Vučić: Strah me je veći nego ikad, pred Srbijom period teži od onog iz 90-ih

ja sam za izlazak na glasanje pa kako god bilo.
Za koga si glasala 2022

Jel _____ što mu ____ žvaće gaće

Horror Reaction GIF by SpongeBob SquarePants

Nija ništa bolji ni posle. Skinula se Julovka sa TV. Bilo je početničkog optimizma, msm da je to veći deo legende o boljem životu tada.
Koja glupost. Za vreme Vučića 1993. cele zime isključeno grejanje, plata 2 evra, izbačeni iz UN i Evrovizije

Samo 9 godina posle rata, DS je toliko obnovio zemlju da su plate 500 evra a Eurosong se održava u BG jer smo pobedili

Vrdanju da se istovremeno rukuje s Putinom i Borelom iako njih dvojica ratuju na krv i nož
Borelj NE nudi NIŠTA, bolji je status quo. Od njega NE zavisi BAŠ NIŠTA, ni od EU a tek ne od njegove Katalonije.
Iz Srbije se ne vidi, jedini koje Inside the Beltway (onaj jedini Krug Dvojke u kom se nešto odlučuje) uzima u obzir su RF & Middle Kingdom - Rusija i Kina su jedine o kojima se bilo šta čuje u U.S of A.

Цвика да ће га позвати да седне на хоклицу и потпише.
Nema ništa - samo bankrot Srbije. EU na ovome svetu samo Srbiju i Albaniju može D zastrašuje.
U Evropi ima ceo jedan nezavistan pol moći - ruski, zato je Bajden ovako uznemiren - plaše se da ne izgube uticaj nad EU kad počnu obračunavanja sa Kinom.

Back