Vučić: Srbi braća po oružju sa Amerikancima, Englezima i Kanađanima

Zna se tko stoji iza "njegovih" radnji i odluka. EU, SAD i pomalo Rusija, što zavisi o tome tko mu u kojem trenutku više i jače zavrne ruku. Nije da je kod drugih tako malih država drugačije, ali sada raspravljamo o njemu.
Za Ameriku i Rusiju me ne čudi tamo su populiste i suverenisti...
Šta se dešava sa EU da toleriše takve svinjarije...ladno su stavili katanac na demokratiju.

Ne verujem. Pomenute države su u opadanju i imaće problema sa sopstvenim opstankom.

Genocidni englezi prvo. Egzit, škotska, kruna se osipa, ekonomska kriza ...
Merika tone u gradjanski rat, Kanada se takodje sve više cepa ...

Jedino da šaljemo municiju svih kalibara bleklivmetersima i vajtpauersima pa da tako budemo braća .... nemam ništa protiv :D

Dakle, sudeći po ovoj izjavi obezbedili smo tržište za namensku?

Dakle, sudeći po ovoj izjavi obezbedili smo tržište za namensku?
Merikanci imaju naoružanje ali nakon nekog vremena trebaće im municija.

Mi pravimo izuzetno jeftinu municijus solidnog kvaliteta u svim kalibarima.

Imamo i naoružanje:

1601210463841.png

Za našu braću bleklivmeterse i vajtpauerse uz povoljne kredite :D

PR (Public Relations) šalje medijska izvješća novinskim kućama, gdje oni "uljepšavaju" izvještaje, a on sam u suradnji s PR-om govori publici, odnosno svojim biraćima ono što oni žele čuti, a ne ono što se stvarno događa. Što se tiče odluka, na "njegove" odluke utječu drugi centri moći, izvan Srbije, u čemu on nije nikakva iznimka. Ne treba se on brinuti za put kojim će voditi Srbiju. Dovoljno je da sluša što mu se kaže i odradi što mu je naređeno. Dakle, ako treba uvesti Srbiju u NATO, on će to i uraditi i cijeli posao neće morati improvizirat, već će imati unaprijed dobivene jasne upute kako to izvesti.
Ti kapiras da je Vucic jedan dan za Ruse, drugi za Kineze, treci za EU, cetvrti za SAD? :think:
I to nije spinovanje PR-a, Vucic iskreno misli da moze biti "covek u sredini".

čmarikanci nemaju ko da im pravi municiju,pa eto mi ćemo.. :rotf:
Mi smo vojno neutralna država :rtfm:

Imamo i streljačko naoružanje odličnog kvaliteta.
Preporučujem snajper Crna strela 12,7mm a isto tako i Kojot u istom kalibru.
Za urbanu borbu modularnu pušku M19, 6,5 :ok:

Obećavam značajne gubitke na obe strane :D

1601211456382.png

Mi smo vojno neutralna država :rtfm:

Imamo i streljačko naoružanje odličnog kvaliteta.
Preporučujem snajper Crna strela 12,7mm a isto tako i Kojot u istom kalibru.
Za urbanu borbu modularnu pušku M19, 6,5 :ok:

Obećavam značajne gubitke na obe strane :D

Pogledajte prilog 770593

Djeluju kao neki zastarjeli dizajn iz prošlih vremena. Vrijedi li to išta? :think:

Psiho-diktator je konacno pokazao svoje pravo lice! Ako je bilo nekih nedoumica, ovim cinom su sve otklonjene. ;)

Nego, zanima me kako ce to docekati njegovi kucni ljubimci poput mise retarda? :think: :think:

Евроазијске интеграције су основни смер спољнополитичког правца Српске Деснице. Српска Десница сматра да Србија по свом геополитичком, геостратешком положају, као и према свом цивилизацијском идентитету (духовни, културни, историјски, језички и национални) не припада атлантистичком корпусу држава већ да органски припада простору евроазије у чијем се центру налази Русија.

Mora tako zbog naroda. Ali suštinski bliži je zapadu nego istoku jer drugačije ni ne može zbog geografije.
Tramp nije Zapad, on predstavlja jedan mali deo SAD koji je dobio trenutnu podrsku republikanaca, ali je malo verovatno da ce imati ozbiljan uticaj, a ako ga ostvari izvesno je da ce se EU udaljiti od SAD.

20200927_162155.jpg

Да имамо на власти људе који знају било шта из историје сопственог народа, или било какву далековидост, неко је могао напоменути америма да су Срби и другдје спашавали главе савезничким пилотима, и да је "халјард" завршен летовима са леталишта у мјесту Бољанићи на Требави (Босна) крајем зиме 1945 године, којом приликом су евакуисани савезнички пилоти покупљени широм Босне, од Дрине до Динаре, међутим А.Вучић је на власт дошао управо преко приче да Србију треба да води аутентични Србин, домаћин из Шумадије што је представљао Томислав Николић. Не чуди што и странци прихватају тај наратив о аутентичности и апсолутној изворности и чистоти, искључиво Срба из Шумадије, тако се Српство и даље угурава и ограничава само на простор буквално некадашњег Београдског пашалука (дакле мање и од Авнојевске Србије без покрајина). За то вријеме нам Додо говори да није из Босне већ из Републике Српске (Кум назива је црногорка, ћерка Р.Караџића и сон оф а бич и идеолошки потомак М.Љотића,Д.Бокан), том приликом се Срби сабијају на простор данашње Р.Српске, одричући се крајева у данашњој федерацији БиХ, за крај нас се убијеђује да су они који су се у претходним пописима од 1948 до 1991 изјашњавали као Црногорци, данас Срби, и то такви да се и други на њих требају угледати, а они за то вријеме у сопственим племенско-имовинским споровима иду толико далеко да своја окупљања називају "Крсним ходом", упоређујући се са самим Христосом.

Ne verujem. Pomenute države su u opadanju i imaće problema sa sopstvenim opstankom.

Genocidni englezi prvo. Egzit, škotska, kruna se osipa, ekonomska kriza ...
Merika tone u gradjanski rat, Kanada se takodje sve više cepa ...

Jedino da šaljemo municiju svih kalibara bleklivmetersima i vajtpauersima pa da tako budemo braća .... nemam ništa protiv :D
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska

Back