Vučić u iznenadnoj poseti UAE, sastao se sa Al Nahjanom: Srbija pruža punu podršku prijateljskom narodu

No comment…

Tokom susreta, Vučić je još jednom izrazio najoštriju osudu napada na UAE i istakao punu solidarnost Srbije sa prijateljskim narodom Emirata u trenucima ozbiljnih iskušenja na Bliskom istoku.

Ludak nam navlaci bedu na vrat...

A samo zato jer su ga ucenjenog tamo poslale gazde iz Mi6-a...

...

...

Ali pazi ove gej fotke:

Screenshot-20260322-221242-Chrome.jpg

...

...

Ali pazi ove gej fotke:

Screenshot-20260322-221242-Chrome.jpg

...
Како га само гледа, ко на дијаспорашицу из Дубаија.

"Ош код мене на кафу?
"Само ако има Коле?"
"Има, и каке."
"Не знам баш, имао сам неке сусрете из младости"
"Таман, ко свој на своме, и онда на мом."
Вуле се насмеши, "За нашу децу! Победиће Србија!"

Како га само гледа, ко на дијаспорашицу из Дубаија.

"Ош код мене на кафу?
"Само ако има Коле?"
"Има, и каке."
"Не знам баш, имао сам неке сусрете из младости"
"Таман, ко свој на своме, и онда на мом."
Вуле се насмеши, "За нашу децу! Победиће Србија!"
Dijasporašice iz Dubaija. :D

...

U sred rata Vucic danas 22.03.2026. iznenadno posecuje Ujedinjene Arapske Emirate i "brata" Bin Zajeba...

Ima li ikoga da mu kaze da to nije pametno?
Da li postoji neki "savet bezbednosti institucija Srbije" koji bi morao znati da NIJEDAN PREDSEDNIK NIJEDNE ZEMLJE SVETA DANAS NE BI POSETIO UAE...?!
Prosto zemlja je u ratnoj zoni...i pod redovnim napadima Irana...
Zasto ne rade institucije Srbije koje bi morale savetovati Predsednika kao instituciju drzave da ne ide pod dronove i rakete kad vec tamo trenutno ne ide NIKO...?

A na stranu sto nam svima time navlaci bedu na vrat, jer kao Predsednik drzave Srbije provocira Iran...sem sto smo i jedina zemlja u Evropi koja salje milione eura oruzja Izraelu....

Suzi WTF se desava ?!
Sklanjas mu case vina da se ne napije, a pustas ga pod rakete i dronove?!
@Jugoslav Čvarak o cemu se radi? (a da...lazni Mesija spasava svet...:zzzz:)

"IZNENADNA, ALI VAŽNA POSETA UAE" VUČIĆ SA BIN ZAJEDOM: U trenucima kad je Bliski istok suočen s ozbiljnim iskušenjima važno je da pokažemo podršku prijateljima​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9947707/vucic-u-iznenadnoj-poseti-emiratima

...
Мислиш да се он са неким консултовао? Зато је од државних пара купио овај Фалкон, који користи као приватни авион, да може да оде у било коју земљу кад му пр'не на памет и да не мора увек да тражи мишљење, или сагласност владе Србије. Човек је болестан нарцисоид, који уображава да је неки светски лидер и тако се понаша, а те његове егзибиције финансирају порески обвезници, народ Србије.

Мислиш да се он са неким консултовао? Зато је од државних пара купио овај Фалкон, који користи као приватни авион, да може да оде у било коју земљу кад му пр'не на памет и да не мора увек да тражи мишљење, или сагласност владе Србије. Човек је болестан нарцисоид, који уображава да је неки светски лидер и тако се понаша, а те његове егзибиције финансирају порески обвезници, народ Србије.

Sa auta mu je onda otpao tocak...
Ako je svo svoje poverenje dao ćacijima...onda mozda i krilo otpadne s aviona...

...

Nek se dodvorava, to mu bar ide od ruke.

Али увек погрешним особама.
Његов брат би то боље урадио, гарант.
Ma daj, pa Bin Zayeb ima benzin. Doduše sad ima malih problema sa transportom, ali platiće u juanima pa će tanker proći.

"Važno je jasno pokazati podršku prijateljima, ali i odgovornost u traženju puta ka miru i stabilnosti", naveo je predsednik.
Strasno je sta Vucic radi u zadnje vreme...ovi su priznali Kosovo, dok Iran nije, a on njima da je podrsku pre nego Iranu?

Bojim se da nam ne nacrta svima metu na celo, na kraju. Ovo je strasno i potpuno nediplomatski.

Back