- Poruka
- 76.577
Ко је оргијао, шта булазниш?da nereseno je bilo
sa tolikopobijenih nevinih u srbiji nad kojima ste orgijali sa uzvicima pobeda.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко је оргијао, шта булазниш?da nereseno je bilo
sa tolikopobijenih nevinih u srbiji nad kojima ste orgijali sa uzvicima pobeda.
svi vi koji ste potpisom milosevica rekli da smo u ratu pobediliКо је оргијао, шта булазниш?
Куманово није било капитулација колико год ови лагали о томе. То што они, који су уз помоћ запада, дошли на власт и нису били способни (или нису смели) да испуне све што је резолуција 1244 захтевала (нпр повратак србске војске и полиције на Косово) је њихова кривица, а не кривица неког другог.svi vi koji ste potpisom milosevica rekli da smo u ratu pobedili
a milosevic je dosao na vlast narodnom voljom a?Куманово није било капитулација колико год ови лагали о томе. То што они, који су уз помоћ запада, дошли на власт и нису били способни (или нису смели) да испуне све што је резолуција 1244 захтевала (нпр повратак србске војске и полиције на Косово) је њихова кривица, а не кривица неког другог.
Над њима оргијају ови који праве циркус од градова, почивају Нови Сад цистернама, праве циркус у скупштини, итд.a sto se tice orgijanja dragi moj dule, to sto ti orgijas na politici o hvalospevima sns-u jos dok se mrtvi nisu ni ohladili u ns, o tome tebi na obraz.
Да, Милошевић је,свиђало се то теби или не, уживао велику подршку србског народа.a milosevic je dosao na vlast narodnom voljom a?
kao vucic ili kao pomenuti zuti a?
nisam te pitao za podrsku vec kako je dosao na vlast i ko ga je doveo iz usa jer za razliku od tebe znam malo bolje detalje.Да, Милошевић је,свиђало се то теби или не, уживао велику подршку србског народа.
Дошао је вољом народа који је гласао за њега скоро 10 година!nisam te pitao za podrsku vec kako je dosao na vlast i ko ga je doveo iz usa jer za razliku od tebe znam malo bolje detalje.
Стара ДОС мантра да се оправда НАТО западна агресија која је главни разлог свих наших пораза у поменутим ратовима.sa spsom i radikalima smo sve bitke izgubili. zato su zuti dosli kao kazna za nesposobnost te dve grupacije ustavri jedne koja ima dva obraza
nema veceg orgijanja od satanistickih performansa naprednjaka prvih dana kad su dosli na vlast sa onom ponocnom ispred generalstaba, gde su ti bolesnici doveli decu i obukli ih u boje albanske zastave.Над њима оргијају ови који праве циркус од градова, почивају Нови Сад цистернама, праве циркус у скупштини, итд.
Они оргијају, а не ја.
И не сматрам да се туга и жалост због побијених исказује тако што се виче ,Вучићу убици" или ,,напредњаци су убице". То је морбидно и болесно, везе са емптатијом према жртвама нема.
opet...pitam kako je i odakle i cijom voljom dosao na vlast kao prvi covek gradskog komiteta gde niko nije smeo da zucne nista protiv.Дошао је вољом народа који је гласао за њега скоро 10 година!
dos nije ni postojao u toj formi dok su sps i radikali vodili ratove a svi znamo kako i sa kojim rezultatima.Стара ДОС мантра да се оправда НАТО западна агресија која је главни разлог свих наших пораза у поменутим ратовима.
Тако,испада да није крив агресор који нас је напао (НАТО и Запад) него су криви они који су бранили Србе!
Вољом народа.opet...pitam kako je i odakle i cijom voljom dosao na vlast kao prvi covek gradskog komiteta gde niko nije smeo da zucne nista protiv.
ko ga je ustolicio iz cikaske podruznice? ime i prezime.
lepo kazi nemam pojma nego da lazes i izmisljas.Вољом народа.
Све то је исто, Савез за промене, ДЕПОС, ДОС, итд.dos nije ni postojao u toj formi dok su sps i radikali vodili ratove a svi znamo kako i sa kojim rezultatima.
i ne smes ti da govoris protiv anto agresije koji si radikalno orijentisan to mogu ja koji sam uvek bio nezavisan.
Шта лажем? Народ га је гласао и подржавао. Тако је дошао на власт.lepo kazi nemam pojma nego da lazes i izmisljas.
laze.https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-u-intervjuu-za-bi-bi-si-imam-samo-jednu-stolicu-nema-dve/
Promenio se kaze, samo sto nesto cesce izvire onaj radikalski duh iz njega.
zali boze price sa tobom o bilo cemu.Шта лажем? Народ га је гласао и подржавао. Тако је дошао на власт.
Sve i da je tako, bombardovanje jedne države, koja je jedina na ovim prostorima bila na strani saveznika u oba svetska rata mi je previše neobjašnjiva činjenica.Grubane, vreme je za jednu gorku istinu. Svi problemi na balkanu, od raspada SFRJ i svih ratova, imaju bukvalno jedan jedini uzrok, a to je Srbija. Da nije Srbije na ovim prostorima, ništa od toga se ne bi desilo. Prosto smo nadžak baba evrope. Razumem da istina boli ali to je suva činjenica.
Тачно, за тај злочин и агресију нема оправдања!Sve i da je tako, bombardovanje jedne države, koja je jedina na ovim prostorima bila na strani saveznika u oba svetska rata mi je previše neobjašnjiva činjenica.
Sve i da je tako, bombardovanje jedne države, koja je jedina na ovim prostorima bila na strani saveznika u oba svetska rata mi je previše neobjašnjiva činjenica.
Koliko je meni poznata istorija, 1948. smo rekli ne Rusima. Nastao je period zaduživanja i kredita. Nakon toga smo svi pukli, ali opet je Srbija imala najveća zaduženja, opet je Srbija imala najveći broj pripadnika svog naroda, raseljenog po bivšim republikama, koje je skrojio zapad. Imajući u vidu događaje u kojima je obično srpski narod dao najviše žrtava ( 1. i 2. sve. rat) zar čudi što su se Srbi okrenuli Rusima opet?Zapravo objašnjiva je. Posle WW2, Evropa je poprimala zapadni uticaj a istiskivala Ruski. Država po država ex sovjetskog bloka su prelazile na stranu zapada i usvajale uređenje koje se zasnivalo na demokratiji i kapitalizumu (umesto dotadašnje diktature i komunizma). I gotovo sve države Evrope su "promenile dres" osim Srbije koja to nije htela. Odlučili smo da budemo malo rusofilsko ostrvo i time budemo kamenčić u cipeli celog zapada. I od tada kreću da nam se dešavaju raznorazna sranja. I nastaviće da nam se dešavaju, jer u Srba pameti nema, ima samo inata, pa što nas više klepaju, to se više inatimo