Vučić: Srbija plaća cenu svog izbora da bude nezavisna zemlja

E to je ONO što vi namerno radite-previđate činjenicu da je okupirano i stalno se pozivate na sever,a upravo zapadni okupatori pritiscima pokušavaju da iznude priznanje te teritorije na bilo koji način,pa poturaju kojekakve sporazume,a država mora kako mora,da nam ne repriziraju prošlost.Bilo bi lepo da su blokaderi biciklisti iskoristili posetu eu skupštini da utiču na ratnog veterana iz akcije Oluja da se potrudi i ubedi svoje vrle saveznike iz unije da se drže međunarodnog prava i da se sklone sa srpske teritorije,ali ne,oni su išli da se žale,a ne da zahtevaju nešto za svoju državu.
Studenti nisu tema. Tvoj Vučić je tema, i njegova izdaja i predaja severnog dela KiM. A ti se samo koprcaj, možeš da spamujes, da skrećes sa teme, da lažeš, ne pokaže.
:kafa:

Pa nije tako jer,RECIMO,nije on kriv što je pala nadstrešnica i nije je on zidao i renovirao,nije on ni potpisao baš ništa od tehničke dokumentacije vezano za istu a opet ga napadaju,dok direktne i odgovorne,odmetnuto tužilaštvo nije pozvalo ni na razgovor.I nije on kriv što deo naroda neće napred,i nema dostojanstvo,pa na sve načine burgija i koči.I ne vidim ja osim par opozicionara i ovo malo ljudi koji ne znaju šta bi sa sobom,baš nikakav problem u državi.
Kako nije kriv kada je zajedno sa tadasnjim gradonacelnikom Vucevicem,zvanicno otvorio stanicu u rad,kao da je sve ispravno.

Rezolucija o Genocidu opet ništa :ceka:
1000011976.jpg

Kako nije kriv kada je zajedno sa tadasnjim gradonacelnikom Vucevicem,zvanicno otvorio stanicu u rad,kao da je sve ispravno.
Na osnovu tehničkog izveštaja u kojem se kao jedan od potpisnika nalazi upravo Bojović, nadstrešnica na stanici je dobila saglasnost za upotrebu. Izveštaj, koji je trebalo da garantuje bezbednost objekta, na osnovu kog je saglasnost potpisala i vlada Srbije i uhapšeni ministri, bio je ključan da železnička infrastruktura bude puštena u rad. Nekoliko meseci kasnije, ta ista nadstrešnica se srušila, usmrtivši šesnaestoro većinom mladih ljudi. Umesto da kao potpisnici i odgovorni budu pozvani bar da svedoče, Bojović, kao i Milošević Milutin, biva u potpunosti izostavljen iz istrage.

Prema dostupnim informacijama, izuzimanje je došlo po direktnom nalogu Zagorke Dolovac, vrhovne javne tužiteljke. Nakon niza spekulacije i opstruisanju istrage, konačan pravac se prebacuje na Tužilaštvo za organizovani kriminal, i jedan proveren kadar u vidu specijalnog tužioca Mladena Nenadića.

Nad Srbima u NDH, za koje tvoji neće da glasaju, tako nemoj više da si pomenuo studente i Piculu. Tvoj duhovni otac na vlasti ne želi da izglasa rezoluciju o Genocidu nad Srbima.
MOJI?Koji su to moji?Jel ti mene poznaješ kad tvrdiš da znaš koji su to moji?
Studenti su išli da im hrvatski ratni veteran,učesnik zloglasne Oluje u kojoj je ubijeno oko 2000 a proterano preko 200000 Srba,drži predavanja u skupštini EU,i to je zabeleženo,i sami su se hvalili time.Jel su to Srbi ili su to slučajni Srbi(rodili se ovde ali mrze i Srbiju i Srpstvo i Srbe) kada tako rade?

Na osnovu tehničkog izveštaja u kojem se kao jedan od potpisnika nalazi upravo Bojović, nadstrešnica na stanici je dobila saglasnost za upotrebu. Izveštaj, koji je trebalo da garantuje bezbednost objekta, na osnovu kog je saglasnost potpisala i vlada Srbije i uhapšeni ministri, bio je ključan da železnička infrastruktura bude puštena u rad. Nekoliko meseci kasnije, ta ista nadstrešnica se srušila, usmrtivši šesnaestoro većinom mladih ljudi. Umesto da kao potpisnici i odgovorni budu pozvani bar da svedoče, Bojović, kao i Milošević Milutin, biva u potpunosti izostavljen iz istrage.

Prema dostupnim informacijama, izuzimanje je došlo po direktnom nalogu Zagorke Dolovac, vrhovne javne tužiteljke. Nakon niza spekulacije i opstruisanju istrage, konačan pravac se prebacuje na Tužilaštvo za organizovani kriminal, i jedan proveren kadar u vidu specijalnog tužioca Mladena Nenadića.
Ti to pišeš,sve što si čuo od njih,a ne shvataš da lažu,kao kerovi uličari.

Evo stigao još jedan dokaz i još jedna potvrda da ovaj naš radi pravu stvar za državu.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...ita-eu-zapadni-balkan?test_suffix_headbox_wip

Samit EU - Zapadni Balkan

"RAZBIJEN AVION I RAZJEDINJEN SAMIT O PROŠIRENJU EU!" Slovački premijer Fico pružio podršku predsedniku Vučiću: Ne tolerišu što je Srbija suverena i ponosna!​

Prenosi:Kurir Web
Sre, 17.12.2025. 22:05h
Komentariši

Aleksandar Vučić

Foto: Instagram/buducnostbijeav
Kako je istakao Fico, Srbiji se sprečava pridruživanje jer je previše ponosna, samouverena i suverena

Slušaj vest
02:18

Premijer Slovačke Robert Fico oglasio se nakon samita EU - Zapadni Balkan, na kom je danas rekao da će govoriti u korist Srbije, jer ono što EU radi Srbiji nema veze sa zdravim razumom, kao i da je Srbija kažnjena zbog njenih suvernih stavova.
- Razbijen avion i razjedinjen samit o proširenju EU, na koji predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić opravdano nije došao u znak protesta. Zahtevan samit u Briselu nije dobro počeo. Na aerodromu je vozilo sa stepenicama oštetilo naš avion tako da je nije više u stanju da leti i morali smo da ga ostavimo ovde. Slično skeptično je izgledao i večernji sastanak sa zemljama Zapadnog Balkana koje apliciraju za članstvo u EU. Posebno sam podržao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji namerno nije prisustvovao ovom samitu kako bi izrazio svoj protest zbog nepravednog tretmana Srbije od strane institucija EU - napisao je Fico na svom Instagram profilu i dodao:
- Srbija je suverena zemlja, a njen predsednik je suvereni političar — što se u EU ne toleriše baš najbolje. Srbiji se stalno postavljaju sve više uslova za ulazak u EU, kako bi se to što duže odložilo, iako je Srbija jedna od najbolje pripremljenih zemalja.
Kako je istakao, Srbiji se sprečava pridruživanje jer je previše ponosna, samouverena i suverena.
- Dvostruki standardi su tipična karakteristika evropske politike. S jedne strane, veliki igrači guraju Ukrajinu u EU, iako je potpuno nespremna, a s druge strane sprečavaju Srbiju da se pridruži uniji jer je previše ponosna, samouverena i suverena. Aleksandar Vučič i Srbi će uvek imati moju podršku.

Studenti su išli da im hrvatski ratni veteran,učesnik zloglasne Oluje u kojoj je ubijeno oko 2000 a proterano preko 200000 Srba,drži predavanja u skupštini EU,i to je zabeleženo,i sami su se hvalili time.Jel su to Srbi ili su to slučajni Srbi(rodili se ovde ali mrze i Srbiju i Srpstvo i Srbe) kada tako rade?
24.03.2017g, na zavrsnoj konvenciji SNS, obratio se ratni zlocinac Gerhard Sreder...AV, predstavio ga posebnog gosta Kombank arena, bila je prepuna funkcionera i obicnih pripadnika SNS, svi su mu aplaudirali...NIKO se nije pobunio u toj areni...Radasine, sta mislis o tim Srbendama, koji su bili u Kombank areni

Tvoji su SNS i Vučić.
Nego što nisu izglasali tu rezoluciju? :kafa:

Jel Picula beše ima neku titulu u EU, ili su išli chisto onako na kolače?

Jel ti smeta Brnabicka možda, ili ti to selektivno?

24.03.2017g, na zavrsnoj konvenciji SNS, obratio se ratni zlocinac Gerhard Sreder...AV, predstavio ga posebnog gosta Kombank arena, bila je prepuna funkcionera i obicnih pripadnika SNS, svi su mu aplaudirali...NIKO se nije pobunio u toj areni...Radasine, sta mislis o tim Srbendama, koji su bili u Kombank areni
Možda si trebao da prokomentarišeš moju poruku pa onda da postaviš pitanje,a?

Tvoji su SNS i Vučić.
Nego što nisu izglasali tu rezoluciju? :kafa:

Jel Picula beše ima neku titulu u EU, ili su išli chisto onako na kolače?

Jel ti smeta Brnabicka možda, ili ti to selektivno?
Nisu moji,ali cenim ovo što rade za državu.Eto,i juče nisu otišli na samit.Pametno i očekivano,dosta je bilo dvostrukih standarda.
Ne znam za titulu,ali ima funkciju u skupštini EU.Šta naša mladost traži kod Hrvata veterana Oluje?
Ne smeta mi Ana jer je državljanin i službenik Srbije.

Back