Vučić: SPS neće preći cenzus kad Dačić ode

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
38.601
...

Nekidan rece da je SNS sila..a sad se grebe o pokojni SPS i kinji isti...jer mu je svaki glas bitan...i SPS-a i SRS-a, koje je vec progutao u SNS...pa ako treba i Nepalce ce naterati da glasaju...

Vučić: SPS neće preći cenzus kad Dačić ode​

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-sps-nece-preci-cenzus-dacic/

A ovde ⬇️ kaze da ce SNS da ode, ali da ce i da se vrati...🤣🤣🤣 ⬇️
SNS je, kako tvrdi, najbolje i najčvršće izgrađena partija, koja i kada izgubi na izborima – pobediće na sledećim, dodajući da će i po napuštanju politike biti član te stranke ili eventualno velikog pokreta, jer ne želi da bude u bilo kojoj drugoj.

Ne druze...
Vi kad odete narod ce glogovim kolcem mahati za vama ! :azdaja: :azdaja::azdaja: Prvi @Jugoslav Čvarak

Nisu se vratile ni mnogo jace face, a kao Mi6 slinavko ce se kao vratiti...🤣🤣🤣

Da vidimo dalje kako sam priznaje da je pojeo, svario i probavio SPS, te kako nesvesno najavljuje slicnu sudbinu i SNS-u ⬇️
Govoreći o Socijalističkoj partiji Srbije (SPS), naveo je da je ta stranka pod Slobodanom Miloševićem imala i 40 odsto glasova, dok pod Ivicom Dačićem nikada nije prešla 15 odsto.
„Kad ode Ivica Dačić, neće pet odsto moći da sanjaju. Pitanje da li će i ovaj cenzus od tri odsto moći da pređu. Izvinjavam se što im govorim istinu.
E ja neću da se to dogodi SNS-u, hoću da razumeju moje poruke, zato što će svi drugi da se svađaju oko mog nasleđa. Zapamtite moje reči“, kazao je Vučić.

Dakle:

SPS 40% (sa Slobom)
SPS 15% (bez Slobe)
SPS 3% (sa Vucicem)

E tako ce i SNS ⬇️

SNS 40% (sa Vucicem i sa glasovima sa Lesca)
SNS 15% (bez Vucica i sa glasovima sa Lesca )
SNS 3% (sa Rektorom i Jovanom Jeremic)

...

...

Dakle:

SPS 40% (sa Slobom)
SPS 15% (bez Slobe)
SPS 3% (sa Vucicem)

E tako ce i SNS ⬇️

...
СПС 40% са државним апаратом, репресијом и апсолутном медијском контролом, крађом на изборима и медијским мраком скоро као Вучићев режим.
СПС 15 % без свега горе наведеног

СНС 40% на крилима лажних промена, лажне борбе против корупције жуте власти + контрола медија, изборне крађе, апсолутни медијски мрак као за време Тита.

СНС 0 % је ће се распасти, Вучић ће побећи негде или ће бити у затвору, лустрација.

VSNS je, kako tvrdi, najbolje i najčvršće izgrađena partija, koja i kada izgubi na izborima – pobediće na sledećim, dodajući da će i po napuštanju politike biti član te stranke ili eventualno velikog pokreta, jer ne želi da bude u bilo kojoj drugoj.
bolje da na vreme pita studente da im se pridruži :p

Pa i vreme je već jednom da ta interesna grupa u istoriju, jasno je da od kad nema Slobe pa nemaju više nikakav ni identitet, ni ideologiju, ni program, ni ideje, ni ništa i da im je jedini cilj da su iznad cenzusa, da mogu da ucenjuju i da se ugrebu za neku funkciju.
Tako da vreme je da već jednom padnu u zaborav i da se na političkom sceni pojavi jedna prava autentična levičarska stranka radničkog tipa koja bi zagovarala socijalnu pravdu, prava radnika, besplatno i svima dostupno zdravstvo i školovanje, ukidanje privatnih izvršitelja, jaku socijalnu državu, itd, baš fali jedna takva stranka na našoj političkoj sceni a jasno je da SPS to već odavno nije i da ne služi apsolutno ničemu.

Искусни су то преживари.

Дубока држава.

Тако да не бих искључио ће Дачић (или Ружић, а можда и обојица) донети ружу на џеназу, да ставе на ковчег СНС-е... :per:
Ružić je već otišo iz te priče.
Njemu je sve prekipelo posle Ribnikara i on je tad dao ostavku.
Ono prošle godine, ono sa onim tajnim snimcima satanka SPS-a,
to je samo epilog. Bilo je priče da je snimak namešten. Možda.
Ali, sasvim pokazuje stanje unutar stranke - Dačić na jednu stranu, Ružić na drugu.

Ivica, izvesno, već duže vreme pakuje koferčiće.
Ima on dosta toga da popakuje, pa mu, jamačno, treba i vremena.
A Ružić, hm... možda i ostane u firmi da nastavi. čisto zbog razrađenog imena.
No, bez obzira dal ostaje pod istom firmom ili startuje novu, to će biti drugačiji kurs plovidbe.

A da neće preći cenzus, to su pokazali i prošlogodišnji lokalni izbori u Zaječaru.
Koji je razlog bio da SPS ide solo, ne znam. Dal su hteli da sondiraju tržište,
dal su se nešto pomrčkali sa lokalnim SNS-om, ili osetili jednostavno da je vreme da begaju,
tek, oni završiše sa 2.97%. Sećam se da je bilo navlačenje na silu još nekog glasa,
neko ponavljanje izbora na jednom ili dva mesta i ne uspeše da pređu cenzus.

...

Nekidan rece da je SNS sila..a sad se grebe o pokojni SPS i kinji isti...jer mu je svaki glas bitan...i SPS-a i SRS-a, koje je vec progutao u SNS...pa ako treba i Nepalce ce naterati da glasaju...

Vučić: SPS neće preći cenzus kad Dačić ode​

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-sps-nece-preci-cenzus-dacic/

A ovde ⬇️ kaze da ce SNS da ode, ali da ce i da se vrati...🤣🤣🤣 ⬇️

Ne druze...
Vi kad odete narod ce glogovim kolcem mahati za vama ! :azdaja: :azdaja::azdaja: Prvi @Jugoslav Čvarak

Nisu se vratile ni mnogo jace face, a kao Mi6 slinavko ce se kao vratiti...🤣🤣🤣

Da vidimo dalje kako sam priznaje da je pojeo, svario i probavio SPS, te kako nesvesno najavljuje slicnu sudbinu i SNS-u ⬇️

Dakle:

SPS 40% (sa Slobom)
SPS 15% (bez Slobe)
SPS 3% (sa Vucicem)

E tako ce i SNS ⬇️

...
Nije imao ni 15 nego 10, pa na 5. Jedva presli pre tri godine cenzus. Oni ga prelaze, jer moraju.

Back