Vučić svečano otvorio 41. sprat na Kuli Beograd

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Botovi nisu bas na taj nivo njima su satre taman
1776979519094.jpeg

SNS svečano otvorio banderu u Petrovcu na Mlavi!​

6. oktobar 2020

1776990788258.png

Pre nekoliko dana u BiH je svečano otvoren kontejner i dok nas je to podsetilo na sva naša bizarna svečana otvaranja – semafora, lifta, vrata, septičke jame, toaleta u njivama… stiže nam najnoviji slučaj – svečano otvaranje bandere, iliti, „stubne trafostanice“. Koliko god da fali svega – crvene trake uvek na pretek.

Naime, u selu Bistrica koje je na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi u petak je postavljena nova „stubna trafostanica“. Crvenu vrpcu je presekao predsednik ove opštine Duško Nedenić.

Okupljeni građani su bili vidno srećni, situacija bezmalo prava kampanjska, mada su izbori prošli pre tri meseca i premda već tri i po meseca nemamo ni jednu instituciju, crvene trake uvek ima na lageru, a sledeća bizarnost se verovatno već kuva u kuhinji nekog partijaša.

Na zvaničnom Fejsbuk profilu ove opštine u Braničevskom okrugu stoji da je ova investicija vredna dva i po miliona dinara, kao i da je „značajna za stabilno snabdevanje električnom energijom više od 90 domaćinstava“.

https://www.koreni.rs/sns-svecano-otvorio-banderu-u-petrovcu-na-mlavi/

Nije zaje bancija.. Vučić svečano otvorio 41. sprat na Kuli Bg.. neki vidikovac kolko sam shvatio!

Na svečanom otvaranju 41. sprata zgrade rekao je da su njega pitali kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd i pohvalio sve one koji su rušili po Savamali na hrabrosti!

Nije zaje bancija

Na otvaranju 41. sprata zgrade rekao je kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd

E Srbijo moja!

Pogledajte prilog 1890736

https://www.blic.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-da-su-mene-pitali-sam-bih-seo-u-buldozer/30lnz2d
Kaže mi drugar koji živi u televizorkama da je bio i vatromet noćom, lepo šareno.

To beše suprug dekanke blokaderke?
Taj, taj. On nam je stara mušterija za zahebanciju. Sad nije na vlasti pa nema takve gafove, ali u to vreme je stalno bio na tapetu. Jedino što smo promašivali metu, jer dok je on imao glupe izjave i neka diskutabilna otvaranja "objekata", za to vreme su neki iz DS-a krali pa rasturali. E, ti što bili u DS, sad su, ako su i dalje politički aktivni u stranci, pogađaš kojoj.

Nije zaje bancija.. Vučić svečano otvorio 41. sprat na Kuli Bg.. neki vidikovac kolko sam shvatio!

Na svečanom otvaranju 41. sprata zgrade rekao je da su njega pitali kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd i pohvalio sve one koji su rušili po Savamali na hrabrosti!

Nije zaje bancija

Na otvaranju 41. sprata zgrade rekao je kako bi on lično seo u Buldožer i rušio po Bgu bez ikakvih dozvola, mimo zakona itd

E Srbijo moja!

Pogledajte prilog 1890736

https://www.blic.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-da-su-mene-pitali-sam-bih-seo-u-buldozer/30lnz2d

Седеће тај у булдожеру па ће имати прилике да руши ако прође медицински преглед. (чисто сумњам)

Back