- Poruka
- 10.204
Да си ти мени жив и здравjeste, hil stoji "cvrsto uz vucica" zbog kog sanduka puski![]()
155 мм извозимо и ко зна шта још од софистициране џебане за убијање цивила тамо... саучесници смо у злочину над Палестинцима...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да си ти мени жив и здравjeste, hil stoji "cvrsto uz vucica" zbog kog sanduka puski![]()
Hitmani i RedRoom su urbani fejkovi 100%Где има да се купи калашњиков без ''трекинга'' са оптичким нишаном, а да ми полиција не долази петом колену на разговоре где сам тренутно...
Реално, боље нама да остане у Србији, него неки Израелац да га добије па да рока по деци у Гази са њим... ајд да је против војске, па да није велика штета...овако - блам
Сва питања су реторичка, свако зна одговор, али не треба га давати... док не припрете струјом
Па ти волиш Шејјтањахуа, шта се сад буниш , кобајаги??саучесници смо у злочину над Палестинцима...
А после кукаш на геноцид у Гази...
Па не даји те им џебане, и нема рата
Не волим га... он је геноцидаш...Па ти волиш Шејјтањахуа, шта се сад буниш , кобајаги??
U pravu si ,ima tu jos mnogo toga zasto ga USA podrzava!jeste, hil stoji "cvrsto uz vucica" zbog kog sanduka puski![]()
За прву реченицу, свака част. За ово друго ниси у праву.Не волим га... он је геноцидаш...
Ал ти не капираш да они раде заједно са Хамасом и Хезболом...
znaci, Hill pomaze Vucicu da nastavi sa dosadasnjom politikom ?To što si ti slep kod očiju je isključivo tvoj problem, nemaj nas opterečivati sa njim
Vučić ispunjava sve naloge vrlo revnosno i poslušno, uostalom nikada u istoriji niko nije dobio takvu podršku US ambasade a iyborima kao AV u decembru i sada. Hill se ponašao kao da je predsednik RIK-a i SNS izbornog štaba u isto vreme
pa to sto i Putin podrzava Vucica.Па да... сви се кур.вају ... Хил у стварности контролише Вучића, а Вучић му рекао, морам да се глупирам да ме народ не би провалио.
шта је ту нелогично ?!?
Ja sam na deepwebu rekreaciono
darkweb me ne zanima preterano niti logovanja
sve je počelo kada sam saznao da se moja email adresa nalazi na darkweb-u zahvaljujući jednoj neznalici sa zaraženim kompom koji je odneo u servis pošto ne ume da reinstalira a ume svašta da pritiska i otvara.
E-mail adresa je sada bez lozinke sa dvofaktorskim logovanjem.
Vidim da neko pokušava da odhakuje nalog uz mobilni, pa uz macintosh ali i windows sa firefox-om...
Koristi se VPN...
Ali svejedno tri mašine neumorno svaki dan po četri puta dnevno "gadjaju" lozinku a pokušava se i IMAP sinhronizacija (takodje neuspešna)
Mada je 99% krivica zaraženog računara od tog lika gde ransomware radi šta hoće sa kontaktima ipak ostaje onaj 1% da sam taj nalog koristio za subscribe i unsubscribe godinama...
Medjutim sad i ćorav vidi da tri maśine rovare.
Sad dal od različitih osoba ili jedne jedine nije bitno.
A šta je bilo pitanje?
pa to sto i Putin podrzava Vucica.
Заједно нас краду, и Хил и Путин и Вучић...pa to sto i Putin podrzava Vucica.
Путин је исто лопов, не би лаго масно да нијеPutin nije Pajac, pa ga Vučić ne interesuje.
Za Vučića Pajaca interesuju se veći Pajaci.
Путин је исто лопов, не би лаго масно да није
znaci, Hill pomaze Vucicu da nastavi sa dosadasnjom politikom ?
Биби је финансијер Хамаса док се пробијао ка власти, и сад му се то зло обило у главу...За прву реченицу, свака част. За ово друго ниси у праву.
Бибију јесте у једном моменту више одговарао радикалнији Хамас од умеренијег Фатаха, али далеко од тога да су Хамас и Нетањаху у савезу.
Ни Јовинијан Римски такође... Или Цар Соломон... Дакле грешишСви Цезари су убице !
И шта ћеш сада ?
Урош Нејаки нпр није, ни у грубом смислу твог поимања
Ни Јовинијан Римски такође... Или Цар Соломон... Дакле грешиш
to sto se bogate, to ti je kapitalizam, za koji si se i ti verovatno borio 90-tih.Заједно нас краду, и Хил и Путин и Вучић...
Сав цех њиховог лагања и ратовања којим се богате плаћамо ми... Раја смо, и лажу нас у фацу без стида
Hille srbine !!!!!!!!Очигледно.
Cesto smo se ovde pitali otkud da zvanicna USA kroz ambasadora HILA,tako cvrsto stoji uz Vucica. Polako saznajemo,vlada Srbije snabdeva Izrael municijom za pesadijsko ratovanje u Gazi kao i ostalim oruzijem. Sedam velikih transportnih vojnih aviona Izraela je poletelo sa aerodroma Beogradu,mislim da je Batajnica pre nego Surcin.
Iako ne pise u tekstu,moguce je da se to dostavlja i Ukrajini.
https://n1info.rs/vesti/izraelski-vojni-letovi-iz-beograda-i-milionske-posiljke-oruzja/
Па добро, демонократија је ионако зло!Израел је демократска земља и сад се све доводи у питање, што је код Арапа мисаона именица
Нису сви убице...Сви су они грешни по целом Свету у свим смутним и лошим временима, али само неки Цареви су ишли на пост, молитву, покајање и причест.
То је друга прича !