Вучић: Стране амбасаде наредиле опозицији да не траже трајну забрану експлоатације литијума

pa jel moguće da je to toliko pokvareno?
pa od 2003 cute o tome.
sad kada zapad video da su opet ispusili na izbore, digo ruke od njih.
kopali bi i pevali

ko se boji jadra jos tri za gros tri za gros....

i takvi hoće da vode ovaj napaćeni narod?
o maj gad...
ne da ga vode
da ga globe

vucic da nam uzme litijum a to mi spremili ?
pa da se srbija ojaca a samim tim i vlast trenutna ?
nece da moze.
mi cemo da kopamo taman mi placali zapadu!
a posle ce vucic da se izvini nama sto smo ga pljuvali

ja ne mogu da verujem sa ove moje rodjene oči šta čitam
pa jel moguće da je to toliko pokvareno?
nego taman kad sam pomislio da i ja odem na protest da dam doprinos da se borimo za zdravlje jel, kud svi turci tu i mali mujo , protesta nema ?

Ako je ratluku istekao rok, znaš šta ti je činiti.
Prekini Panjkoviću da ne preturamo po tvoj tavan pa tamo da nadjemo pikado sa strelicama, tastature, grafičke karte...
Iznajmljuje lik grafičke karte zainteresovanima...

Prekini Panjkoviću da ne preturamo po tvoj tavan pa tamo da nadjemo pikado sa strelicama, tastature, grafičke karte...
Iznajmljuje lik grafičke karte zainteresovanima...
Nije to tavan nego radionica. Pored pikada ima svašta drugo. Ima i samostrel.

I ne iznajmljujem nego pozajmljujem drugarima sve što im treba. Što da mi stoji oprema i hvata prašinu ako znam da nekome može koristiti.

Nije to tavan nego radionica. Pored pikada ima svašta drugo. Ima i samostrel.

I ne iznajmljujem nego pozajmljujem drugarima sve što im treba. Što da mi stoji oprema i hvata prašinu ako znam da nekome može koristiti.
Vidi ti njega - još se on iščudjava molim vas
Nije to tavan nego radionica
A koga si radio pa napunio radionicu ako nije tajna?
Mogao bih ja malo da porazgovaram sa hiz Mažesti odakle ti stvari po tu tvoju radionicu...
Krade a ne ume...
Šta sve mi držimo na ovaj forum
O MAJ GAD...

Vidi ti njega - još se on iščudjava molim vas
Nije to tavan nego radionica
A koga si radio pa napunio radionicu ako nije tajna?
Mogao bih ja malo da porazgovaram sa hiz Mažesti odakle ti stvari po tu tvoju radionicu...
Krade a ne ume...
Šta sve mi držimo na ovaj forum
O MAJ GAD...
Dobro, od nas dvojice jedino ti radiš za kikiriki.

Ujka Sem ima široku ruku.

Dobro, od nas dvojice jedino ti radiš za kikiriki.

Ujka Sem ima široku ruku.

da ali ja svog stranog investitora mogu da napustim bez obaveza i posledica

a taj tvoj Ujka Sima ima i dugačku ruku a ne samo široku
probaj da otkažeš - ne bi te oplakali ni na onaj zid tamo što se skupe pa plaču
ima i takmičenje - ko će jače

da ali ja svog stranog investitora mogu da napustim bez obaveza i posledica

a taj tvoj Ujka Sima ima i dugačku ruku a ne samo široku
probaj da otkažeš - ne bi te oplakali ni na onaj zid tamo što se skupe pa plaču
ima i takmičenje - ko će jače
Iz moje firme ide ko kad oće, ako nađe bolju poziciju i ako tako reši.

Jedan kolega otišao u Sijetl da radi za Microsoft, odveo celu porodicu.

Drugi otišao u Ananas, još kad je bio startup, top level menadžment pozicija.

Koleginica ušla u privatni biznis i napustila posao, neće da radi za fiksnu platu.

Meni je ovde dobro i ne nameravam da idem dok ne nađem nešto bolje.

Tako da si se opet zajeb'o. Ali dobro, navikli smo.

znaci da je istina da iza opozicije stoje strane ambasade ?
:think:

Pa dobro, stoje, to je ta igra u američkoj demokratiji.
Vlast u svakom trenutku treba da ima najzdravije ideje o blagostanju građana i funkcionisanju države, i nikakva maliciozna dobacivanja opozicije joj neće moći ništa !

Koleginica ušla u privatni biznis i napustila posao, neće da radi za fiksnu platu.

Koliko vidim ostali jači štihovi čisto da ugase svetlo i zatvore vrata :D

ti ni na piskenje ne ides bez direktive

Odnosno drugim rečima traže od opozicije da ne diraju Vučića jer su ga oni i doveli i oni ga i drže na vlasti i ovakav kakav jeste im savršeno odgovara, a inače jedina stvar u ovom trenutku na koju bi Vučić mogao da se oklizne i da ga košta vlasti je litijum (jer sa stvarima kao što su Kosmet, loš životni standard, kriminal, korupcija, nepotizam, manjak demokratije, rasprodaja zemlje strancima i stranim korporacijama i ostalo su se manje-više već svi pomirili a i to su stvari koje traju već decenijama i na koje su ljudi oguglali dok je litijum i direktno uništavanje životne već nešto novo i nova muka koja nas je zadesila) jer velika većina ljudi je protiv iskopavanja litijuma i sad kada bi se opozicija homogenizovala kao anti-litijumska i kada bi se situacija polarizovala gde bi sa jedne strane imali vlast koja je za iskopavanje i koja planira iskopavanje a sa druge strane opoziciju (nebitno kakvog opredeljenja) koja je protiv litijuma i koja pokušava da sabotira i spreči iskopavanje i koja time pokušava da obori vlast bome situacija bi bila vrlo gusta i ovima bi vlast itekako bila ugrožena, a realno litijum je možda jedina slamka za koju sad opozicija može da se uhvati i jedina stvar koja im realno daje neke šanse, tako da Zapad ekspresno reaguje i viče no no i pokušava to da spreči i zaštiti svog štićenika na vlasti a opozicija pošto nije prava opozicija i pošto je takva kakva jeste oni će naravno da ih poslušaju i da odustanu od borbe protiv iskopavanja litijuma i time produže Vučiću ostanak na vlasti još ko zna koliko.

Odnosno drugim rečima traže od opozicije da ne diraju Vučića jer su ga oni i doveli i oni ga i drže na vlasti i ovakav kakav jeste im savršeno odgovara, a inače jedina stvar u ovom trenutku na koju bi Vučić mogao da se oklizne i da ga košta vlasti je litijum (jer sa stvarima kao što su Kosmet, loš životni standard, kriminal, korupcija, nepotizam, manjak demokratije, rasprodaja zemlje strancima i stranim korporacijama i ostalo su se manje-više već svi pomirili a i to su stvari koje traju već decenijama i na koje su ljudi oguglali dok je litijum i direktno uništavanje životne već nešto novo i nova muka koja nas je zadesila) jer velika većina ljudi je protiv iskopavanja litijuma i sad kada bi se opozicija homogenizovala kao anti-litijumska i kada bi se situacija polarizovala gde bi sa jedne strane imali vlast koja je za iskopavanje i koja planira iskopavanje a sa druge strane opoziciju (nebitno kakvog opredeljenja) koja je protiv litijuma i koja pokušava da sabotira i spreči iskopavanje i koja time pokušava da obori vlast bome situacija bi bila vrlo gusta i ovima bi vlast itekako bila ugrožena, a realno litijum je možda jedina slamka za koju sad opozicija može da se uhvati i jedina stvar koja im realno daje neke šanse, tako da Zapad ekspresno reaguje i viče no no i pokušava to da spreči i zaštiti svog štićenika na vlasti a opozicija pošto nije prava opozicija i pošto je takva kakva jeste oni će naravno da ih poslušaju i da odustanu od borbe protiv iskopavanja litijuma i time produže Vučiću ostanak na vlasti još ko zna koliko.
Znači rekla vam njegova eksencija da malo prištedite na viskiću...

sad na voz pa kući

1726329948981.jpeg

hvala na šetnji :bye:

Back