Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.882
Pa budi malo precizniji? To mogu biti i Arapi hahaCentri moći izvan Srbije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa budi malo precizniji? To mogu biti i Arapi hahaCentri moći izvan Srbije.
Pa budi malo precizniji? To mogu biti i Arapi haha
Za Ameriku i Rusiju me ne čudi tamo su populiste i suverenisti...Zna se tko stoji iza "njegovih" radnji i odluka. EU, SAD i pomalo Rusija, što zavisi o tome tko mu u kojem trenutku više i jače zavrne ruku. Nije da je kod drugih tako malih država drugačije, ali sada raspravljamo o njemu.
Ne verujem. Pomenute države su u opadanju i imaće problema sa sopstvenim opstankom.
Genocidni englezi prvo. Egzit, škotska, kruna se osipa, ekonomska kriza ...
Merika tone u gradjanski rat, Kanada se takodje sve više cepa ...
Jedino da šaljemo municiju svih kalibara bleklivmetersima i vajtpauersima pa da tako budemo braća .... nemam ništa protiv
Dakle, sudeći po ovoj izjavi obezbedili smo tržište za namensku?
Merikanci imaju naoružanje ali nakon nekog vremena trebaće im municija.Dakle, sudeći po ovoj izjavi obezbedili smo tržište za namensku?
Kakav si ti zajebant.. Pritom ne mislim na zadnju rečenicu.Merikanci imaju naoružanje ali nakon nekog vremena trebaće im municija.
Mi pravimo izuzetno jeftinu municijus solidnog kvaliteta u svim kalibarima.
Imamo i naoružanje:
Pogledajte prilog 770584
Za našu braću bleklivmeterse i vajtpauerse uz povoljne kredite
Ti kapiras da je Vucic jedan dan za Ruse, drugi za Kineze, treci za EU, cetvrti za SAD?PR (Public Relations) šalje medijska izvješća novinskim kućama, gdje oni "uljepšavaju" izvještaje, a on sam u suradnji s PR-om govori publici, odnosno svojim biraćima ono što oni žele čuti, a ne ono što se stvarno događa. Što se tiče odluka, na "njegove" odluke utječu drugi centri moći, izvan Srbije, u čemu on nije nikakva iznimka. Ne treba se on brinuti za put kojim će voditi Srbiju. Dovoljno je da sluša što mu se kaže i odradi što mu je naređeno. Dakle, ako treba uvesti Srbiju u NATO, on će to i uraditi i cijeli posao neće morati improvizirat, već će imati unaprijed dobivene jasne upute kako to izvesti.
Ti kapiras da je Vucic jedan dan za Ruse, drugi za Kineze, treci za EU, cetvrti za SAD?
I to nije spinovanje PR-a, Vucic iskreno misli da moze biti "covek u sredini".
Mi smo vojno neutralna državačmarikanci nemaju ko da im pravi municiju,pa eto mi ćemo..
Mi smo vojno neutralna država
Imamo i streljačko naoružanje odličnog kvaliteta.
Preporučujem snajper Crna strela 12,7mm a isto tako i Kojot u istom kalibru.
Za urbanu borbu modularnu pušku M19, 6,5
Obećavam značajne gubitke na obe strane
Pogledajte prilog 770593
Pitaj merikance, kažu da ga veoma cene.Djeluju kao neki zastarjeli dizajn iz prošlih vremena. Vrijedi li to išta?
Pitaj merikance, kažu da ga veoma cene.
Značajan deo izvoza ide tamo.
Ništa on ne pokušava. To su zasluge njegovog PR-a.
Od kojih se materijala izrađuje?
Mora tako zbog naroda. Ali suštinski bliži je zapadu nego istoku jer drugačije ni ne može zbog geografije.Ti kapiras da je Vucic jedan dan za Ruse, drugi za Kineze, treci za EU, cetvrti za SAD?
Евроазијске интеграције су основни смер спољнополитичког правца Српске Деснице. Српска Десница сматра да Србија по свом геополитичком, геостратешком положају, као и према свом цивилизацијском идентитету (духовни, културни, историјски, језички и национални) не припада атлантистичком корпусу држава већ да органски припада простору евроазије у чијем се центру налази Русија.
Tramp nije Zapad, on predstavlja jedan mali deo SAD koji je dobio trenutnu podrsku republikanaca, ali je malo verovatno da ce imati ozbiljan uticaj, a ako ga ostvari izvesno je da ce se EU udaljiti od SAD.Mora tako zbog naroda. Ali suštinski bliži je zapadu nego istoku jer drugačije ni ne može zbog geografije.
Amerika i Engleska biće zemlja proleterskaNe verujem. Pomenute države su u opadanju i imaće problema sa sopstvenim opstankom.
Genocidni englezi prvo. Egzit, škotska, kruna se osipa, ekonomska kriza ...
Merika tone u gradjanski rat, Kanada se takodje sve više cepa ...
Jedino da šaljemo municiju svih kalibara bleklivmetersima i vajtpauersima pa da tako budemo braća .... nemam ništa protiv
Paradoksalno je da su ti piloti isli da bombarduju nase gradove .To jeste tačno ... u tom istorijskom periodu.