Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 64.921
Uskoro nije datum. Datum.Uskoro...ne dolaze svi mogući državnici uzalud i nije tzv predsednik tek tako iskulirao Putina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro nije datum. Datum.Uskoro...ne dolaze svi mogući državnici uzalud i nije tzv predsednik tek tako iskulirao Putina
Ma opet ti?Sljedeće godine u ovo doba referendum u Srbiji o nastavku puta u EU i NATO.
Informer, Alo, Treće oko....će raditi takvu proEU propagandu po naredbi Vučića da će rezultat ZA ono u Moldaviji prikazati kao rusofilsko ludovanje.
Ti koji sve informacije dobivaš iz Informera ćeš biti studija slučaja kako propaganda djeluje na niže obrazovane.Ma opet ti?
Woooow!Ti koji sve informacije dobivaš iz Informera ćeš biti studija slučaja kako propaganda djeluje na niže obrazovane.
2029. godinaUskoro nije datum. Datum.
naljutio se, i ostavio svog coveka na cediliu, a rusku stranu je samo zanimalo: zasto braco naoruzavate ukrajince„Tusk kriv što on danas nije na samitu BRIKS u Kazanju“.
@dulesrbenda ov lazov i komandant ce da izmisli koga god da ne ode y majyVučić VELEIZDAJNIK SRBA I RUSA!
Ја се само бојим да ти, након што он буде отишао у мају, не нестанеш са овом форума, као комшија.@dulesrbenda ov lazov i komandant ce da izmisli koga god da ne ode y majy
zasto ja? pa ja sam to procitao da on tamo nije bezbedan ako je za njega rusija agresor, ako valja oruzje ukrama, i ako bi da im povrati krimЈа се само бојим да ти, након што он буде отишао у мају, не нестанеш са овом форума, као комшија.
zasto ja? pa ja sam to procitao da on tamo nije bezbedan ako je za njega rusija agresor, ako valja oruzje ukrama, i ako bi da im povrati krim
neko ga skrati za glavu, kako ce srbija posle da demontira sns rezim? nikako! on mora da se srusi, a ne da se ubija atentatima na koje se stalno poziva - srusimo ga i posaljemo za haag, kao slobu, jer je palio 100 za jednoga, jer je zlocinac, ali je moja poenta da moramo zivog da ga uhvatimo i uhapsimo
Drago mu je što albanci sa Kosmeta uvek podržavaju AV.“ Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom, da je od njega dobio značajne poruke po pitanju evropskog puta Srbije, ali i dodao da je „Tusk kriv što on danas nije na samitu BRIKS u Kazanju“.
https://www.danas.rs/vesti/politika/tusk-vucic-briks/?widget=in-article%20danas%2Bswitch&segment=danas-topcontent&article=„Tusk%20je%20kriv%20što%20nisam%20na%20samitu%20BRIKS%20u%20Kazanju“%3A%20Vučić%20nakon%20sastanka%20sa%20poljskim%20premijerom&ref=personalized&pv=9ac525fd-f9b7-4f74-9790-daadbcb5fbe8
Ajde? Da je kojim slucajem vrhovni komandant otisao do Putka, sigurno bi vrtio drugu pricu . . .Verujem da je upravo suprotno. Da ti ne nabrajam koga je ruska vojska napala dok je Putin na vlasti.
Čečenija '99, Gruzija '08, Sirija '15, Ukrajina '14 & '22.
To sam već nabrajao, evo ponovo sam.
Kako je prošla Jermenija zbog Putinovih "mirotvoraca"?
Koji je Putinov princip? U šta se pretvorio taj krvožedni diktator?
U Aždaju koja je spremna na sve radi ostanka na vlasti.
Ući će u savez sa drugim diktaturama, s Koreja, Iran
evo čak i Hamas će podržati
sa crnim vragom ako treba
sve sve sve ako treba ispaliće i nuklearke na Evropu, na svet, na svoje "saveznike"
samo da ostane na vlasti
Dakle, njegov princip je "bez principa"
bez morala.
Ne brini prekrsti se on koji put u crkvi da takvima zamaže oči
bućne se u ledenu vodu, usput opet prekrsti, ali on to zbog cirkulacije
čeliči se za dugotrajan stisak vlasti
Namerava on vladati i živeti još 50 godina
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.
Jesi i ti prodao veru za večeru?Verujem da je upravo suprotno. Da ti ne nabrajam koga je ruska vojska napala dok je Putin na vlasti.
Čečenija '99, Gruzija '08, Sirija '15, Ukrajina '14 & '22.
To sam već nabrajao, evo ponovo sam.
Kako je prošla Jermenija zbog Putinovih "mirotvoraca"?
Koji je Putinov princip? U šta se pretvorio taj krvožedni diktator?
U Aždaju koja je spremna na sve radi ostanka na vlasti.
Ući će u savez sa drugim diktaturama, s Koreja, Iran
evo čak i Hamas će podržati
sa crnim vragom ako treba
sve sve sve ako treba ispaliće i nuklearke na Evropu, na svet, na svoje "saveznike"
samo da ostane na vlasti
Dakle, njegov princip je "bez principa"
bez morala.
Ne brini prekrsti se on koji put u crkvi da takvima zamaže oči
bućne se u ledenu vodu, usput opet prekrsti, ali on to zbog cirkulacije
čeliči se za dugotrajan stisak vlasti
Namerava on vladati i živeti još 50 godina
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.