Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 38.601
...
Nekidan rece da je SNS sila..a sad se grebe o pokojni SPS i kinji isti...jer mu je svaki glas bitan...i SPS-a i SRS-a, koje je vec progutao u SNS...pa ako treba i Nepalce ce naterati da glasaju...
A ovde
kaze da ce SNS da ode, ali da ce i da se vrati...

Ne druze...
Vi kad odete narod ce glogovim kolcem mahati za vama !

Prvi @Jugoslav Čvarak
Nisu se vratile ni mnogo jace face, a kao Mi6 slinavko ce se kao vratiti...

Da vidimo dalje kako sam priznaje da je pojeo, svario i probavio SPS, te kako nesvesno najavljuje slicnu sudbinu i SNS-u
Dakle:
SPS 40% (sa Slobom)
SPS 15% (bez Slobe)
SPS 3% (sa Vucicem)
E tako ce i SNS
SNS 40% (sa Vucicem i sa glasovima sa Lesca)
SNS 15% (bez Vucica i sa glasovima sa Lesca )
SNS 3% (sa Rektorom i Jovanom Jeremic)
...
Nekidan rece da je SNS sila..a sad se grebe o pokojni SPS i kinji isti...jer mu je svaki glas bitan...i SPS-a i SRS-a, koje je vec progutao u SNS...pa ako treba i Nepalce ce naterati da glasaju...
Vučić: SPS neće preći cenzus kad Dačić ode
https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-sps-nece-preci-cenzus-dacic/A ovde
SNS je, kako tvrdi, najbolje i najčvršće izgrađena partija, koja i kada izgubi na izborima – pobediće na sledećim, dodajući da će i po napuštanju politike biti član te stranke ili eventualno velikog pokreta, jer ne želi da bude u bilo kojoj drugoj.
Ne druze...
Vi kad odete narod ce glogovim kolcem mahati za vama !

Prvi @Jugoslav ČvarakNisu se vratile ni mnogo jace face, a kao Mi6 slinavko ce se kao vratiti...
Da vidimo dalje kako sam priznaje da je pojeo, svario i probavio SPS, te kako nesvesno najavljuje slicnu sudbinu i SNS-u
Govoreći o Socijalističkoj partiji Srbije (SPS), naveo je da je ta stranka pod Slobodanom Miloševićem imala i 40 odsto glasova, dok pod Ivicom Dačićem nikada nije prešla 15 odsto.
„Kad ode Ivica Dačić, neće pet odsto moći da sanjaju. Pitanje da li će i ovaj cenzus od tri odsto moći da pređu. Izvinjavam se što im govorim istinu.
E ja neću da se to dogodi SNS-u, hoću da razumeju moje poruke, zato što će svi drugi da se svađaju oko mog nasleđa. Zapamtite moje reči“, kazao je Vučić.
Dakle:
SPS 40% (sa Slobom)
SPS 15% (bez Slobe)
SPS 3% (sa Vucicem)
E tako ce i SNS
SNS 40% (sa Vucicem i sa glasovima sa Lesca)
SNS 15% (bez Vucica i sa glasovima sa Lesca )
SNS 3% (sa Rektorom i Jovanom Jeremic)
...