GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 35.397
Sve koji su primali lovu od USAIDa FBI da uhapsi!![]()
Оде нам 3/4 владе...ове у оставци...и Скупштине...и запослених у министарствима...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve koji su primali lovu od USAIDa FBI da uhapsi!![]()
Хмм, суверена држава која ће да ослобађа КиМ, сарађује са ФИБ?
Видим, зато и кажем, да колонија се ништа не пита, и снови о враћању наше територије остају само снови, док се не скине јарам.Pa vidis li da hoce da otmu NIS Rusima koji su u njega ulozili 4 milijarde i vratili ga iz mrtvih i napravili od njega najuspesniju srpsku kompaniju, zato sto kaze to neka bajdenova agencija ?
Mi smo kolonija od 5. oktobra 2000te
Zar ne vidis da glasamo protiv Rusa zajedno sa Kurtijem i Siptariima.
od kada je fbi nemacka agencija? alhjek luduje, i bulazniПоручио је да треба само погледати ко плаћа и запитао што, на пример, у Чачку некоме плаћа немачка агенција. "Што си ти добио 40.000 евра од њих?
aljek i brnaba se jos zahvaljivali na darezljivosti usaid-a - nisam sigurno ja umesto njih uzeo lovuSve koji su primali lovu od USAIDa FBI da uhapsi!![]()
Sta ti kaze imaginarna zena i kum na izdaju Rusije?
Da bar bude neke koristi od ovoga.sad ce vucko na Sorosevcima da pravi poene kad na drugim stranama vec gubi svuda![]()
Ovde bi sav Sava nestao za treptaj oka.Gumeni sava od 58 dinara je najskuplji hleb na svetu. Ja u španiji kupujem tost 800 grama 70 centi 75 dinara na akciji pred istek.
Pogledajte prilog 1689700
Nisi nadležan čak ni za procenu Vučkovih nadležnosti.
Kako Nenadležnik tačno zna šta treba ponuditi narodu i kako tu kosku lepo upakovati, to je prosto neverovatno.
Ne znam za tih 17,000, ali neki traže i podrške Zagreba…Како ће реаговати оних "17 000" заклетих русофила?![]()
Ti Soroševci su raskrinkavali Šarićev klan, Belivukov klan, Grčićev klan i mnoge druge klanove godinama pre nego što ste vi sendvičmari uopšte i znali da postoje.sad ce vucko na Sorosevcima da pravi poene kad na drugim stranama vec gubi svuda![]()