Vučić u Hamburgu: "Pregovori o novoj alijansi - odgovoran i kružni lanac snabdevanja baterijama"

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.435

Vučić je juče istakao važnost saradnje sa Nemačkom i naglasio da je tema razgovora sa Šolcom bila "i ono u čemu smo postali deo globalne inicijative, odnosno globalne alijanse za mineralne sirovine, koja uključuje sve veći broj zemalja"​

Aleksandar Vučić u Hamburgu
Printskrin: Instagra/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Hamburgu sa kancelarom Nemačke Olafom Šolcom. Tom prilikom on će danas govoriti na panelu "Pregovori o novoj alijansi - odgovoran i kružni lanac snabdevanja baterijama".
- Ja ču reći samo nekoliko reči. Ovo je velika prilika za sve nas.

Predsednik Srbije se inače nalazi u dvodnevnoj poseti Nemačkoj, gde učestvuje u radu Hamburške konferencije o održivosti, koja je posvećena daljoj implementaciji zajedničkih procesa za postizanje ciljeva održivog razvoja UN.
Na skupu u Hamburgu učestvuju predstavnici država, međunarodnih organizacija, privatnog sektora, akademske zajednice i civilnog društva.
U objavi na Instagramu Vučić je istakao važnost saradnje sa Nemačkom i naglasio da je tema razgovora sa Šolcom bila "i ono u čemu smo postali deo globalne inicijative, odnosno globalne alijanse za mineralne sirovine, koja uključuje sve veći broj zemalja".

(Telegraf Biznis)

https://biznis.telegraf.rs/info-biz...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Šta ti je Njemačka.

Vučić je juče istakao važnost saradnje sa Nemačkom i naglasio da je tema razgovora sa Šolcom bila "i ono u čemu smo postali deo globalne inicijative, odnosno globalne alijanse za mineralne sirovine, koja uključuje sve veći broj zemalja"​

Aleksandar Vučić u Hamburgu
Printskrin: Instagra/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Hamburgu sa kancelarom Nemačke Olafom Šolcom. Tom prilikom on će danas govoriti na panelu "Pregovori o novoj alijansi - odgovoran i kružni lanac snabdevanja baterijama".
- Ja ču reći samo nekoliko reči. Ovo je velika prilika za sve nas.

Predsednik Srbije se inače nalazi u dvodnevnoj poseti Nemačkoj, gde učestvuje u radu Hamburške konferencije o održivosti, koja je posvećena daljoj implementaciji zajedničkih procesa za postizanje ciljeva održivog razvoja UN.
Na skupu u Hamburgu učestvuju predstavnici država, međunarodnih organizacija, privatnog sektora, akademske zajednice i civilnog društva.
U objavi na Instagramu Vučić je istakao važnost saradnje sa Nemačkom i naglasio da je tema razgovora sa Šolcom bila "i ono u čemu smo postali deo globalne inicijative, odnosno globalne alijanse za mineralne sirovine, koja uključuje sve veći broj zemalja".

(Telegraf Biznis)

https://biznis.telegraf.rs/info-biz...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Šta ti je Njemačka.
zena sa slike kaze: vi ste onaj sto vadi dete iz smeta
ovaj sa slike skromno odgovara: da, ja sam taj heroj

zena sa slike kaze: vi ste onaj sto vadi dete iz smeta
ovaj sa slike skromno odgovara: da, ja sam taj heroj
Ова жена се одушевила кад је видела тог Светског Великана и Алтруисту и чезнула је од жеље да му стисне руку. И сан јој се остварио.

Ова жена се одушевила кад је видела тог Светског Великана и Алтруисту и чезнула је од жеље да му стисне руку. И сан јој се остварио.

Дуле, јеси ли ти некада видео председника?

Или...недајбоже, додирнуо?

(мислим..оно..за раме, за руку...ништа неприкладно)

Дуле, јеси ли ти некада видео председника?

Или...недајбоже, додирнуо?

(мислим..оно..за раме, за руку...ништа неприкладно)
Јесам. Што недај Боже, то је био један од најлепших дана у мом животу. :heart:

Наш Патријарх Григорије ће се вратити из Франкфурта на Мајни и повести литије против литијума.
Nit' je patrijarh niti je u Frankfurtu. On je dobar čovek, samo nemojte očekivati previše.

Пинки је видео Тита!
И ја сам видео заставе, људе,
знао сам,тек, нешто је важно,
јер отац ме тад загрли снажно,
рече ми ,,Сине, гледај и памти".

IMG_20241008_103702.jpg

:heart:

Sad može d' umre

Ovako je bilo:

Zdravo Precedniče, tebe Švabe vole !
Vole vole.
Poližeš me dole.

da ima muda stisnula bi mu muda

Заиста си перверзан човек!
perverzija je pisati o podrsci vucicu u nemackoj a na slici imas samo jednu zalutalu babu.

a da ima muda...cela srbija bi ga volela, cak i ja, al posto pšomenuta nema, a za veliku politiku se ista moraju imati i to ne osrednja vec slonovska, a njima nije potrebno lokalno kurcenje, onda moju nece nikad imati. cak i pokojni djika bogdamudusprosti poslednjih meseci je davao svabama odyebaus pa je zato i zavrsio kako je zavrsio ma sta istorija pisala.

Back