Vučić: Srbi braća po oružju sa Amerikancima, Englezima i Kanađanima

U pravi je Veliki Vožd AV
A to što su nas '99 bombardovali
i šta na Kosmetu više nema srba, opravdano je.
Zar to nije bio "Milosrdni andjeo"

A, i postigao je istorijski uspeh:
Dao šiptaria da su vlasnici vode iz Gazovoda
A zauzvat dobio plajvaz kojim je to potpisao.
Ma, čisti genije.
Kao Koja Kojot.

PS:
Brana Gazovode je potopila 100% srpsko zemljište
u Ibarskom Kolašinu.
Cela sela su potopljena.
Mada, za to je zaslužan Ćoto matori

U pravi je Veliki Vožd AV
A to što su nas '99 bombardovali
i šta na Kosmetu više nema srba, opravdano je.
Zar to nije bio "Milosrdni andjeo"

A, i postigao je istorijski uspeh:
Dao šiptaria da su vlasnici vode iz Gazovoda
A zauzvat dobio plajvaz kojim je to potpisao.
Ma, čisti genije.
Kao Koja Kojot.

PS:
Brana Gazovode je potopila 100% srpsko zemljište
u Ibarskom Kolašinu.
Cela sela su potopljena.
Mada, za to je zaslužan Ćoto matori

NIje. Službeni naziv agresije je bio "Operation Allied Force'', a američke snage su je zvale ''Operation Noble Anvil''. ''Milosrdni nađeo'' je izmišljotina nekog tzv. novinara.

Ali dobio je olovku koja u The White House Shop košta $29, a on ju je dobio besplatno. Zar ne vidiš koliko ga Tramp ceni?:lol:

Merikanci imaju naoružanje ali nakon nekog vremena trebaće im municija.

Mi pravimo izuzetno jeftinu municijus solidnog kvaliteta u svim kalibarima.

Imamo i naoružanje:

Pogledajte prilog 770584

Za našu braću bleklivmeterse i vajtpauerse uz povoljne kredite :D
Nemamo. Naime, sem Nore, i par komada Lazara 3, ništa od toga nije ušlo u naoružanje. Doduše, određenu količinu ''Miloša'' smo prodali Kipru, niko ne zna koliko, kada ni za koliko para.

Значи, пуј-пике, више не важи? Ми те бомбардујемо, отмемо ти Косово, а онда све заборавимо и постанемо ''пријатељи'' (ово ''пријатељи'' изгледа исто као кад насилник силује девојку, а она у страху од следећих силовања добровољно пристане да задовољава његове сексуалне потребе кад год он то пожели, а свету га представи као свог ''пријатеља''). Чудно да су се сетили спашавања њихових пилота 1944. године, а никако да објасне зашто су нам то вратили убијањем наших пилота и невине деце 1999. године.

Nemamo. Naime, sem Nore, i par komada Lazara 3, ništa od toga nije ušlo u naoružanje. Doduše, određenu količinu ''Miloša'' smo prodali Kipru, niko ne zna koliko, kada ni za koliko para.
Prodali smo i Pakistanu, Vijetnamu, Bangladešu, Bugarskoj, Kipru, Egiptu ... guglaj malo.
E sad, što se nas tiče, ne možemo mi da se naoružavamo koliko god možemo da proizvedemo ... neko sa strane posmatra.
Neko nas posmatra! ... razumeš?

Prodali smo i Pakistanu, Vijetnamu, Bangladešu, Bugarskoj, Kipru, Egiptu ... guglaj malo.
E sad, što se nas tiče, ne možemo mi da se naoružavamo koliko god možemo da proizvedemo ... neko sa strane posmatra.
Neko nas posmatra! ... razumeš?
Naravno da razumem, zato su mi i smešne te priče ''mi se naoružavamo'', ''mi smo sila'', ''nato i Hrvati u panici'' i slično.

Imamo. Testirana je u Kini u pustinji Gobi.
Imamo extra inženjere koji mogu da naprave raketu i 1000+km i 200+kg bojevu glavu ali to je (280km), granica za srednji domet.

Druže Tono, nije ovo 62-ga... :per:

Šumadija sa Jerinom 1 (koja ima projektovan domet 289 km) još nigde nije testirana, ni u Kini, ni u Pakistanu...

A sve i da jeste, opet nemamo ništa od toga u naoružanju, niti ćemo skoro.

Koliko jadan moras biti da ne spomenes djenerala Drazu Mihajlovica da je TO njegova akcija! ... Spasavanja americkih pilota. Pa Draza je odlikovan od predsednika Trumana za spasavanje. Amerikanci su '43 snimili film igrani o' srpskim cetnicima.Ima na You tube da se nadje. Sramota
Možda je krivica samih diskutanata što to ne ističu. Znači Draža Mihailov i njegov četnički pokret su organizovali tu akciju.

Možda je krivica samih diskutanata što to ne ističu. Znači Draža Mihailov i njegov četnički pokret su organizovali tu akciju.
Ei7yEGYX0AA_HH0

Предавали смо ми пилоте сељаци и 1999

Back