Вучић сутра прима секретара Комитета Комунистичке партије Кине

Не постоји та Сотона са којом Вучић неће пожелети да нађе заједнички језик.

Баш је симпатичан.
За његов (не)лик и (не)дело нема упоредивог примера у нашој историји.
А ни ван ми нико не пада на памет

За његов (не)лик и (не)дело нема упоредивог примера у нашој историји.
А ни ван ми нико не пада на памет

Зато је макар врло успешан и донео је Србији небројене предности.

xi_party.jpg

chairmanmao2017.jpg

WHP - The Chinese Communist Revolution in a Global Perspective.jpg

Вучић сутра прима секретара Комитета Комунистичке партије Кине​

Председник Србије Александар Вучић састаће се сутра у Београду са секретаром Комитета Комунистичке партије Кине у провинцији Шандонг Лин Вуом.
Састанак је најављен за 10 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Србије, преноси Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...-sekretara-Komiteta-Komunisticke-partije-Kine

Vučić: Molim građane da ne otežavaju državi, ne živimo u komunizmu​

https://www.mojnovisad.com/vesti/vu...omunizmu-vec-u-trzisnoj-privredi-id48909.html
Komunizam ''najvece zlo za Srbiju'' kako kazu cuveni ''istoricari'' Bokan, Krstic, Jovana Jeremic, Milica Zavetnica...a sada se saradjuje sa najvecim zlom komunizmim tj Kinom....

Odlicno dolazi sekretar Komiteta Komunisticke partije Kine u Srbiju, odlicna vest zar ne ?
:super:
:bravo::bravo::bravo:

Вучић сутра прима секретара Комитета Комунистичке партије Кине​

Председник Србије Александар Вучић састаће се сутра у Београду са секретаром Комитета Комунистичке партије Кине у провинцији Шандонг Лин Вуом.
Састанак је најављен за 10 часова у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Србије, преноси Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...-sekretara-Komiteta-Komunisticke-partije-Kine

Vučić: Molim građane da ne otežavaju državi, ne živimo u komunizmu​

https://www.mojnovisad.com/vesti/vu...omunizmu-vec-u-trzisnoj-privredi-id48909.html
Komunizam ''najvece zlo za Srbiju'' kako kazu cuveni ''istoricari'' Bokan, Krstic, Jovana Jeremic, Milica Zavetnica...a sada se saradjuje sa najvecim zlom komunizmim tj Kinom....

Odlicno dolazi sekretar Komiteta Komunisticke partije Kine u Srbiju, odlicna vest zar ne ?
:super:
Ne verujem

Lin Vu.....z:shock:

Pa obavezno da ga dočeka Vu Lin.

Titovi komunisti smetaju , a kineski komunisti su super :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Титови комунисти илити "титићи" су поткрадали самог Тита и Државу и правили спреге са западним обавештајним Службама све у Циљу личног Богаћења.
Кинески комунисти раде ИСКЉУЧИВО ЗА ДОБРОБИТ Партије и Народа.Ко искочи из Колосека-Си Ђин Пинг му одруби Главу.
Бенефите таквог комунизма сви Ми увелико видимо-Кина је највећа економска Сила.

Титови комунисти илити "титићи" су поткрадали самог Тита и Државу и правили спреге са западним обавештајним Службама све у Циљу личног Богаћења.
Кинески комунисти раде ИСКЉУЧИВО ЗА ДОБРОБИТ Партије и Народа.Ко искочи из Колосека-Си Ђин Пинг му одруби Главу.
Бенефите таквог комунизма сви Ми увелико видимо-Кина је највећа економска Сила.
To si ti sve procitao u knjigama, i nista nisi izmislio :cepanje:

Šandong je investirao ogromna sredstva u fabriku/ bazu Linglong u Banatu.

U selima oko Zrenjanina kuće kupuju Kinezi
Čuju se glasine da će oko 500 000 Kineza doći da živi i radi u Srbiji.
Kinezi, Pakistanci, Avganistanci, Iračani, Bangladeštanci i ostale vere i nacije.

Samo onaj ko istinski mrzi sopstveni narod može tako nešto da mu uradi.

Znaci smetaju Titovi komunisti, a ne smetaju Maovi komunisti, e ovo je novo :lol:
Kina nije neprijatelj Srbije. Jaka su ekonomska sila sa kojom treba sarađivati. A kakvo je njihovo unutrašnje uređenje je njihova stvar. Tito je oterao kralja pa mu to nije smetalo da primi britansku kraljicu. Amerika i Engleska biće zemlje proleterske. Pa hop u posjetu Kenediju.

Kina nije neprijatelj Srbije. Jaka su ekonomska sila sa kojom treba sarađivati. A kakvo je njihovo unutrašnje uređenje je njihova stvar. Tito je oterao kralja pa mu to nije smetalo da primi britansku kraljicu. Amerika i Engleska biće zemlje proleterske. Pa hop u posjetu Kenediju.
U Srbiji je komunizam proglasen za neprijatelja, a sad Komunisticka Kina prijatelj nad prijateljima.

Samo sto u Srbiji vlada antikomunisticka histerija, i osudjuje se Titove komunisticke zrtve, a zrtve komunisticke Kine ne smetaju Srbiji
ajde ne foliraj se ukrajinska nikito, da je kina osudila rusiju, lizao bi ti siju cipele, i kineskim komunistima, nego nije, pa nam sad ovde smrduckas i trolujes - providan si bre, trebas da sakrijes lokaciju, pa onda da nas smaras, ionako si smor broj 1 ovde, na politici

Фантастично Излагање Госн. Цвијетина Миливојевића( ко му дао тако лепо Име..небитно),
значи ја сам забезекнут,
значи,ја сам Очаран:

Тај Цвијетин је другосрбијснац!

Back