Vučić tvrdi da su batinaši iz "poršea" povezani sa Mišom Bačulovim i "narko bandom" iz Novog Sada

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
48.212
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...m-Baculovim-i-narko-bandom-iz-Novog-Sada.html

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u sinoćnjem gostovanju na TV Informer izneo tvrdnje da su mladići koji su tukli građane kod Futoške pijace saradnici novosadskog odbornika Miše Bačulova.

Četvorica koji su građane tukli privedeni su i zadržani u pritvoru ubrzo nakon događaja. Privedeni su O.S. (28), S.K. (27), A.K. (31) i N.N. (29), saopštio je MUP.

"Danas" piše da je N.N. policajac zaposlen u policijskoj stanici u Zemunu, koji nije bio na dužnosti.

Председниче уваљујеш се у муљ зарад одбране Вучевића...

Ова четворица су сад радила ѕа баћулова ? Па не битно је , баћулов, неформална група став (којом диригује динко грухоњић) , све су то чеда удбе.

Битно је да је ударан и премлаћиван народ, а то пребацивање власти и њене лажне опозиције међусобно ко је послао те олоше и криминалце је бесмислица...

Друго овде ови иницијали нису тачни потпуно. Једна особа се не налази у тим горе иницијалима а та особа је шеф депоније у новом саду...

То му је јавила вештачка интелигенција, преЦеднику? :namcor:
ма глупости.

сад ћемо да гледамо патку удбе , како ове кримсое нарко дилере, полицајце прљаве попут овог олоша из земуна, су тобож користили баћулов (лажнао позиција ) или позиција.

И једни и други су дело титоистичке удбе.

Sta nagadjam, jos juce se znalo ko su
potrazi na x
nemas ti veze ko su ajde postavi ovde imena ir pezimena . cak se i u danasnjim meidjima jedan odcetvorice krije, ne stavljajuse njegovi inicijali!

ajde da cujem imena i tacno njihovu istoriju od a do s!

imena molim! nemoj da glupetas... i nagadjas ko su i cime se bave

nemas ti veze ko su ajde postavi ovde imena ir pezimena . cak se i u danasnjim meidjima jedan odcetvorice krije, ne stavljajuse njegovi inicijali!

GesEO9cWcAA2abW.jpg

Ocito ti nedostaju informacije

Ja verujem da su doktori nauka.

fiksirao si policijsku upravu zemun ja ti kazem ohladi ...
Ne vidim sta da ohladim, licno sam se uverio u to. 4 sata cekanja i pored zakazanog termina. Moj prijatelj takodje, nije mogao vise da ceka i otisao jer je izasao sa posla.

Idi tamo pa proveri cekaj satima pa onda pametuj i deli savete nekom drugom.

Back