kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.891
ово о рату , биће свашта
у твојој омиљеној уса избори ће вероватно донети промене... зар ће сатанисти допустити да се трамп опет с русима смири ?
још док могу направиће срање...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ово о рату , биће свашта
Где год се запуца.
ako dodje do tog velikog sukoba , imamo mi posla gde treba...Где год се запуца.
Сви се слажемо да нам не треба рат, а многи га прижељкују.
Од свих жаришта у Европи баш овде је најлакше испровоцирати сукоб.
Не верујем, њихови ботови немају капацитет.Sad će neki SNS bot da mi objasni zasto je to uradio![]()
Можда би кепецова прћија могла да деескалира тиме што...Напади Украјине западним оружјем на територију Русије су „легитимни према међународном праву“, ако се „изводе пропорционално“, иако низ чланица Европске уније за сада није сагласно са тим, изјавио је шеф европске дипломатије Жозеп Борељ на конференцији за новинаре на крају седнице Савета министара одбране ЕУ.
Makron pa sada Borelj.....Vučić je bio u pravu, retorika se zaoštrava. Rusija upozorava i danas na opasnost eskalacije.
Једно знам
Ако запуца у Европи...први ћемо потрчати...
...толико...
"Нема таквих ограничења за пољско оружје које испоручујемо Украјини"
па није толко скотова , папа било баш из пољске...⚔
Пољска је дозволила употребу оружја испорученог Украјини за ударе на Руску Федерацију
Нема ограничења за пољско оружје које испоручујемо Украјини, рекао је заменик министра одбране те земље Цезари Томчик
Пољска је дозволила Украјини да користи оружје, које јој је испоручила, за напад на циљеве у Руској Федерацији и ван зоне сукоба, изјавио је заменик министра одбране те земље Цезари Томчик.
рекао је Томчик за радио "Зет".
Раније је француски председник Емануел Макарон најавио да је потребно дозволити нападе на војне циљеве на руској територији.
Poljska će biti legitimna meta ako nešto pogodi Rusiju iz Ukrajine.
Neće biti komšije.шта ће бити с комшијом ако дође до великог сукоба а он баш и не крене добро по уса ?
оће певати боже правде на форуму свако јутро ?
Срећа у несрећи је, да под овим нашим небом, ратнохушкачке бригаде имају 60+ и све мањи утицај...надам се.Ма јок. Овај пут не.
Срећа у несрећи је, да под овим нашим небом, ратнохушкачке бригаде имају 60+ и све мањи утицај...надам се.
Клинци би пошли у рат,
"ако тамо има кантера и риба"...
надам се
Da li bi moglo bez ideologije?Poenta svake autokratske vlasti je konstantno držanje tenzija, straha, nestabilnosti... Dakle ništa neobično
A ovo da vidi... ne vidi on ništa. Jer da vidi, video bi masovno bežanje ljudi iz zemlje, rast cena, rast korupcije, rast zagađenja, gubljenje teritorija i slične loše ztvari za koje je on odgovoran.
Pa ne znam baš…Срећа у несрећи је, да под овим нашим небом, ратнохушкачке бригаде имају 60+ и све мањи утицај...надам се.
Клинци би пошли у рат,
"ако тамо има кантера и риба"...
надам се
ЈЕСТЕOvo nije još jedna apokaliptična tema
Tebi je more do koljena.