Вучић у ХитTвиту: Јавите овој банди из Усаид, Нетд да им је обојена револуција пропала!

Daj Bože da je samo forica, da ne uđe u obaveznu lektiru.

Ma lenj je za kucanje ili pisanje. 0% šanse da se to desi.

Kao što @Stojkov Menidjer reče, toliko visi po televizijama da u principu malo šta drugo uopšte i postiže.

Ako i na kraju zaista bude nečeg, to će biti unajmljivanje ghost writer-a da mu napišu i da se potpiše (ono što je eksplicitno naveo da, tobože, neće učiniti).

Па Брнаба је дошл преко НЕДа. Они су у ствари његови.
sada ih je isprozivao, zasto mislite da se ja zezam kada kazem da ocekujem da ih uhapsi, sinisu, i anu?
aljek ce ih sve zrtvovati, i onda necemo da ga rusimo, posteno, samo pravda mora da bude zadovoljena

vesic je njegov drug, a sinisa i ana, jel su mu i oni drugari? sumnjam, ako su izdali drzavu, sprovodili obojenu, onda moraju da budu uhapseni.

mora da je uhapsi sada, ako ju je optuzio da je sprovodila obojenu revoluciju, rusila drzavu, ovde pise da je dovedena od strane usaid bande

cekamo da vidimo jel ce ana brnabic biti uhapsena za rusenje drzave, a ako je ne uhapsi, onda je aljek slagao kao i uvek do sada, lazovcina lazovska
Ko će tu koga i da li će svoj svoga?
Kolega kaže odzvonilo soroševcima
Odzvonilo vam je Sorosevci :rtfm:
Vucic je resio da vas istrebi! :cepanje:

1739814474480.jpeg

Kao što @Stojkov Menidjer reče, toliko visi po televizijama da u principu malo šta drugo uopšte i postiže.

Ako i na kraju zaista bude nečeg, to će biti unajmljivanje ghost writer-a da mu napišu i da se potpiše (ono što je eksplicitno naveo da, tobože, neće učiniti).
Можда му је политички отац број 1 напише?

Можда му је политички отац број 1 напише?

Pa ni Šešelj u principu ništa ne piše.

Od onih 100njak knjiga, u suštini ništa on nije napisao. Ni reči, praktično.

Jesi li čitao ikada išta od Šešelja (pardon, od „Šešelja“), možda? Njegove knjige su samo prevodi i kopije citata, izbombardovane da napune stranice. Njegovo najpoznatije i kapitalno delo, Ideologija srpskog nacionalizma, nije ništa drugo do maltene otvoreni plagijat knjige Laze M. Kortića

Pa ni Šešelj u principu ništa ne piše.

Od onih 100njak knjiga, u suštini ništa on nije napisao. Ni reči, praktično.

Jesi li čitao ikada išta od Šešelja (pardon, od „Šešelja“), možda?
Јок ја. Још нисам сишао са ума. :ortaci3:

Јок ја. Још нисам сишао са ума. :ortaci3:

Ja (nažalost) jesam.

Njegove knjige su samo prevodi i kopije citata, izbombardovane da napune stranice. Njegovo najpoznatije i kapitalno delo, Ideologija srpskog nacionalizma, nije ništa drugo do maltene otvoreni plagijat knjige Laze M. Kostića.

Ne zabušavam te, to je cela knjiga. Čovek ja napisao na nekoliko stotina stranica prikaz jedne druge knjige, ukojoj malo citira Kostića, a onda ga malo prepričava i komentariše. :lol:

I takve su sve njegove „knjige“, koje niko uopšte ni ne kupuje, niti čita, već ih uzima gotovo isključivo zbog sočnih trolovskih naslova.

Tako da, ako da Šekiju da mu bude ghost writer, još manje vajde od njega nega da se on sam lati toga.

Vučić 2023.: USAID je poželjan partner za saradnju na projektima koji će dodatno da intenzivira ekonomske odnose između Srbije i SAD-a.

Idiot bio idiot ostao (a uz to još i odvratni pokvareni licemer) , a pritom je verovatno i njegova inteligencija malo precenjena jer sve što je radio dosad od početka ovih protesta izazivalo je samo kontraefekat , eto i nakon ove izjave ne sumnjam da će biti još više ljudi na ulicama.
Ono konstantno doliva ulje na vatru, pumpa krv u žile, deli narod i antagonizuje ogroman deo naroda i okreće protiv sebe (naroda koji broji milione i koji protestvuje već preko 3 meseca u 150 opština i gradova širom Srbije), takođe on pokreće i neke deplasirane teme kao što je Vojvodina i pravi potencijalni problem tamo gde ga nema i to samo da pokuša da skrene temu i da kupi još malo vremena na vlasti, ali jasno je da su mu dani na vlasti odbrojani.

Ako su mladi odlucili da ga skinu,skinuce ga. Vucic mozda izgura mandat,jos godinu i po ali tesko. Sve je skupo,nezadovoljstvo raste ,studenti se ne vide u ovom sistemu.
Videli ste starosnu strukturu u Sr.Mitrovici dosta stari ljudi problemi sa besikom,prostatom jedva su izdrzali. Ovi drugi trce maraton. Neravnopravna borba uz to pravda je na strani studenata.

nešto razmišljam..

i Aca Lukas izdao knjigu, drugi mu pisali
možda to i ovde bude slučaj?
Ne sumnjam ja da se neće prodavati ili tražiti po Narodnoj biblioteci.... ili kad tad postati obavezna lektira....

Idiot bio idiot ostao (a uz to još i odvratni pokvareni licemer) , a pritom je verovatno i njegova inteligencija malo precenjena jer sve što je radio dosad od početka ovih protesta izazivalo je samo kontraefekat , eto i nakon ove izjave ne sumnjam da će biti još više ljudi na ulicama.
Ono konstantno doliva ulje na vatru, pumpa krv u žile, deli narod i antagonizuje ogroman deo naroda i okreće protiv sebe (naroda koji broji milione i koji protestvuje već preko 3 meseca u 150 opština i gradova širom Srbije), takođe on pokreće i neke deplasirane teme kao što je Vojvodina i pravi potencijalni problem tamo gde ga nema i to samo da pokuša da skrene temu i da kupi još malo vremena na vlasti, ali jasno je da su mu dani na vlasti odbrojani.
Najjače kad je dao milione Klintonu "jer je pametan" a ona izgubi te izbore :mrgreen:

Ja (nažalost) jesam.

Njegove knjige su samo prevodi i kopije citata, izbombardovane da napune stranice. Njegovo najpoznatije i kapitalno delo, Ideologija srpskog nacionalizma, nije ništa drugo do maltene otvoreni plagijat knjige Laze M. Kostića.

Ne zabušavam te, to je cela knjiga. Čovek ja napisao na nekoliko stotina stranica prikaz jedne druge knjige, ukojoj malo citira Kostića, a onda ga malo prepričava i komentariše. :lol:

I takve su sve njegove „knjige“, koje niko uopšte ni ne kupuje, niti čita, već ih uzima gotovo isključivo zbog sočnih trolovskih naslova.

Tako da, ako da Šekiju da mu bude ghost writer, još manje vajde od njega nega da se on sam lati toga.
Знамо да је непоменик лажац. Његове лажи су за једнократну употребу. Далеко је јун. :)

nešto razmišljam..

i Aca Lukas izdao knjigu, drugi mu pisali
možda to i ovde bude slučaj?
Ne sumnjam ja da se neće prodavati ili tražiti po Narodnoj biblioteci.... ili kad tad postati obavezna lektira....

On je rekao, kao, neću to raditi, nego ću baš ja.

Ako su mladi odlucili da ga skinu,skinuce ga.

E to i ja kažem, ako je narod odlučio da ga najuri sa vlasti to će se i desiti i niko mu ne može pomoći , ni EU, ni Rusija, ni Amerika, ni Ekvatorijalne Gvineja, ni Putin, ni Tramp ni niko, osim da eventualno Putin pošalje Čečene i Spetsnaz ili Ameri njihove "Foke" i marince u Srbiju da se direktno obračunaju sa narodom koji protestvuje, a to je naravno apsurdna pomisao i naravno da se tako nešto ni u ludilu neće desiti, tako da pad sa vlasti mu ne gine a sad i EU i Rusi i Ameri i bilo ko mogu da budu samo nemi posmatrači toga i to može samo da im se sviđa ili ne sviđa.

Inače, potrudili su se da izbace i uništa sve moguće primerke knjige Aleksandra Martinovića Kako sam gazio Tomu i Vučića.

image-png-121427.jpeg

Ostao je u kompletnom fundusu cele Srbije isključivo jedan jedini primerak. Onaj u Narodnoj skupštini.

primerakj1.png

Inače, potrudili su se da izbace i uništa sve moguće primerke knjige Aleksandra Martinovića Kako sam gazio Tomu i Vučića.

image-png-121427.jpeg

Ostao je u kompletnom fundusu cele Srbije isključivo jedan jedini primerak. Onaj u Narodnoj skupštini.

Pogledajte prilog 1686174
nisam znao da je Martinović od 1.000 najbogatijih u Srbiji zapravo na 100-om mestu

vidim ja neki se ne bune a neki se bune jer su ljubomorni preko onog što imaju...

ja mislio kuka onaj koji stvarno nema?

Back