Vučić: "Tusk je kriv što nisam na samitu BRIKS u Kazanju"

„Tusk kriv što on danas nije na samitu BRIKS u Kazanju“.
naljutio se, i ostavio svog coveka na cediliu, a rusku stranu je samo zanimalo: zasto braco naoruzavate ukrajince

srbija se cak pravi blesava, a sns covek trune u zatvoru
Власт у Србији, и медији под њеном контролом, прећутали су ко је држављанин Србије, који је са Александром Симоновићем, професором Машинског факултета у Београду, ухапшен тог 19. септембра у Киргистану. А и вест о хапшењу професора Симоновића објавили су више од месец дана касније, када је Министарство спољних послова потврдило да су два држављанина Србије ухапшена у Киргистану. Тада је о њиховом привођењу обавештен конзулат Србије у Москви који, како су навели, „предузима све радње и активности из своје надлежности“. Међутим, име другог држављанина Србије држано је у тајности.

У Киргистану УХАПШЕН Младен Петковић, бивши СНС директор у фабрикама оружја!

aljek se usrao i zato nije smeo da ide

Ја се само бојим да ти, након што он буде отишао у мају, не нестанеш са овом форума, као комшија. :per:
zasto ja? pa ja sam to procitao da on tamo nije bezbedan ako je za njega rusija agresor, ako valja oruzje ukrama, i ako bi da im povrati krim
neko ga skrati za glavu, kako ce srbija posle da demontira sns rezim? nikako! on mora da se srusi, a ne da se ubija atentatima na koje se stalno poziva - srusimo ga i posaljemo za haag, kao slobu, jer je palio 100 za jednoga, jer je zlocinac, ali je moja poenta da moramo zivog da ga uhvatimo i uhapsimo

zasto ja? pa ja sam to procitao da on tamo nije bezbedan ako je za njega rusija agresor, ako valja oruzje ukrama, i ako bi da im povrati krim
neko ga skrati za glavu, kako ce srbija posle da demontira sns rezim? nikako! on mora da se srusi, a ne da se ubija atentatima na koje se stalno poziva - srusimo ga i posaljemo za haag, kao slobu, jer je palio 100 za jednoga, jer je zlocinac, ali je moja poenta da moramo zivog da ga uhvatimo i uhapsimo
1732473549619.jpeg

:D;)

“ Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom, da je od njega dobio značajne poruke po pitanju evropskog puta Srbije, ali i dodao da je „Tusk kriv što on danas nije na samitu BRIKS u Kazanju“.

https://www.danas.rs/vesti/politika/tusk-vucic-briks/?widget=in-article%20danas%2Bswitch&segment=danas-topcontent&article=„Tusk%20je%20kriv%20što%20nisam%20na%20samitu%20BRIKS%20u%20Kazanju“%3A%20Vučić%20nakon%20sastanka%20sa%20poljskim%20premijerom&ref=personalized&pv=9ac525fd-f9b7-4f74-9790-daadbcb5fbe8
Drago mu je što albanci sa Kosmeta uvek podržavaju AV.
A, ako treba, šalju i autbuse pune birača,

Verujem da je upravo suprotno. Da ti ne nabrajam koga je ruska vojska napala dok je Putin na vlasti.
Čečenija '99, Gruzija '08, Sirija '15, Ukrajina '14 & '22.
To sam već nabrajao, evo ponovo sam.
Kako je prošla Jermenija zbog Putinovih "mirotvoraca"?

Koji je Putinov princip? U šta se pretvorio taj krvožedni diktator?
U Aždaju koja je spremna na sve radi ostanka na vlasti.
Ući će u savez sa drugim diktaturama, s Koreja, Iran
evo čak i Hamas će podržati
sa crnim vragom ako treba
sve sve sve ako treba ispaliće i nuklearke na Evropu, na svet, na svoje "saveznike"
samo da ostane na vlasti
Dakle, njegov princip je "bez principa"
bez morala.
Ne brini prekrsti se on koji put u crkvi da takvima zamaže oči
bućne se u ledenu vodu, usput opet prekrsti, ali on to zbog cirkulacije
čeliči se za dugotrajan stisak vlasti
Namerava on vladati i živeti još 50 godina
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.
Ajde? Da je kojim slucajem vrhovni komandant otisao do Putka, sigurno bi vrtio drugu pricu . . .

Verujem da je upravo suprotno. Da ti ne nabrajam koga je ruska vojska napala dok je Putin na vlasti.
Čečenija '99, Gruzija '08, Sirija '15, Ukrajina '14 & '22.
To sam već nabrajao, evo ponovo sam.
Kako je prošla Jermenija zbog Putinovih "mirotvoraca"?

Koji je Putinov princip? U šta se pretvorio taj krvožedni diktator?
U Aždaju koja je spremna na sve radi ostanka na vlasti.
Ući će u savez sa drugim diktaturama, s Koreja, Iran
evo čak i Hamas će podržati
sa crnim vragom ako treba
sve sve sve ako treba ispaliće i nuklearke na Evropu, na svet, na svoje "saveznike"
samo da ostane na vlasti
Dakle, njegov princip je "bez principa"
bez morala.
Ne brini prekrsti se on koji put u crkvi da takvima zamaže oči
bućne se u ledenu vodu, usput opet prekrsti, ali on to zbog cirkulacije
čeliči se za dugotrajan stisak vlasti
Namerava on vladati i živeti još 50 godina
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.
Jesi i ti prodao veru za večeru?

Screenshot_2024-12-05-16-15-34-388-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg