Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 57.527 14.09.2024. u 19:28 - Вучић: Стране амбасаде наредиле опозицији да не траже трајну забрану експлоатације литијума #51 Stojkov Menidjer: Iskren da budem - zabole me Kliknite za proširenje... Ispravno razmišljaš. Niti ti je trebala ta informacija niti će ti trebati.
Stojkov Menidjer: Iskren da budem - zabole me Kliknite za proširenje... Ispravno razmišljaš. Niti ti je trebala ta informacija niti će ti trebati.
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 69.669 15.09.2024. u 00:10 - Вучић: Стране амбасаде наредиле опозицији да не траже трајну забрану експлоатације литијума #52 Sizif: Ispravno razmišljaš. Niti ti je trebala ta informacija niti će ti trebati. Kliknite za proširenje... Eto vidiš da si pametan kad hoćeš
Sizif: Ispravno razmišljaš. Niti ti je trebala ta informacija niti će ti trebati. Kliknite za proširenje... Eto vidiš da si pametan kad hoćeš
Stojkov Menidjer Legenda Poruka 69.669 15.09.2024. u 08:25 - Вучић: Стране амбасаде наредиле опозицији да не траже трајну забрану експлоатације литијума #53 hiz mažesti iz ambasade me pita šta piše ovde a ja ne znam šta da mu kažem rekoh "pisalo na staromodnoj ćirilici..."
hiz mažesti iz ambasade me pita šta piše ovde a ja ne znam šta da mu kažem rekoh "pisalo na staromodnoj ćirilici..."