Vučić u Americi?

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
Beograd - Aleksandar Vučić, v. d. predsednika Srpske napredne stranke, otputovao je juče u radnu posetu Vašingtonu, nezvanično saznaje Danas iz više izvora.

Nadležni za informisanje u SNS nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju ovo saznanje. „Vučić jeste na službenom putu, ali gde je otišao i s kim će se sastati ne možemo da vam kažemo. To će reći on kada se vrati u Beograd, a vraća se u subotu“, rečeno je Danasu u SNS na pitanje da li je lider stranke otišao u Vašington i s kim će se tamo sastati.

Danas

otisao kod onih kauboja sto mu daju $$$$$ na raport :D

Vučić u Vašingtonu, Dačić u Nemačkoj

Aktuelni ministar policije otputovaće za Berlin gde će se sastati sa savetnikom nemačke kancelarke za spoljnu politiku i bezbednost Kristofom Hojzgenom

BEOGRAD - Prvi čovek SNS Aleksandar Vučić otputovao je danas u Vašington, a lider socijalista Ivica Dačić putuje u posetu Nemačkoj tako da će pregovori o novoj vladi biti usporeni, saznaje Novi magazin.

Aktuelni ministar policije putuje za Berlin gde će se sastati sa savetnikom nemačke kancelarke za spoljnu politiku i bezbednost Kristofom Hojzgenom.

Sa tim savetnikom Angele Merkel odvojene susrete već su imali i Alekandar Vučić i Mlađan Dinkić.

SNS, URS i koalicija oko SPS juče su potpisali koalicioni sporazum a prema najavama funkcionera, vlada će biti formirana za dve nedelje.

Prva zvanična personalna rešenja biće poznata sledeće nedelje.

http://www.kurir-info.rs/vucic-u-vasingtonu-dacic-u-nemackoj-clanak-314863

U sred formiranja vlade oni imaju program poseta stranim državama .... :think:

Vučić u Vašingtonu, Dačić u Nemačkoj

Aktuelni ministar policije otputovaće za Berlin gde će se sastati sa savetnikom nemačke kancelarke za spoljnu politiku i bezbednost Kristofom Hojzgenom

BEOGRAD - Prvi čovek SNS Aleksandar Vučić otputovao je danas u Vašington, a lider socijalista Ivica Dačić putuje u posetu Nemačkoj tako da će pregovori o novoj vladi biti usporeni, saznaje Novi magazin.

Aktuelni ministar policije putuje za Berlin gde će se sastati sa savetnikom nemačke kancelarke za spoljnu politiku i bezbednost Kristofom Hojzgenom.

Sa tim savetnikom Angele Merkel odvojene susrete već su imali i Alekandar Vučić i Mlađan Dinkić.

SNS, URS i koalicija oko SPS juče su potpisali koalicioni sporazum a prema najavama funkcionera, vlada će biti formirana za dve nedelje.

Prva zvanična personalna rešenja biće poznata sledeće nedelje.

http://www.kurir-info.rs/vucic-u-vasingtonu-dacic-u-nemackoj-clanak-314863

U sred formiranja vlade oni imaju program poseta stranim državama .... :think:

Zamisli:lol:

Meni se ponekad (ali samo ponekad) ucini da si ti chipovan, i kad te sledeci put zuti moderatori sateraju u cosak, chipak da cu ti priskociti u pomoc:cool:

U čemu ti to meni možeš pomoći,jadna Biljo ?
U čemu ?
Aj' kaži !
Pa,ja sam toliko dominantan da mi je prosto neprijatno.:hahaha:

Možda bi mi najviše pomogla da me opet vratiš na "ignore listu",
gde si me držala par dana,a da ti nisam dao nikakvog povoda za to....
Tako ti "kvrcnulo",po svoj prilici....!?
E,Biljo,Biljo...čudna si ti biljka.
Baš !

U čemu ti to meni možeš pomoći,jadna Biljo ?
U čemu ?
Aj' kaži !
Pa,ja sam toliko dominantan da mi je prosto neprijatno.:hahaha:

Možda bi mi najviše pomogla da me opet vratiš na "ignore listu",
gde si me držala par dana,a da ti nisam dao nikakvog povoda za to....
Tako ti "kvrcnulo",po svoj prilici....!?
E,Biljo,Biljo...čudna si ti biljka.
Baš !

Grofe ne trči ... dok ne vidimo u kojoj smo Fazi...,
ako je treća ....

Pa bili su Nikolic i Vucic jos pre izbora i u Vasingtonu, Londonu... Nista novo. E sad, samo da njihovi biraci to cuju... :whistling:

A,računaš li im i one dijetalne doručke ?
Kad ih američki predsednik lično pozove da sede
i bleje.
Uz pola šolje čaja i dve kriške hleba kroz koje vidiš onog prekoputa.
Bio i puter,ne kažem.Veličine kocke šećera....
Jel' im se i to računa kao važan (:hahaha:) odlazak u Vašington ?

Back