijalne) i pre svega americke baze?
A sto strada narod, narocito deca u Iranu, to nema veze, tu ne pruzamo podrsku? Ne pokazasmo nimalo saucesca i saosecanja?
Nije meni da li ce da udare jer pretpostavljam da ipak nece, nego sto ovakvom politkom sve ide na to da apsolutno nijednog prijatelja nemamo, niti da nas iko ceni, a mali smo i ne bi smeli to sebi da dozvolimo. I nikad u istoriji oko ovakvih vaznih stvari to sebi nismo dozvolili, nego uvek bili na pravoj strani, uspravno i ponosito.
Ma shvatam ja sve to, meni je prvoj nesto tako i palo na pamet, da nije otisao tek tako i da je bila "stiska", ali zasto sebe pa samim tim i sve nas, uopste dovodi u te ponizavajuce situacije? Zasto se ne ponasa kao Spanac, jasno i glasno?Evo pogledaj sledeće
Čim je krenuo ovaj rat tamo ekspresno deleti avion libijske vlade . Tek nakn dan ili dva se pojavi vest da se Vučić sastao sa ministrom trgovine Libije
Znači taj je došao ili da nešto traži ili da nudi .
Vučić zatim izjavljuje da kod nas neće biti problema sa naftom
Amerikanci na keca produžuju licencu za NIS
Dolazi ruski ministar energetike, prvi put nakon dosta vremena Ugovor na 5 godina (ako ja nisam nešto dobro pročitala, ispravi me)
Odmah sutradan Vučić leti u Emirate
Za svo to vreme zvanično se podržava politika USA i Izraela a ispod žita Iran
Niko nas ne proziva ni za šta sem EU za Ugovor sa Rusima .
Okupiranu teritoriju.Misliš na našu autonomnu pokrajinu?
Okupiranu teritoriju.
Kažem da me baš briga za političare po svetuPa ja verujem da političari po svetu imaju radni staž,kako bi inače živeli u starosti ako se tvrdi da tamo nema nečasnih radnji.Šta kažeš na to?

Ista stvar je u pitanju.Verovatno imaju radni staž,ali je zgodno za dnevnu politiku pričati kako su se nakrali.Kažem da me baš briga za političare po svetu![]()
I da pretpostavimo da je nesto oko NIS-a, znaci nesto krajnje opravdano, zar ti nije cudno sto niko od mnogo vecih drzavnika odnosno drzavnika vecih i mocnijih zemalja, ne odlazi tamo, nego samo Vucic? Sto nije mogao da se sastane oko toga na nekoj neutralnoj teritoriji?
Ne mislim da ne odlaze ti drzavnici, ili ne samo zbog straha, nego jer to nije diplomatski, narocito ako nisi neprijatelj Iranu, a mi kao, nismo, i kao smo neutralni? I ako je otisao zbog nafte , energenata, zasto mora da izrazava podrzku UAE, kad oni nisu ni gadjani, nego njihove (eksteritorijalne) i pre svega americke baze?
A sto strada narod, narocito deca u Iranu, to nema veze, tu ne pruzamo podrsku? Ne pokazasmo nimalo saucesca i saosecanja?
Nije meni da li ce da udare jer pretpostavljam da ipak nece, nego sto ovakvom politkom sve ide na to da apsolutno nijednog prijatelja nemamo, niti da nas iko ceni, a mali smo i ne bi smeli to sebi da dozvolimo. I nikad u istoriji oko ovakvih vaznih stvari to sebi nismo dozvolili, nego uvek bili na pravoj strani, uspravno i ponosito.