Vučić u Davosu sa Plenkovićem: Pričali o NIS-u

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
36.240
...

Rekoh ja nekidan...da jedini susret AVtihrista u Davosu ce biti sa njegovim starim dobrim udbaskim frendićem Plenkijem...

Evo treci dan u Davosu...a jedini susreti su bili sa konobarom koji je njemu i Malom doneo krompire sa sirom....i sad evo s Plenkijem...
Ostaje jos susret sa aerodromskim osobljem i deckom na recepciji hotela pri odjavi...
(i mozda s @Jugoslav Čvarak -om u povratku preko Zagreba...)

Vučić u Davosu sa Plenkovićem: Pričali o NIS-u​

https://www.blic.rs/biznis/vesti/vu...nis-u-i-ukupnoj-energetskoj-situaciji/42tebs9

A Margetic kad je pricao o tajnim dilovima s Hrvatima oko NIS-a...napali ga...
Kazu Margetic radi za hrvatsku sluzbu...
A Plenki ne radi ? ☺️

G9ek9kpTURBXy8zZjc2NmIwYTRlMjEwMGNjY2RkYWMxZTA4ZGU4MWU0MS5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Jednim okom gleda Plenkija..drugim skenira ima li gde helikoptera...🚁🫣🚁

Auuu, al je prop'o...😯😯😯
Suzo...nasminkaj ga bre malo osvezi mu fejs, sredi to :manikir: , gle kakav je bled...kao onaj iz Maratonaca...

...

Poslednja izmena:
gde su napredne kolege da nam objasne sadrzaj sa fotke :lol:

bice verovatno ono, pa on je predsednik mora da prica sa svima cak i sa onima koje ne voli, ne razumete vi diplomatiju, vi ste blokaderski ćaciji :hahaha:

a av je diplomata ko sosa u onom vicu kad joj lala kaze soso aj se ebemo, a sosa kaze kakav si bre diplomata hocess da me ubedis sa tri reci, lala se okrene da ode a ona mu izusti diplomatski, ponela sam ja cebence :lol:

tako i ovaj diplomata sa slike, gde god da ode u svet, ima sa sobom cebence i samo zalegne :rotf:

bice verovatno ono, pa on je predsednik mora da prica sa svima cak i sa onima koje ne voli, ne razumete vi diplomatiju, vi ste blokaderski ćaciji :hahaha:

a av je diplomata ko sosa u onom vicu kad joj lala kaze soso aj se ebemo, a sosa kaze kakav si bre diplomata hocess da me ubedis sa tri reci, lala se okrene da ode a ona mu izusti diplomatski, ponela sam ja cebence :lol:

tako i ovaj diplomata sa slike, gde god da ode u svet, ima sa sobom cebence i samo zalegne :rotf:

Жртвује се за Србију...а помало и за проценат.

Back