C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.196
Opa, poceli i kinezi da majmuna prima zamenik pomocnika, član KPK
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti verujes u vuciceve lazi ?И у коју си још Шолакову лаж поверовао?
Председник Вучић не лаже!Ti verujes u vuciceve lazi ?
Nije o tome reč, već da ti podržavaš komuste, koji su najveći zločinci u ljudskoj istoriji.Нека Кинези сами бирају у ком ће систему живети, шта се ти нас тиче?
Кина је наш партнер, економски и политички. И то је довољно за нас.Nije o tome reč, već da ti podržavaš komuste, koji su najveći zločinci u ljudskoj istoriji.
Kakve to veze ima sa tvojim podržavanjem zločina u Kini?Кина је наш партнер, економски и политички. И то је довољно за нас.
Њихов дућан, њихова ствар.
Cim zineПредседник Вучић не лаже!
А кинески комунисти су седамдесетих прекопирали југословенски модел тзв. 'мале привреде' и применили га у својим условима и то је заправо довело до кинеског привредног чуда. СФРЈ је гледе 'мале привреде' била јединствена социјалистичка земља. Четири године је кинеска привредна делегација, 1974 до 1978, званично боравила у СФРЈ да би "снимала" нашу 'малу привреду'. Наши су их водили по погонима и показивали им како функционише 'мала привреда' у социјалистичком систему и како приватници сарађују са великим друштвеним фирмама. До тада кинески другови о томе нису имали појма, јер у стаљинизму нема ни приватне занатске радње у нивоу обућара, а камоли неког погона у коме код приватника за машинама раде радници.Za cetnicima tj naprednjacima je i staljinovov komunizam bio odlican, ali Titov nije
Pogledajte prilog 1625089
О каквом подржавању злочина у Кини са моје стране причаш?Kakve to veze ima sa tvojim podržavanjem zločina u Kini?
Истину говори.Cim zine
Kad bi se zajebbavaliИстину говори.
Ljudi robuju svojim kontradiktornostima i to samo treba konstatovati… Ta narodna sorta je u vreme i posle rata ubijala bogate vidjenje ljude. U čopore okupljeni sudjenja nisu prolazila bez “dole kapitalizam i kapitalisti”, “dole buržoazija”…”živeo narod”… I zaista ta publika, bio je taj većinski narod… Danas taj isti narod te pobijene ljude smatra svojim žrtvama i ljut je na one koji su streljali…Ne može da im oprosti… Sad tvrdi da su streljani zato sto su Srbi…Opet narod ima svoje krilatica, opet je on protivnik kapitalizma i burzoazije, žrtve su opet isti “izdajnici” ali sa njima će se identifikovati kao i uvek, tek kada se napravi odredjena vremenska distanca i kada većina bude trebala da sudi nekim sledećim generacijama… U školama se dolazi do potpuno iste suštine, samo se forma izmenila. Postoji nacionalna čitanka koja se ne razlikuje suštinski od one Titove. Opet se deca identifikuju, opet se pevaju pesme, nekada Savi Kovacevicu, danas Svetom Savi. Opet je to taj isti osjećaj, taj naboj i ta strast, jednoumlje…Opet je većina na strani “pravde”, bez trunke sumnje…Kako to kombinuješ te dve nespojive stavri? Komunisiti su inrternacionalisti, zlo koje mrzi nacionalizam.
Вучић сутра са чланом ЦК КП Кине Ли Сијаосин
Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се сутра са чланом Централног комитета Комунистичке партије Кине и директорком Канцеларије Државне комисије за реформу јавног сектора Ли Сијаосин.
Састанак ће бити одржан у 11.00 часова, у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике.
https://www.politika.rs/scc/clanak/637867/Vucic-sutra-sa-clanom-CK-KP-Kine-Li-Sijaosin
Zar nije komunizam ''najvece zlo '' na svetu za Srbiju kao sto rece Bokan, Maric i Krstic na Pinku i Dragan j Vucicevic na Informeru ?
Znaci Srbiji smeta Tito i jugoslovenski komunizam, a ne smeta kineski komunizam ?
Pogledajte prilog 1625084
Pogledajte prilog 1625085
Titov komunizam mrzis jer je Tito ustasa, pardon, hrvat.Титов комунизам је зло! Кинески Комунизам је нама Братски! Живеле Србија и Кина!
Istorijske cinjenice koje se tebi ne svidjau su ''provokacije '' ?@Nikita Kulganov ti pokušaji pametovanja i provokacije ti loše idu. Već rečeno. Kina je svjetska sila. I treba biti sa njima u dobrim odnosima.Ko smo mi da raspravljamo o njihovom državnom uređenju? Ili o državnom uređenju bilo koje države. Naročito onih velikih i moćnih.
Ajmo opet. Kina je svjetska sila. Sa kojom treba sarađivati. Ko smo mi da određujemo kako će oni urediti svoju državu.Istorijske cinjenice koje se tebi ne svidjau su ''provokacije '' ?
Titov komunizam bio zlo za Srbiju, a kineski komunizam je Srbiju spas ? Nema bas neke logike.
Kina je komunisticka, gde je Mao Ce i dalje broj 1. U Srbiji se stalno lansira da je komunizam najvece zlo , a sada kineski komunizam nije zlo ?Ajmo opet. Kina je svjetska sila. Sa kojom treba sarađivati. Ko smo mi da određujemo kako će oni urediti svoju državu.
Znači da se odreknemo Kine jer nam se ne sviđa njihovo uređenje?Kina je komunisticka, gde je Mao Ce i dalje broj 1. U Srbiji se stalno lansira da je komunizam najvece zlo , a sada kineski komunizam nije zlo ?
Vucic prima clana CK KP Kine, koji nastavlja politiku Mao Cea....
Znaci kineski komunizam i Mao Ce su dobri, a Tito i jugoslovenski komunizma nisu dobri ?Znači da se odreknemo Kine jer nam se ne sviđa njihovo uređenje?
Па видиш, уопштено ја сам србски националиста. И мени је поглед на сваку идеологију, па и комунизам, са тог становишта битан и важан.Titov komunizam mrzis jer je Tito ustasa, pardon, hrvat.
Da je kojim slucajem Draza Mihajlovic komunista, bio bi tvoj idol.
Ako gresim, izvini.
Samo da je neko protiv zapada, pa makar to bio i nasrala.Znaci kineski komunizam i Mao Ce su dobri, a Tito i jugoslovenski komunizma nisu dobri ?
ako cemo tako, zasto favorizujemo crnogorske politicare, kraljeve, ...........u srpskoj politici?Па видиш, уопштено ја сам србски националиста. И мени је поглед на сваку идеологију, па и комунизам, са тог становишта битан и важан.
Ако нека идеологија и политика раде против Србије, Срба и србског националног интереса, онда је она крајње негативна за мене. То је лакмус.
На страну економија и провреда, али ово је прво. Кад имамо Здраву Националну Политику, лако ћемо изградити и здраву економију и привреду.
Тито је водио антисрбску политику и цепао је србски етнички и геополитички простор, рсздирао Србе, и стварао вештачке нације. Деведесет посто проблема које имамо као нација, направио је титоизам или титокомунизам.
Зато сам ја против истог, не чак нужно ни што је Тито био Хрват (мада, питање је шта је он уопште био по пореклу, то се ни дан данас не зна).
Е сад, у складу са твојим питањем- да је Дража којим случајем био комуниста, али да је водио исту политику као Тито према Србима, био би за мене негативан лик. Али, да је био комуниста и да је водио про-србску политику, под заставама комунизма, био би позитивна личност за мене. Као, примера ради, Корејски Лидер Ким Ил Сунг или Кубанци који су кроз комунизам промовисали свој национализам и патриотизам. И тако даље.
Међутим, то је све у домену пра би било да је било. Факт је да је Дража био србски родољуб и националиста и, без обзира на све његове мане, свакако би за србски народ био много боља опција од Тита који је урнисао Србију и Србе. Ни данас се нисмо сасвим опоравили од тога, видиш како пљују градоначелника Шапића због ове његове, по нацију позитивне, идеје да се Тито одсели из Србије.