Vučić svečano prima izraelskog predsednika dok su oni samo danas ubili 40 civila i ranili 60 u Gazi

Poseta je bila na godisnjicu MOSAD-ovog false flaga u Njujorku 11.09.2001.

Zasto bas danas u Srbiji?
Pa zato sto je cionizam osnovan u Zemunu...gde i SRS/SNSekta...koja vlada Srbijom...
Gde i Zemunski klan koji ubi Djindjica, a koji su bili korisni idioti prasinari zapadnih sluzbi...

Samo prati tragove...i sve ce ti se reci...

...
Znam da sada svi vide da prodaje oružje Ukrajini i Izraelu.

Jao, navalio se neki smor, Jevrejin na mene, te odakle i kako....Ja krenuo, Al završnih u 3 rečenicrejer - čemu?
Toe bio beskoristan, slučajan, privatni razgovor.
Militantni su odreda, nemam reči....
Volio ih čovjek ili ne moraju biti takvi. I od njih bi što šta mogli da naučimo.

Mešaš pojmove koje nemaju ništa zajedničko.Šiptari su okupirali deo Srbije i normalno je da ih vojno moramo poraziti ali im neću ubijati žene i decu kao Izraelci.
Добро, али шта је требало да ради Вучић?? Да избаци Председника Израела напоље, да га извређа или пребије???
Свако нормалан осуђује злочине које ционисти чине у Гази, али шта ти мислиш да Србија може отказивати такве посете или нашутирати израелског председника због тога? Иначе, за злочине је одговоран Нетањаху, више него овај човек.

Стварно Нешко на нивоу си како мали Перица замишља политику и дипломатију.

Добро, али шта је требало да ради Вучић?? Да избаци Председника Израела напоље, да га извређа или пребије???
Свако нормалан осуђује злочине које ционисти чине у Гази, али шта ти мислиш да Србија може отказивати такве посете или нашутирати израелског председника због тога? Иначе, за злочине је одговоран Нетањаху, више него овај човек.

Tvoje funkcionisanje na ovom forumu je kao da ti je Vučić rod rođeni.I prema tebi treba biti nemilosrdan.

Tvoje funkcionisanje na ovom forumu je kao da ti je Vučić rod rođeni.I prema tebi treba biti nemilosrdan.
Одговори на питање- шта би ти урадио да си Председник Србије, а израелски председник ти долази у посету?
Јел би га избацио, отказао посету, или нешто друго?

Шта ти мислиш како функционише међународна политика? Па и Путин се састајао са љутим противницима и преговарао са њима, онда када је морало.
Тако функционише светска политика, ако ниси знао.

Одговори на питање- шта би ти урадио да си Председник Србије, а израелски председник ти долази у посету?
Јел би га избацио, отказао посету, или нешто друго?

Шта ти мислиш како функционише међународна политика? Па и Путин се састајао са љутим противницима и преговарао са њима, онда када је морало.
Тако функционише светска политика, ако ниси знао.
da sam na mestu AV, dao bih ostavku i zamolio srpski narod, da mi oprosti sve grehe, koje sam pocinio...odmah bi se zamonasio u manastiru Sveti Pokajnik...pre toga bih iskukao kod VVP, da me primi u Rusiju i da dobijem azil...poslao porodicu, a onda bih i ja tamo zbrisao...ali ne avionom, jer kod VVP, cesto padaju avioni, nekako me strah od letenja.,,.prvim autobusom do Bukuresta, a posle autostopom do ruske granice

Možda da mu baš ne kaže da se oseća u Srbiji "kao kod svoje kuće", jer Srbija nije ni Vučićeva kuća? To što je neko odgovoran više za nešto, iako to nije zahvalno "meriti", ne znači da drugi nije ili misliš da predsednik Izraela nije cionista?

da sam na mestu AV, dao bih ostavku i zamolio srpski narod, da mi oprosti sve grehe, koje sam pocinio...odmah bi se zamonasio u manastiru Sveti Pokajnik...pre toga bih iskukao kod VVP, da me primi u Rusiju i da dobijem azil...poslao porodicu, a onda bih i ja tamo zbrisao...ali ne avionom, jer kod VVP, cesto padaju avioni, nekako me strah od letenja.,,.prvim autobusom do Bukuresta, a posle autostopom do ruske granice
Не требају њему твоји савети, зна он и без тебе шта ће урадити. ;)

Možda da mu baš ne kaže da se oseća u Srbiji "kao kod svoje kuće", jer Srbija nije ni Vučićeva kuća? To što je neko odgovoran više za nešto, iako to nije zahvalno "meriti", ne znači da drugi nije ili misliš da predsednik Izraela nije cionista?
Него шта је требало да му каже? Да га псује? Да га вређа?

Људи, па ви стварно неозбиљно замишљате вођење спољне политике.

Nije trebalo da ga zove, kao sto ga niko i ne zove, ne bez razloga.
Србија и Израел имају политичко-економску сарадњу и Србија мора да се понаша у складу са тим.
Па и Путин се састајао са онима који сада воде рат против Русије, а ти очекујеш од мале Србије да одбија долазак овог или оног председника државе са којом Србија ипак није у сукобу.

Па не иде то тако, Керки. ;)

Back