Vučić: "Tusk je kriv što nisam na samitu BRIKS u Kazanju"

Слушао сам излагање и буквално је то рекао у шали, наговештавајући да је био веома заинтересован да оде у Казањ, али и показао је српску гостољубивост и дао на важности посетиоцу.

А ви што у свему тражите проблем би требали да се обратите психијатру.

Браћо словенска,
морамо се држати сви заједно - брат Волођа је полудео !

Упропастио је позиције које је освојила Русија до пре десетак година
и кренуо путем Америке, путем светског силеџије.
А за шта ћемо се држат', и што да се држимо ко жене једна за другу касу саме на шору?

Што се тиче Лењинграцког "црвендаћа без гаћа", одавно је он то, па шта му фали. Бекрија она Московска. Лола и мангуп прави. Воли да "убијуцка" оне Украјинце, и да мало другове у Европи - "учи памети". А ту су ми браћа "Чеченићи", наоружани до зубића...

Не. Јок. Словенска браћа - ајд здраво! Ко нам је већи брат словен од Хрвата? И? Јел прошло то добро касмо се држали са њима зашта не треба??

Па јел има још људи који воле да опауче редом и листом о исте грабуље? Па кад се једном опауче, иду поново... ко у оној песми Боре Чорбе.. "једном га убијеш, он оће - опеееет"...

Ајздраво и вама док се не научите...

Тако је брате...

Вучић, ма колика да је будала, ипак је Србска патриотска будала, дакле наш човек...

Добар му је ово потез са Пољацима, треба га похвалити кад паметно и реално балансира, без ботовања за несрбске шеме ко дебил...

Кад је ментол треба му то рећи директно, тако и кад мудро чини ко сад... Заслужује похвалу
Није то балансирање, то је што рече извесни форумаш циничног ника: "Сизиф", "стро-аргумент"... дакле обичан "стро" а не ко што неки мисле овде "астро" аргумент.

Vidi šta kaže ova vest. To nije moja mašta. To je agencijska vest koju ja komentarišem.
Nakon ove vesti vi Kremljofili možete maštati da je Vučić bio u Tatarstanu na noge Volođi. E to je mašta, jer Vučić je bio u Slovačkoj na sastanku gde su bili Fico i Orban. zar ne?
Прошло је време несврставања и мућења несврстане воде по светском чорбаклуку. Сад више ни за најјаче мирођије (Вујке) нема где да се удене. Ништа рад и кликери, све капитал и везе раде. Примају нас ка просјаке, и пуштају нам музику са осталим гараганима из несврстанаца... па кад угасе музику.. ко остане ван столице - цапну и главу злотвори...

То да је најјача мирођија, то је оно што сад сврби "рвате"... јер "рвати" морају да лахоре мехурићиће у Европској чорби...

Vulin je ”Vučićev sedativ” za Volođine rasplamsale imperijalističke strasti. Smiruje to Volođu kada oseti da mu državni zvaničnici, pa makar i drugorazredni poput Vulina, dolaze na noge. Znaš, hrani to Volođinu pomahnitalu sujetu pa onda neće pritisnuti onaj "crveni dugmić" za nuklearnu raketu usmerenu ka Evropi, ka nama. Taktička igra evropskih državnika.

Fico i Orban imaju istu ulogu kao i Vulin.
Путин никада није ни имао намеру да напада Србију или било кога.
Путин брани Свет од западне аждаје!

Пољаци су конзервативнији од западно европских ментола, боље сагледавају потребу интеграције Балкана "преко везе"..

Они и Хрвати су бољи део ЕУ, тако да са њима треба појачати везу за пријем, Хрватима давањем Боке Которске, а Пољацима савезништвом против Путина...
Јок море. Маџари, Румуни и Бугари су бољи део ЕУ. А ти .. ајд на поправни из историје .

Ово ко оно у Шијановом цензурисаном филму кад студенти кажу "Чеу". "То Че, хајде избаци неку паролу!". Не знам јеси гледо. Ја сам падо са столице од смеха... препоручујем...

Ово ко оно у Шијановом цензурисаном филму кад студенти кажу "Чеу". "То Че, хајде избаци неку паролу!". Не знам јеси гледо. Ја сам падо са столице од смеха... препоручујем...
Наравно, један од мојих омиљених филмова. Поготово уводна сцена и Поема Че Гевари:

Verujem da je upravo suprotno. Da ti ne nabrajam koga je ruska vojska napala dok je Putin na vlasti.
Čečenija '99, Gruzija '08, Sirija '15, Ukrajina '14 & '22.
To sam već nabrajao, evo ponovo sam.
Kako je prošla Jermenija zbog Putinovih "mirotvoraca"?

Koji je Putinov princip? U šta se pretvorio taj krvožedni diktator?
U Aždaju koja je spremna na sve radi ostanka na vlasti.
Ući će u savez sa drugim diktaturama, s Koreja, Iran
evo čak i Hamas će podržati
sa crnim vragom ako treba
sve sve sve ako treba ispaliće i nuklearke na Evropu, na svet, na svoje "saveznike"
samo da ostane na vlasti
Dakle, njegov princip je "bez principa"
bez morala.
Ne brini prekrsti se on koji put u crkvi da takvima zamaže oči
bućne se u ledenu vodu, usput opet prekrsti, ali on to zbog cirkulacije
čeliči se za dugotrajan stisak vlasti
Namerava on vladati i živeti još 50 godina
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.

Verujem da je upravo suprotno. Da ti ne nabrajam koga je ruska vojska napala dok je Putin na vlasti.

sve sve sve ako treba ispaliće i nuklearke na Evropu, na svet, na svoje "saveznike"
samo da ostane na vlasti
bez morala.
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.
Русија није никога напала ! Запад је тај који преко својих пијуна врши агресију на Русију!
Е зато се сада Русија брани! И напада њих! Време је да се свет одупре НАТО злу!

Наравно, један од мојих омиљених филмова. Поготово уводна сцена и Поема Че Гевари:

"Еј, ЧеГевара што по свету чуда ствара и мрски капитализам разара" (то по сећању... ) хехехе... толико је токсично опојан тај главни јунак.. да сам и себе неприметно уватио како хватам његове реторичке празне интонације и квази-интелектуалне бравурозе...

"Еј, ЧеГевара што по свету чуда ствара и мрски капитализам разара" (то по сећању... ) хехехе... толико је токсично опојан тај главни јунак.. да сам и себе неприметно уватио како хватам његове реторичке празне интонације и квази-интелектуалне бравурозе...
Ја сам једно време знао напамет цео Текст ове Поеме!

,,Револуције диже и разгара,
И смрдљиви капитализам обара!"

samo da ostane na vlasti
bez morala.
Ponelo ga
Zaboravio jednu stvar.
Smrtnik kao svi ljudi.
Немој да му дираш. Он у то верује и не можеш му покварити. То је тзв. рецидив прошлости. Свак има неки свој рецидив. Ево ја што овде нагваждам, уместо да радим нешто паметно, и то је рецидив и то охохо-који.

Ми смо толико темељно избубецани од стране комуниста. Да им није било доста да нас телесно понизе на сваки начин, него и душевно и духовно. У томе је суштина тоталитаризма у односу на све остале диктатуре. Улазак у "тиранију над душом, над убеђењима, осећањима и мислима чак". То је неприкосновено право сваког човека - његова душа. Сваки тоталитаризам је уперен у њу као у мету - да би њу не освојио него тотално унесрећио, укаљао и осрамотио. Није му чак циљ ни да убије непријаетеље, него их понизи до коске. Чак су тако и звали затворе. "Казнено-поправне установе и домови" (сатанојезик - уствари место где за разлику од затвора где је кажњено човеку тело а душа му пева, у овим пакленим заводима - човекову душу мељу у машини за млевење меса).

Јок море. Маџари, Румуни и Бугари су бољи део ЕУ. А ти .. ајд на поправни из историје .
Још да Србија да постане добра за свој народ, па да за бити у праву има смисла...

Пијес

Сигуран си за Бугаре, оно баш?

Не разумем се "ич" у ту политику. Ко ту кога јури, ко кога држи за реп, оће ли ми ко објаснити?
Биполарци и монополарци се боре како да свет уведу у ТСР... Ротшилд је жири, мери се бројем мртвих...

За сад црвени биполарци воде бројем, али су монополарци забринути за своје благо, које их спречава да иду "ол ин"...

Зато мораш расформирати сваку власт и богаташе, а они нису баш то спремни да дозволе... Пат позиција...

Зато треба уништити Америку изнутра, али и они су за самоуништење незаинтересовани, воле рат само речима...

Још да Србија да постане добра за свој народ, па да за бити у праву има смисла...

Пијес

Сигуран си за Бугаре, оно баш?
Колико ја пратим историју и ко је кога првог напо, у новијој српској историји... Србија напала Бугарску. Прва.

И о том се рату - мало прича. И о тим злочинима. Нема рата без злочина.

А Бугарска велика земља. Јак народ. Не дају да им се носом брише патос. Па ударили да врате, док нам се спуштене гаће на њих не поврате на место. Тако ја то видим. Иначе раније су нас Бугари много волели. Зато и каже Свети Тарабић за њих: "Браћа која су се променила у небраћу": Они су нам већа браћа него Хрвати. Словенскога су порекла. И православни. И свеце имамо заједничке - као и Свете Краљеве многе - заједничке. И Немањићка Династија је била укрштена са Бугарском владарском лозом. И у Црној Гори има пуно потомака досељених Бугара (ујчевина Душанова, Цар Душан био по мајци - Бугарин)...

Највећи јунак Првог српског устанка није био Хајдук Вељко (како се данас мисли) него "срамота Хајдук Вељка" - Драган Папазоглу, Бугарин, који смрћу својом посведочи Карађорђу како ће - умрети истом смрћу. Одсекоше му главу - на спавању, код Крње Јеле. Најбољи мегданџија био. Био бољи од Хајдук Вељка и то охохо колко бољи. Заверили се против њега Војводе и .. убили га, мучки, предсказујући Карађорђу - једнаку смрт. После су Карађорђа макли - једнако. Завера, секира.

Слично томе смо имали и судбину јунака Милутина Јанковића, Војводе драгачевског у 2.св.рату, страшног мегданџију, исто га нису могли трпети а ни прићи и среде му прво хватање на превару, намештено суђење, а после суђења га искасапе и измрве чекићом. (колка мржња била... можда највећи сведок његовога јунаштва). Он је Дражи био и кум. Мио. Ко Карађорђу Драган Папазоглу што је био мио. И ко Карађорђу Драган Папазоглу, тако и Дражи кум Милутин пресказа - своју смрт. И Дражи комунисти направили фалш суђење, осудили га и искасапили па измрвили чекићем.

Ми смо дозволили да нас стране силе посвађају са браћом. Нисмо ни пасивно него активно учествовали у тој свађи. И први почели. А... лоптицу можемо пребацивати... па ко је светски шампион у томе него ми-ми-ми.

Биполарци и монополарци се боре како да свет уведу у ТСР... Ротшилд је жири, мери се бројем мртвих...

За сад црвени биполарци воде бројем, али су монополарци забринути за своје благо, које их спречава да иду "ол ин"...

Зато мораш расформирати сваку власт и богаташе, а они нису баш то спремни да дозволе... Пат позиција...

Зато треба уништити Америку изнутра, али и они су за самоуништење незаинтересовани, воле рат само речима...
Ето, покушо си. И даље ми није јасно. Тачније.. што више научим о тој политици, чини ми се да сам заборавио и оно што сам некад знао.

Колико ја пратим историју и ко је кога првог напо, у новијој српској историји... Србија напала Бугарску. Прва.

И о том се рату - мало прича. И о тим злочинима. Нема рата без злочина.

А Бугарска велика земља. Јак народ. Не дају да им се носом брише патос. Па ударили да врате, док нам се спуштене гаће на њих не поврате на место. Тако ја то видим. Иначе раније су нас Бугари много волели. Зато и каже Свети Тарабић за њих: "Браћа која су се променила у небраћу": Они су нам већа браћа него Хрвати. Словенскога су порекла. И православни. И свеце имамо заједничке - као и Свете Краљеве многе - заједничке. И Немањићка Династија је била укрштена са Бугарском владарском лозом. И у Црној Гори има пуно потомака досељених Бугара (ујчевина Душанова, Цар Душан био по мајци - Бугарин)...

Највећи јунак Првог српског устанка није био Хајдук Вељко (како се данас мисли) него "срамота Хајдук Вељка" - Драган Папазоглу, Бугарин, који смрћу својом посведочи Карађорђу како ће - умрети истом смрћу. Одсекоше му главу - на спавању, код Крње Јеле. Најбољи мегданџија био. Био бољи од Хајдук Вељка и то охохо колко бољи. Заверили се против њега Војводе и .. убили га, мучки, предсказујући Карађорђу - једнаку смрт. После су Карађорђа макли - једнако. Завера, секира.

Слично томе смо имали и судбину јунака Милутина Јанковића, Војводе драгачевског у 2.св.рату, страшног мегданџију, исто га нису могли трпети а ни прићи и среде му прво хватање на превару, намештено суђење, а после суђења га искасапе и измрве чекићом. (колка мржња била... можда највећи сведок његовога јунаштва). Он је Дражи био и кум. Мио. Ко Карађорђу Драган Папазоглу што је био мио. И ко Карађорђу Драган Папазоглу, тако и Дражи кум Милутин пресказа - своју смрт. И Дражи комунисти направили фалш суђење, осудили га и искасапили па измрвили чекићем.

Ми смо дозволили да нас стране силе посвађају са браћом. Нисмо ни пасивно него активно учествовали у тој свађи. И први почели. А... лоптицу можемо пребацивати... па ко је светски шампион у томе него ми-ми-ми.
Хвала на толиким неповезаностима, масонских асасина Вожда у Срба, да не кажем русташа... Светотарабићу🤣

Сад се пребаци у 21век, и Бугаре који и даље продају робу на бувљаку, иако су ЕУ...

Ето, покушо си. И даље ми није јасно. Тачније.. што више научим о тој политици, чини ми се да сам заборавио и оно што сам некад знао.
Па како да ишта знаш видно, кад не видиш своје грехе...тиме се знања доводе у поредак и везу... Ту и јесте сврха сазирања умом, малко у себе да уђеш после саморазочарења нагађањима...

Back