Vučić: Strah me je veći nego ikad, pred Srbijom period teži od onog iz 90-ih

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
105.883

Vučić: Strah me je veći nego ikad, pred Srbijom period teži od onog iz 90-ih​

Vesti Autor:Beta, FoNet04. okt 202213:328 komentara

Podeli:

Aleksandar Vučić
Izvor: Tanjug / Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pred Srbijom "teži period, teži od onog iz 90-ih godina".

Vučić je na predstavljanju kompleta knjiga „Sabrana dela Milorada Ekmečića“ u Beogradu kazao da je zabrinut zbog globalne situacije izazvane ratom u Ukrajini.

Pročitajte još:​

Brnabić o tome koliko bi joj potrajao minimalac: „Nekoliko dana, pretpostavljam“

Biznis
12:41 24
„Strah me je veći nego ikada od onoga što se pred Srbijom nalazi“, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije je rekao da se plaši da će do nove Staljingradske bitke doći mnogo brže nego što se misli i da ostaje pitanje „gde ćemo mi Srbi, šta ćemo sa sobom“.
„Hoćemo li uspeti da sačuvamo i levu i desnu obalu Dunava za sebe, a ne za nekog drugog“, zapitao se Vučić.

https://rs.n1info.com/vesti/vucic-o-teskom-periodu-pred-srbijom/

Po starom receptu opet dize paniku.
Sta ce penzosi nego da potrce i da se zaduze kako bi kupili brasno , ulje etc ...
Zivece ovaj narod.mp3

Poslednja izmena:
Najveci problem je sto mi bas i nemamo adekvatnu zamenu za njega. Na vlast je dosao jer su se demokrate pokazale jako lose a on nije bolji od njih.

Mozda da uspostavimo opet monarhiju sa Karadjordjevicima, ionako se odrzavanje njihove imovine placa iz budzeta pa bi to bilo kao smanjenje troskova a tesko i da ce da nas brukaju po svetu kao ovaj.
Bar ovi mladji znaju jezik a ne kao onaj koga su nam doveli 2000.

većeg dramosera na vlasti a i u politici generalno nikad nismo imali...

Dize paniku bez potrebe umesto da cuti i radi svoj posao.
Moze da predje u voditelje vesti jer se ne skida sa njih. Za jedan mandat je vise vremena proveo tamo nego njegovi prethodnici za 20 godina.

Vesti Autor:Beta, FoNet04. okt 202213:328 komentara

Podeli:

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pred Srbijom "teži period, teži od onog iz 90-ih godina".

Vučić je na predstavljanju kompleta knjiga „Sabrana dela Milorada Ekmečića“ u Beogradu kazao da je zabrinut zbog globalne situacije izazvane ratom u Ukrajini.

Pročitajte još:​

Brnabić o tome koliko bi joj potrajao minimalac: „Nekoliko dana, pretpostavljam“

Biznis
12:41 24
„Strah me je veći nego ikada od onoga što se pred Srbijom nalazi“, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije je rekao da se plaši da će do nove Staljingradske bitke doći mnogo brže nego što se misli i da ostaje pitanje „gde ćemo mi Srbi, šta ćemo sa sobom“.
„Hoćemo li uspeti da sačuvamo i levu i desnu obalu Dunava za sebe, a ne za nekog drugog“, zapitao se Vučić.

Sta ce penzosi nego da potrce i da se zaduze kako bi kupili brasno , ulje etc ...
Zivece ovaj narod.mp3
Taj je bio tu i tih devedesetih da nam "olakša" život, nije ni izašao iz njih - drama queen.

Aleksandar Vučić

12:41

Zivece ovaj narod.mp3
Nista nisam kupila, niti cu. Ne volim da mi neko stvara paniku, kao za koronu. Kako bude svima, bice i meni.

Back