Vučić: Sledeće nedelje konstatuje se ostavka Vučevića, mogući izbori 1. ili 8. juna

Da li ste za izbore ove godine?

• DA

glasova: 17 54,8%
  • NE

glasova: 14 45,2%

• Ukupno glasova
    31
Daj bre Milosevic krao svake izbore posle Dejtona.

Krade i ovaj,a eno kod Nislija dva coveka nisu strajkovala.

Da li je bio moguc ovakav skup dok je bila samo opozicija? Nije.

Tako da ti poredjenje nije na mestu.

Studenti su probudili i najveceg spavaca.
Одакле ти / вам идеја да ће се студенти ангажовати политички?
То чујем само на овом форуму.

До сада нису и између осталог у томе лежи њихова снага.
Нити је то њихов посао.
Иронија, али нису надлежни.

Једино могу... у начелу...да подрже неки покрет, странку...уз опаску да је то само већинско мишљење пленума.

Нити је то њихов посао.

Једино могу... у начелу...да подрже неки покрет, странку...уз опаску да је то само већинско мишљење пленума.
Nije, nije, ima poziva na to na društvenim mrežama da se aktiviraju politički, e sad kako to tumačiti, na pojedincu je. Po meni iskreno ova borba bez iole istaknutog vođstva ili jednog vođe neće trajati doveka, jer nigde u istoriji nije tako bilo, kakav god da je neki pokret, neka revolucija nešto, ovo ono, uvek imaš istaknute ličnosti, bar nekoliko njih. Boljševici su imali istaknute vođe koje dan danas istorija pamti, Lenjin, Staljin, Trocki, ne možeš bez istaknutog vođstva, to je ljudska priroda.

Za uzbore da, ali ne pre jeseni. Da se oformi Plenum pokret sa studentima. Da se stvore posteni uslovi i da rts se pritiska podjednako da prikazuje obe strane. Za sam jer mislim da mu se biracko telo prepolovilo i mora tako da kazem legitimno ili mora upadi, cuda sto smatram da njemu ide vise u prilog jer kao ima "legitimnu" vecinu. Plenum da predlozi eksperte iz svake oblasti za buduce ministre, naucnike i najostvarenije u svojoj oblasti. Posto mislim da opet ne bi mogli da uzmemo bas apsolutnu vecinu morace da upadnu Djiki, Francuz ili pak Dacic. Ali svakako su manje zlo od ovog monstruma i mogu lako biti izbaceni. Sve u svemu ne vidim drugi izlaz za svrgavanje osim nasilnog proterivanja koje bi nama dosta vise stetilo i sve bi ovo palo u vodu

Netacno.

Njihova snaga i uspeh lezi pre svega,jer su pravedni,mladi i nevini i onda narodu prorade emocije,a iza svega se ipak krije optenarodno nezadovoljstvo prema Aleksandu Vucicu i njegovom SNS kartelu.

Jel stvarno mislis da su ljudi isli u Beograd na miting tek tako bez cilja cisto da bi paradirali?

Svaki gradjanin je tamo imao isti cilj,a koji se zove smena Aleksandra Vucica.

Ja nemam nikakvu ideju sta rade studenti osim sto nerviraju Vucica,ali zivot nije bajka.

Ne treba studenti da se kandiduju za poslanike ili ne znam ti ni ja sta kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet.
Treba samo da izaberu neke ljude van politike koji bi ih predstavljali pa da se onda ukljuce u izbore i da aktivno ucestvuju u kampanji.

Ili to ili Vucic vlada koliko hoce.

Poslednja izmena:
Nije, nije, ima poziva na to na društvenim mrežama da se aktiviraju politički, e sad kako to tumačiti, na pojedincu je. Po meni iskreno ova borba bez iole istaknutog vođstva ili jednog vođe neće trajati doveka, jer nigde u istoriji nije tako bilo, kakav god da je neki pokret, neka revolucija nešto, ovo ono, uvek imaš istaknute ličnosti, bar nekoliko njih. Boljševici su imali istaknute vođe koje dan danas istorija pamti, Lenjin, Staljin, Trocki, ne možeš bez istaknutog vođstva, to je ljudska priroda.
Био бих препоносан када би наши студенти утрли пут новом светском политичком идеологијом, без вође или како је називају...директном демократијом.
Међутим, мени је то футуристички...више као идеал...анархија...
Нећемо ми измислити "топлу воду" ако се не пита, за све, један човек, или једна група људи.
Али је добар начин и право време да, једном за свагда, раскрстимо са култом вође и идолопоклонства.

Нити је то њихов посао.

Mogu da podrze, a mogu da nadju nekog profesora koji bi se prihvatio toga i da stanu iza njega.

1742241862472.png

Dinstaj !

Vučić je tu i moraćete ga trpeti, hteli ili ne. Nemate uopšte izbor tu. Mandat mu traje do sredine 2027. godine, odnosno već više od dve godine.

To se neće promeniti i morate da prestanete da sanjate
Pa ti kao da za Vucica radis.

Cuj dve godine da se cuti i trpi jesi ti neki sadista????

Volis i uzivas dok te maltretiraju?

Mislim na Vucica.
Zasto?

Zato sto njegov SNS nema drugog vodju.
Prvo skines Vucica,a onda oslobadjas institucije ne pre.

Studenti se klade na njegovu dobru volju?
Od toga nema nista,a on ce imati vremena da na nekim buducim protestima isprobava nad nama i druga raznorazna oruzja sto je kupio.

Kako se rusi autokrata? Pre samo 25 godina smo bili svedoci.
I sad najednom to ne valja? Ono sto je provereno i sto radi.

Slomili ga kroz izbore.
Ujedinjena opozicija svi glumci svi mladi ljudi i studenti sa jedne strane,a Sloba sa druge.
Tamo su mladi bili uz opozicionog kandidata i kroz raznorazne akcije su ucestvovali jasno dajuci podrsku Kostunici.

Ovi danas nikoga nece ni iz opozicije,a ne nece ni sami da biraju svoje licnosti.

Ova sadasnja opozicija nije nista drugacija nego ondasnja.Sve same mutivode,ali neko mora.
Milicu iz Nisa Savi itd.. fale studenti,a studentima fale politicari.

Ali neee to sve namrgodjeno,svako na svoju stranu,niko nikom ne veruje,a najgore niko i ne trazi izbore.

E pa dobro onda gledamo Vucica i cekamo da se autokrata sam od sebe ugasi.

Mislim na Vucica.
Zasto?

Zato sto njegov SNS nema drugog vodju.
Prvo skines Vucica,a onda oslobadjas institucije ne pre.

Studenti se klade na njegovu dobru volju?
Od toga nema nista,a on ce imati vremena da na nekim buducim protestima isprobava nad nama i druga raznorazna oruzja sto je kupio.

Kako se rusi autokrata? Pre samo 25 godina smo bili svedoci.
I sad najednom to ne valja? Ono sto je provereno i sto radi.

Slomili ga kroz izbore.
Ujedinjena opozicija svi glumci svi mladi ljudi i studenti sa jedne strane,a Sloba sa druge.
Tamo su mladi bili uz opozicionog kandidata i kroz raznorazne akcije su ucestvovali jasno dajuci podrsku Kostunici.

Ovi danas nikoga nece ni iz opozicije,a ne nece ni sami da biraju svoje licnosti.

Ova sadasnja opozicija nije nista drugacija nego ondasnja.Sve same mutivode,ali neko mora.
Milicu iz Nisa Savi itd.. fale studenti,a studentima fale politicari.

Ali neee to sve namrgodjeno,svako na svoju stranu,niko nikom ne veruje,a najgore niko i ne trazi izbore.

E pa dobro onda gledamo Vucica i cekamo da se autokrata sam od sebe ugasi.
Ima dosta ljudi koji podržavaju studente ali ne opoziciju pa bi njih oterali ako bi se krenulo putem 2000 godine. Najrealnije je da budu dve kolone: studentsko profesorska i opoziciona. Neka treća bi pukla i završila ispod cenzusa. Svakako za predsednika naći nekog profesora tipa Lompara pa njega da svi podrže.

Ima dosta ljudi koji podržavaju studente ali ne opoziciju pa bi njih oterali ako bi se krenulo putem 2000 godine. Najrealnije je da budu dve kolone: studentsko profesorska i opoziciona. Neka treća bi pukla i završila ispod cenzusa. Svakako za predsednika naći nekog profesora tipa Lompara pa njega da svi podrže.
Било би најбоље 2 дома један експертски из странака други стручни пленумски са премијером студентом који има своја саветодавна тела и може проверавати рад владе.

Pa jel vidis da nece izbore i da im se ne moze objasniti da institucije mogu da prorade tek kad ovaj izgubi izbore...

Back