dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 73.426
Србски Барјак је поносно стајао уз друге Барјаке на Самиту Свемоћног БРИКСа!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А за шта ћемо се држат', и што да се држимо ко жене једна за другу касу саме на шору?
Што се тиче Лењинграцког "црвендаћа без гаћа", одавно је он то, па шта му фали. Бекрија она Московска. Лола и мангуп прави. Воли да "убијуцка" оне Украјинце, и да мало другове у Европи - "учи памети". А ту су ми браћа "Чеченићи", наоружани до зубића...
Не. Јок. Словенска браћа - ајд здраво! Ко нам је већи брат словен од Хрвата? И? Јел прошло то добро касмо се држали са њима зашта не треба??
Па јел има још људи који воле да опауче редом и листом о исте грабуље? Па кад се једном опауче, иду поново... ко у оној песми Боре Чорбе.. "једном га убијеш, он оће - опеееет"...
Ајздраво и вама док се не научите...
Pa ništa, samo da im kažemŠta nas briga za Hrvate i njihovu Cibaliju ?
A zašto ti nije bilo predsjednikaСрбски Барјак је поносно стајао уз друге Барјаке на Самиту Свемоћног БРИКСа!
Pogledajte prilog 1631236
Био је Србски Сокол Вулин! То је као да је био Вучић!A zašto ti nije bilo predsjednika
Dulerusenda
Хм.. значи Путин је Цар.... коме свемоћни Брикс уствари даје помазање... а црква и попови оно .. само омају оно шта имају... свака част. То је једна нова идеологија.. не Крислам, него Комућанство..Србски Барјак је поносно стајао уз друге Барјаке на Самиту Свемоћног БРИКСа!
Ништа ја тебе не разумем брале.Хм.. значи Путин је Цар.... коме свемоћни Брикс уствари даје помазање... а црква и попови оно .. само омају оно шта имају... свака част. То је једна нова идеологија.. не Крислам, него Комућанство..
Са логиком бих се некако и сложио, али са речником тим --- никако па ти извини, није то неко чистунство, него... ово је озбиљна тема, висока политика, па оно.. чему кочијашити? Ајд бар ако и не знамо довољно да би могли да причамо, бар да не показујемо уз незнање и ружан и речник ... то су комунисти смислили да је одлика Срба - псовање (Хрвати подржали... има онај виц хрватски о Србима: Шта Србима значе она "три прста". Палац - за потпиивање. Кажипрст - омиљена српска забава - чачкање носа. И средњи прст.. (а то је ово што си изреко) .. који показују један другом уместо поздрава. Бољу критику нас Срба - не знам јесам ли игде чуо него у том вицу. А ти види.. оћеш ли им давати муницију, ... или... ћеш бити витез достојан славних предака, па им поставити штит доброг владања и говора достојног Немањићког двора?Kada bi prema planeti Zemlji letela neka svemirska gromada, morali bi da se ujedinimo, zar ne ?
E pa sad je takva situacija, ludak je krenuo na Evropu. Sjebo je svoj narod, šta mu mi značimo ?
Е па виш сад како је мени... кад не разумем у политици - пуно тога.Ништа ја тебе не разумем брале.
“ Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom, da je od njega dobio značajne poruke po pitanju evropskog puta Srbije, ali i dodao da je „Tusk kriv što on danas nije na samitu BRIKS u Kazanju“.
https://www.danas.rs/vesti/politika/tusk-vucic-briks/?widget=in-article%20danas%2Bswitch&segment=danas-topcontent&article=„Tusk%20je%20kriv%20što%20nisam%20na%20samitu%20BRIKS%20u%20Kazanju“%3A%20Vučić%20nakon%20sastanka%20sa%20poljskim%20premijerom&ref=personalized&pv=9ac525fd-f9b7-4f74-9790-daadbcb5fbe8
Zahebi ti Voolina i AV, jasno je da si ti težak rusofob koji troluje.Vulin je ”Vučićev sedativ” za Volođine rasplamsale imperijalističke strasti. Smiruje to Volođu kada oseti da mu državni zvaničnici, pa makar i drugorazredni poput Vulina, dolaze na noge. Znaš, hrani to Volođinu pomahnitalu sujetu pa onda neće pritisnuti onaj "crveni dugmić" za nuklearnu raketu usmerenu ka Evropi, ka nama. Taktička igra evropskih državnika.
Fico i Orban imaju istu ulogu kao i Vulin.
Puče Ukrajina, k’o zvečka.Vidi šta kaže ova vest. To nije moja mašta. To je agencijska vest koju ja komentarišem.
Nakon ove vesti vi Kremljofili možete maštati da je Vučić bio u Tatarstanu na noge Volođi. E to je mašta, jer Vučić je bio u Slovačkoj na sastanku gde su bili Fico i Orban. zar ne?
Prijem u EU? Kada? Msm, kada to planiraju da nas prime?Ova navala ovih evropskih nikogovica,znači samo jedno-obecanje ovom nesrećniku za ulazak u EU narednih godina u zamenu za litijum i jos pedesetak rudnika i sankcije Rusiji.
Jedino priznajem nepomjaniku dasu ga savetnici dobro naučili kako funkcioniše kriminalna organizacija zvana EU i na vreme tj odmah ga uveli u svet transnacionalnog kriminala
Troluješ ili?Браћо словенска,
морамо се држати сви заједно - брат Волођа је полудео !
Упропастио је позиције које је освојила Русија до пре десетак година
и кренуо путем Америке, путем светског силеџије.
Oni se ljudi tome nadaju, samo ti si poznat i po brzom menjanju stavova, možda budeš ti znatno skratio rok.Ови Пољаци су дефинитивно најебали кад Руси реше Украјину.
За два, највише два и по века.
Troluješ ili?
Србски Барјак је поносно стајао уз друге Барјаке на Самиту Свемоћног БРИКСа!
Братске државе... Иста судба их чека...Pogledajte prilog 1631689
Vidis Kosovo kakav respekt ima u Rusiji
Нема тог информера који може Србе убедити да воле своје убице!Sljedeće godine u ovo doba referendum u Srbiji o nastavku puta u EU i NATO.
Informer, Alo, Treće oko....će raditi takvu proEU propagandu po naredbi Vučića da će rezultat ZA ono u Moldaviji prikazati kao rusofilsko ludovanje.
Koje ubojice, 15 godina nakon 2.sr. hrlili ste u masama u Njemačku iako su po Srbiji pobili ljudi da nato bombardiranje izgleda kao igrala se djeca rata .Нема тог информера који може Србе убедити да воле своје убице!
Људи иду да раде, а не зато што воле западне убице.Koje ubojice, 15 godina nakon 2.sr. hrlili ste u masama u Njemačku iako su po Srbiji pobili ljudi da nato bombardiranje izgleda kao igrala se djeca rata .
25 godina nakon 1999. srbijanski mediji još vode propagandu protiv NATO-a kao da je još uvijek 1999.
Jednako propagandom raspoloženje može i u drugom smjeru
Uskoro...ne dolaze svi mogući državnici uzalud i nije tzv predsednik tek tako iskulirao PutinaPrijem u EU? Kada? Msm, kada to planiraju da nas prime?