- Poruka
- 61
Za koga si glasala 2022ja sam za izlazak na glasanje pa kako god bilo.
Jel _____ što mu ____ žvaće gaće
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koga si glasala 2022ja sam za izlazak na glasanje pa kako god bilo.
Vidi vidi najslabiji HDI pre 5. oktobraŽiveli normalno 2000-2012?! Podaci Svetske Banke i UN kažu da je GDP i HDI Srbije bitno veći sada nego u ta vremena.
Ko je eventualno bio partijski kadar neke od tada drmajućih Srbijom partija i ili partijica, njemu je, naravo, tada bilo bolje.
Pogledajte prilog 1240394Pogledajte prilog 1240395
U prethodnoj poruci sam stavio tabele 1999-2022.Kako je HDI stajao pre 5. oktobra
Nija ništa bolji ni posle. Skinula se Julovka sa TV. Bilo je početničkog optimizma, msm da je to veći deo legende o boljem životu tada.Vidi vidi najslabiji HDI pre 5. oktobra
# konj bih reko?
Ne branim režim, ali Srbija možda ni za dve generacije neće moći da stigne prosek EU.Nija ništa bolji ni posle. Skinula se Julovka sa TV. Bilo je početničkog optimizma, msm da je to veći deo legende o boljem životu tada.
Koja glupost. Za vreme Vučića 1993. cele zime isključeno grejanje, plata 2 evra, izbačeni iz UN i EvrovizijeNija ništa bolji ni posle. Skinula se Julovka sa TV. Bilo je početničkog optimizma, msm da je to veći deo legende o boljem životu tada.
To je zato što je SNS unazadio društvo 50 godina, većim delom u periodu 1991-1999Ne branim režim, ali Srbija možda ni za dve generacije neće moći da stigne prosek EU.
Kakvom to “vrdanju”?!strahuje on za svoju guzu jer misli da je vrdanju došao kraj zabole njega za državu i za narod
Vrdanju da se istovremeno rukuje s Putinom i Borelom iako njih dvojica ratuju na krv i nožKakvom to “vrdanju”?!
Netačno - ljudi tako lepo usvajaju floskulice ovih i onih, da se potpuno odvoje od stvarnosti.To je zato što je SNS unazadio društvo 50 godina, većim delom u periodu 1991-1999
Borelj NE nudi NIŠTA, bolji je status quo. Od njega NE zavisi BAŠ NIŠTA, ni od EU a tek ne od njegove Katalonije.Vrdanju da se istovremeno rukuje s Putinom i Borelom iako njih dvojica ratuju na krv i nož
Nisi slušao obraćanje Čipuljčanina. Rekao je "Obavešten sam da je zavesa pala."Borelj NE nudi NIŠTA, bolji je status quo.
Да није Чипуљићанин?Nisi slušao obraćanje Čipuljčanina. Rekao je "Obavešten sam da je zavesa pala."
To znači da je vrdanju došao krah
Kao Nazarećanin iz filma omen 3 samo za drugu stranuДа није Чипуљићанин?
Stickler
Iz prestonice države koja Ukrajini nadomešta krv i vazduh se ne vidi nikakva zavesa.Nisi slušao obraćanje Čipuljčanina. Rekao je "Obavešten sam da je zavesa pala."
To znači da je vrdanju došao krah
Kakav BRE to Gvantanamo? GW Bush je skinut sa neba.Gvantanamo, ako ima srece, zavrsice u Zabeli
Nema ništa - samo bankrot Srbije. EU na ovome svetu samo Srbiju i Albaniju može D zastrašuje.Цвика да ће га позвати да седне на хоклицу и потпише.