Vučić sluša vaše mišljenje (zove preko telefona preko sekretarice)

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.468
Otvaram temu po drugi put, jer je zatvorena na pdf Politika na osnovu što telefonske ankete treba da imaju link dokaz da se dešavaju, što nisam siguran da tako nešto postoji. Drugim rečima ako postoji neka anketa koja se obavlja preko telefona i nema link dokaz, automatski je teorija zavere ili zavera generalno bez obzira koliko je stvarna. Tema glasila otprilike ovako...
-------------------------------------------------------------
Da li ste dobili poziv na kojem kaže gospodja da Vučić sluša vaše mišljenje jer ste bitni, i da li ste svesni trenutne situacije u regionu?
I vi treba da joj kažete šta mislite da treba da se uradi da se poboljša situacija u državi, i naravno da li ste svesni situacije u regionu.
Sve će to naravno da se prenese predsedniku Vučiću, jer se sve snima.
Da li ste dobili poziv, i šta ste rekli?

koliko znam ranije su zvali penzionere i govorili im da Vučić hoće da priča sa njima pa im puštali njegov snimljeni glas...stoka od ljudi su oni koji takve stvari rade....
mene zanima jel postoji link dokaz da se tako nešto desilo, jer zbog toga mi zatvorili temu na politici. Ako nema link dokaz, ispada da narod lupa. Zbog toga sam otvorio temu ovde na zaverama.

mene zanima jel postoji link dokaz da se tako nešto desilo, jer zbog toga mi zatvorili temu na politici. Ako nema link dokaz, ispada da narod lupa. Zbog toga sam otvorio temu ovde na zaverama.
ne lupa narod...bio sam pre nekoliko godina prisutan kad su jednu osobu iz mog okruženja zvali sa tom pričom da Vučić hoće da priča sa njom i pustili joj snimak...

Otvaram temu po drugi put, jer je zatvorena na pdf Politika na osnovu što telefonske ankete treba da imaju link dokaz da se dešavaju, što nisam siguran da tako nešto postoji. Drugim rečima ako postoji neka anketa koja se obavlja preko telefona i nema link dokaz, automatski je teorija zavere ili zavera generalno bez obzira koliko je stvarna. Tema glasila otprilike ovako...
-------------------------------------------------------------
Da li ste dobili poziv na kojem kaže gospodja da Vučić sluša vaše mišljenje jer ste bitni, i da li ste svesni trenutne situacije u regionu?
I vi treba da joj kažete šta mislite da treba da se uradi da se poboljša situacija u državi, i naravno da li ste svesni situacije u regionu.
Sve će to naravno da se prenese predsedniku Vučiću, jer se sve snima.
Da li ste dobili poziv, i šta ste rekli?
Trazila mog caleta, pretstavila se kao neko iz Vucevog izbornog staba. Reko ne zivi on ovde 20 godina.
Jel mozete da date telefon? Reko, taj podatak bi trebalo vec da imate, ukoliko govorite istinu. Cao...

Za sve zašta nemaš dokaz ide automatska etiketa "TEORIJA ZAVERE"
Mada, ovo tvoje se sigurno desilo.
To je ta tanka granica, koja ne može da se dokuči, a ipak se desila...meni se desila večeras, zvali me, zbog toga sam i otvorio temu na Politici, inače ne bih.
Zato sam da se izbaci ono "teorija"...

eeee kad su se pojavili prvi telefoni po kucama, pa mi zvali slucajne ljude na slucajan broj, sa raznim zabavnim idejama.

dogovorimo se nas petorica da zovemo neki broj:

- alo, dobro vece, da li je mikica tu?
- pogresili ste broj
- izvinite, hvala, dovidjenja

onda drugi (naravno drugi glas) uzme pa sve isto, isti broj ista konverzacija

pa treci ...

cetvrti ...

kod 5-6-7og zvanja, onaj koga zovemo je vec na ivici nerava i javlja se:

- rekao sam vam da ste pogresili broj, ovde nema nikakvog mikice

pa taj poslednji kaze:

- izvinte, ovde mikica, jel me to neko trazio ?

onda krene kanonada psovanja i svakojakih izraza a mi pokrijemo mikrofon i valjamo se od smeha

To je ta tanka granica, koja ne može da se dokuči, a ipak se desila...meni se desila večeras, zvali me, zbog toga sam i otvorio temu na Politici, inače ne bih.
Zato sam da se izbaci ono "teorija"...
ima puno primera gde je teorija zavere ispala prava zavera. Ali dok se ne dokaže i dalje ostaje teorija

eeee kad su se pojavili prvi telefoni po kucama, pa mi zvali slucajne ljude na slucajan broj, sa raznim zabavnim idejama.

dogovorimo se nas petorica da zovemo neki broj:

- alo, dobro vece, da li je mikica tu?
- pogresili ste broj
- izvinite, hvala, dovidjenja

onda drugi (naravno drugi glas) uzme pa sve isto, isti broj ista konverzacija

pa treci ...

cetvrti ...

kod 5-6-7og zvanja, onaj koga zovemo je vec na ivici nerava i javlja se:

- rekao sam vam da ste pogresili broj, ovde nema nikakvog mikice

pa taj poslednji kaze:

- izvinte, ovde mikica, jel me to neko trazio ?

onda krene kanonada psovanja i svakojakih izraza a mi pokrijemo mikrofon i valjamo se od smeha
Treba znači lepo da im se po$$$$mo majke mile kad zovu, to je smisao :)

ja se secam i da su na vrata dolazili, zvonili i pitaju za koga cemo da glasamo u kuci! Kao satro anketa, istrazivanje trzista.... (zao mi bre te dece, neko ih maltretira da idu po kucama i maltretiraju ljude pogresnim pitanjima, placa ih neke sitne pare za onu sacicu potpisa)

zamisli, pitaju me onako ladno za koga cu da glasam ?!?! ko da su me pitali da li jedem kis'o kupus i spavam li u pidzami nocu?

i onda krene "edukacija": jeste li vi svesni sta pitate, mora da se salite, mene ste nasli da za.ebavate! Ajde pisite vasa imena i prezimena, brojeve licnih karata, adresa stanovanja, sve redom. Ustuknu, pomalo sokirani. Sta ce vam nasa imena i podaci? Pa da pokrenem tuzbu protiv vas kod svog advokata za politicku diskriminaciju, neovlasteno prikupljanje licnih podataka, uznemiravanje stanara i jos ponesto, a onda da vas prijavim raznim nadleznim sluzbama redom! Onda vec polako pocnu da beze, snebivaju se, prevrcu ocima. Uvrnut cika :) Da, znam. Prgav neki.

verovatno su posle obelezavali vrata crvenom putacom (otprilike: ovaj je za maltretiranje, lov na vestice, progon, koncentracioni logor, genocid itd.).

Ali, mora neko negde da im objasni sta ima, a sta nema smisla. Mozda pocnu da misle o tome nesto.

Poslednja izmena:
Ја бих им рекао да:

1. Наставе Вучићеву политику, али без Вучића (потребно је ново лице, глас, реторика)
2. Промене понашање у скупштини, а то мора мало договор са опозицијом иза затворених врата
3. Никако не признају независно Косово де јуре, народ за то није спреман и никада неће бити
4. Полако развијају јавну свесност колико смо некомпатибилни са ЕУ
5. Снажно развијају јавну свесност колико нам је битан Европски Економски Простор (ЕЕП)
6. Никада да не размишљају мудима, мада војску треба да имамо

Ja nisam dobio takav poziv ali takve stvari su totalno normalne na zapadu, recimo u SAD
normalne su medju svim idiotima i u srbiji, samo nije jasno da se otvara tema zasnovana na očiglednim lažima, naročito, medju "stručnjacima" koji kao znaju da se više ni falcifikovan video ne razlikuje od originala, pa kao raspravljaju laički....

Back