Vučić: Tužilaštvo je žurilo, politika ne sme da se meša, ne mislim da je Vesić kriv

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
85.588

Vučić: Tužilaštvo je žurilo, politika ne sme da se meša, ne mislim da je Vesić kriv​

1725447509-Tan2024-09-0411334791_7-750x501.jpg
Goran Vesić Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zbog pritiska domaće javnosti, kroz različite proteste, tužilaštvo žurilo da završi sa istragom povodom pada nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu koja je usmrtila 15 ljudi, a dvoje je teško povređeno.

„Možda su uradili sve kako treba, da ne ulazim u to. Ali je, recimo u Americi, gde je most u Merilendu pao i bilo je šest, ili osmoro mrtvih, prošlo devet meseci, a da istraga nije završena. Ovde je istraga zaključena pre dva dana, posle samo mesec i nešto dana“, rekao je Vučić za TV Pink.
Prema njegovim rečima, u najrazvijenijim zemljama sveta, negde po šest godina istraga nije završena, jer su to mnogo teška pitanja.
„Morate da brinete kao država da pravda bude zadovoljena, a sa druge strane, da brinete o tome da oni koji nisu krivi ne budu zahvaljujući pritisku osuđeni“, rekao je Vučić.

Novosadska opozicija: Sud potvrdio da je optužnica protiv Gorana Vesića obična farsa

Kako je dodao, „to je sad nešto u čemu morate da pustite potpuno slobodno srpskom pravosuđu da donosi odluke, da se u to ne meša politika ni na koji način“, rekao je Vučić.
„Ali govorim i u glavama ljudi. Da li ja stvarno mislim da je Goran Vesić kriv intimno, moj drug, Jovana Tanasković ili Dimovski, skoro sam siguran ili mislim da ne, ali nisam ja taj, pravosuđe je to. Da li su mi zbog toga manje drugovi, ne nisu. Da li ih smatram ubicama – ne smatram ih ubicama“, rekao je Vučić.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...ne-sme-da-se-mesa-ne-mislim-da-je-vesic-kriv/

Kako će protesti da splasnu ako ministar ili neko drugi bitan ne završi na robiji pitanje je sad?

Тужилаштво мора да има портпарола или лично Загорка да се појави на конференцији за штампу...

и онда кажу...

претходне недеље је урађено то и то, саслушани су ти и ти људи, одрђени су ти и ти вештаци, спроведен је увиђај,

рок за вештачење је до тада и тада, након тога следи та и та радња,

и онда јавност зна шта се дешава са истрагом.

Тада не би био проблем да истрага траје девет месеци, ако јавност зна које су радње у поступку спроведене, које радње се очекују, које су завршене и који су рокови за одређене радње.

Тужилаштво мора да има портпарола или лично Загорка да се појави на конференцији за штампу...

и онда кажу...

претходне недеље је урађено то и то, саслушани су ти и ти људи, одрђени су ти и ти вештаци, спроведен је увиђај,

рок за вештачење је до тада и тада, након тога следи та и та радња,

и онда јавност зна шта се дешава са истрагом.

Тада не би био проблем да истрага траје девет месеци, ако јавност зна које су радње у поступку спроведене, које радње се очекују, које су завршене и који су рокови за одређене радње.
Za ovakve slucajeve podizanje optuznice traje malo duze odnosno sama istraga, ali svi znamo da od toga nema nista.

Javlja se slusalac u radio program i pita, koliko je vazdusnom linijom povezana Jovanica i zeleznicka stanica Novi Sad.....
Veza postoji, veza je onaj koji blokira rad svakog nezavisnog drzavnog aparata da bi obezbedio valjanost preko svoje vladavine...
Pa valjanost je ispala nevaljatnost....i tako dodjosmo do veshala ispred Moskve...a ne , to je druga bajka...do scenarija Causesku , a ne to je vec bilo , dodosmo do veze obojene revolucije i studenata...

Sad kad bi trazili fizicku vezu izmedju usmrcujuceg metka i strelca, nema je, ako je nosio rukavice...i onda bi sudstvo moglo da prestane da postoji , osim za narod...koga treba redovno kaznjavati..

Javlja se slusalac u radio program i pita, koliko je vazdusnom linijom povezana Jovanica i zeleznicka stanica Novi Sad.....
Veza postoji, veza je onaj koji blokira rad svakog nezavisnog drzavnog aparata da bi obezbedio valjanost preko svoje vladavine...
Pa valjanost je ispala nevaljatnost....i tako dodjosmo do veshala ispred Moskve...a ne , to je druga bajka...do scenarija Causesku , a ne to je vec bilo , dodosmo do veze obojene revolucije i studenata...

Ma studenti su u pravu,
samo se bojim da će biti zloupotrebljeni.

To im ne gine ...

Ebiga predsedniče,
ako kažeš da misliš da Vesić nije kriv

onda objasni zašto to misliš
i ko misliš da je kriv.
Imenom i prezimenom,
ili bar funkcijom.
on je kriv...nije Vesić sam došao na ideju da on lično preuzme projekat a da Tanaskovička iz infrastruktura železnice glumi fikus...da je to Vesić sam smislio ne bi Vučević potvrdio Tanaskovićki da mora tako niti bi Vučić sad branio Vesića

Весић вероватно држи за муда Вучића. Ако падне падају обојица, наравно тек када се промени власт у Србији...да се не заваравамо...
Ko bi bio nova vlast kad nemas nikog kome je bas stalo do zakona i institucija...

on je kriv...nije Vesić sam došao na ideju da on lično preuzme projekat a da Tanaskovička iz infrastruktura železnice glumi fikus...da je to Vesić sam smislio ne bi Vučević potvrdio Tanaskovićki da mora tako niti bi Vučić sad branio Vesića

Pitao sam predsednika :grudvanje3:

Za ovakve slucajeve podizanje optuznice traje malo duze odnosno sama istraga, ali svi znamo da od toga nema nista.
nema tu potrebe za nekom ne znam kakvom istragom...Šarović je sam odmah provalio da su otkačili kotve koje su držale nadstrešnicu..samo treba videti ko je to uradio i zašto i ko je propustio da pri nadzoru to vidi....nego imamo idiote koji rade na gradilištima, idiote koji vode građevinske firme, idiote koji vrše nadzor i i idiote koji politički upravljaju projektima da bi izvukli što više novca za sebe a kvalitet gradnje je nebitan

nema tu potrebe za nekom ne znam kakvom istragom...Šarović je sam odmah provalio da su otkačili kotve koje su držale nadstrešnicu..samo treba videti ko je to uradio i zašto i ko je propustio da pri nadzoru to vidi....nego imamo idiote koji rade na gradilištima, idiote koji vode građevinske firme, idiote koji vrše nadzor i i idiote koji politički upravljaju projektima da bi izvukli što više novca za sebe a kvalitet gradnje je nebitan
Da, ali ne moze ni na brzinu.

U Srbiji nista ne radi kako treba, to je sad vec postala zelja svih...
tuzilastvo odavno , policija sve vise glumi nemocnog, jedino sto paze javni red i mir, taj deo zakonika kao gledaju...kao..
Sve drzavne funkcije su nikakve, ali vazno da su svi zaposleni....ali dobro to je posledica negativne selekcije, kad je bolji ovaj od onog ko zna, srecno je njih 2, a ne jedan, onaj koji je losiji i onaj koji ga namesta....iz nekkog razloga....dok je nezadovoljan samo onaj koji zna nesto ili je profesionalan, a to ne znaci ono sto vecina misli da dodjes uvek na vreme i kad sef kaze Milice, ti da skocis ostavis sve i dotrcis..

Све ће да свале на неке јаднике а и њих ко хебе кад су пристајали да за њих потурају буљу, али студенти ће истерати правду у Србији...

Za sad su proizvodeći ludilo
isprovocirali one lake na obaraču na Cetinju.

Ja znam neke idiote koji vode gradjevinske firme....oni nemaju nista od znanja za gradjevinu , jer su robijasi i samo su znali da se fajtaju po kaficima i kraju , ali to im je preporuka, da umeju da zastrase radnike iz nepala ili odakle im vec Mali daje te radnike, E sad pitanje je da li je Mali ili je Vesic ili su oba, kao sto ja znam...ali naravno nista nema dokaza...isto kao za mog komsiju koji kalauzom otvara kad komsije nisu tu , nema dokaza jer ga niko nije uslikao , a i kako ces,

Mozda bi se naslo dokaza kad bi se pratila roba i tragovi , tako i kod ovog u Srbiji , sve kad bi se pratili tragovvi bi dovelo do trojke petorke, 20 torke...

........ vazno da su svi zaposleni......

Jesi ukapirao ?

Jeste, zaposlenost je najvažnija
kao u celom razvijenom svetu.

Znači to prvo,
a onda se slobodno razvijamo, razumeš !?

Za sad nam obe ruke na banani, moramo izdržati tu slobodu
kapiraš mali ?

Nema, jao al naebasmo od ove slobode !
Nema !!!!

Mora se izdržati sloboda,
pa dan po dan, vek po vek
i biće kao u Fr, USA, UK ...

Feršte ?

Back