Zlatko 01
Veoma poznat
- Poruka
- 10.512
AV, uskoro otvara biblioteku u selu Ruplje, opstina Crna Trava...selo ima trenutno 4 stanovnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Botovi nisu bas na taj nivo njima su satre taman

Tata šešelj mu se nasvršavao u usta dok je još bio maliRadikal tako gav vaspitao tata Seselj jos po Zemunu dok su orgijali
Svako veče puca neki vatrometpropao dan ako se ništa svečano ne otvori...makar neki toti toi![]()

tebi je normalno da predsednik države otvara vidikovce i spratove?Mnogo se štošta ovde ne zna..bitno je samo da se pljuje, pa nema veze ni po kome ni kako ni zašto...
Evo nam i Baneta Jovanovića tadašnjeg predsednika Skupštine Grada Niša koji je svečano otvorio Nišku Gazelu, brvno dugo 7 metara ( nije zaje bancija ) u selu Donje Vlase.
Pogledajte prilog 1891007
Pogledajte prilog 1891009
Pogledajte prilog 1891008
Ah, da, ovo je poslastica za "ljubitelje" lika i dela dotičnog, inače muža bivše dekanke niškog filozofskog, čuvene Natalije Jovanović. Ih, bre, s ovim bila sprdnja godinu dana po NišEvo nam i Baneta Jovanovića tadašnjeg predsednika Skupštine Grada Niša koji je svečano otvorio Nišku Gazelu, brvno dugo 7 metara ( nije zaje bancija ) u selu Donje Vlase.
Pogledajte prilog 1891007
Pogledajte prilog 1891009
Pogledajte prilog 1891008
Kaže mi drugar koji živi u televizorkama da je bio i vatromet noćom, lepo šareno.Nije zaje bancija.. Vučić svečano otvorio 41. sprat na Kuli Bg.. neki vidikovac kolko sam shvatio!
Na svečanom otvaranju 41. sprata zgrade rekao je da su njega pitali kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd i pohvalio sve one koji su rušili po Savamali na hrabrosti!
Nije zaje bancija
Na otvaranju 41. sprata zgrade rekao je kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd
E Srbijo moja!
Pogledajte prilog 1890736
https://www.blic.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-da-su-mene-pitali-sam-bih-seo-u-buldozer/30lnz2d
Taj, taj. On nam je stara mušterija za zahebanciju. Sad nije na vlasti pa nema takve gafove, ali u to vreme je stalno bio na tapetu. Jedino što smo promašivali metu, jer dok je on imao glupe izjave i neka diskutabilna otvaranja "objekata", za to vreme su neki iz DS-a krali pa rasturali. E, ti što bili u DS, sad su, ako su i dalje politički aktivni u stranci, pogađaš kojoj.To beše suprug dekanke blokaderke?
Nije zaje bancija.. Vučić svečano otvorio 41. sprat na Kuli Bg.. neki vidikovac kolko sam shvatio!
Na svečanom otvaranju 41. sprata zgrade rekao je da su njega pitali kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd i pohvalio sve one koji su rušili po Savamali na hrabrosti!
Nije zaje bancija
Na otvaranju 41. sprata zgrade rekao je kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd
E Srbijo moja!
Pogledajte prilog 1890736
https://www.blic.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-da-su-mene-pitali-sam-bih-seo-u-buldozer/30lnz2d
Tihi brt? Je l si bio na otvaranju 41. sprata il su zaboravili da te pozovu?
Zajbavam te ne moraš da odgovoriš, na ignor si mi![]()
Botovi nisu bas na taj nivo njima su satre taman
Najveci neimar u istoriji Srbiji, Tito amater u svakom pogledu. Sledeci cilj otvaranje lifta i klozeta na 42 spratu.
propao dan ako se ništa svečano ne otvori...makar neki toti toi![]()
Predsednik države svečano otvara spratove, vidikovce, pijace, rampe na prugama, fiskulturne sale!!!! Pa ovo ni u bratskom Esvanitiniju nema!

Drzava jednako partija...posto zivimo u partokratiji
Kakav jebeni pajac.