Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vučić: Tužilaštvo je žurilo, politika ne sme da se meša, ne mislim da je Vesić kriv
„Ali govorim i u glavama ljudi. Da li ja stvarno mislim da je Goran Vesić kriv intimno, moj drug, Jovana Tanasković ili Dimovski, skoro sam siguran ili mislim da ne
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zbog pritiska domaće javnosti, kroz različite proteste, tužilaštvo žurilo da završi sa istragom
Postoje i glasine da je on lično požurivao.
Znaš onaj njegov manir: "Hajde hajde, kako to mislite do 31, ima da stanica bude završena pre roka. Požuri, pokusi, ajns-cvaj."
Postoje i glasine da je on lično požurivao.
Znaš onaj njegov manir: "Hajde hajde, kako to mislite do 31, ima da stanica bude završena pre roka. Požuri, pokusi, ajns-cvaj."
Tužilaštvo objavilo ugovor sa "Startingom": Pogledajte za šta su bili zaduženi i koliko su zaradili
Kompanija "Starting" dobila je više od pet miliona za rekonstrukciju novosadske Železničke stanice, piše u ugovoru koji je objavilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.
Stanica Prokop i železnička stanica u Novom Sadu Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
Ovo je 2,5 puta više nego što je predviđeno prvobitnim sporazumom između kineskih konzorcijuma i ove domaće firme. U ugovoru koji je kasnije potpisan, a za koji je dogovoreno da bude poverljiv, stoji da je "Starting" odgovoran za kvalitet radova i materijala, kao i bezbednost izgradnje.
Objavljenu dokumentaciju možete pogledati OVDE.