Хоће ли инспекција ићи и у јавна предузећа која шаљу своје раднике на митинг СНС у Јагодину?
И зашто неће?
И зашто неће?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je poslao one nabildane mandove u NS-u, da gaze jaguarom, a zatim i da biju?Ja to ovde ponavljam kao papagaj. Ne prijavis, nema policije, blokiras put i onda sve zavisi od psihickog zdravlja onih za volanom a bogu nehvala, znamo svi koliko ima psihopata, narkomana, alkosa i krimosa kod nas. Apsolutno ne bih bio iznenadjen da neki psiho poput onog sa Cetinja potegne i oruzje na ljude koji blokiraju puteve.
Nazalost, izgleda da oni koji politicki koriste ove proteste nemaju nista protiv i takvog scenarija jer tako se vrsi radikalizacija, taj psiho bi bez ikakvog dokaza proglasen poslatim od SNS, pozivi na revoluciju bi bili svuda, naravno revoluciju u kojoj bi drugi ginuli a ne ti politicari koji pozivaju, sve je to tako providno i jadno.
Ovakve sendvice ne deli svojim pristalicama,vec od one podriguse,sto ju je reklamirao.Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu, gde prisustvuje ovogodišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma. On se iz Davosa oglasio na svom Instagram profilu na pauzi za ručak.
"Ručak u Davosu. Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu. Mnoge važne stvari sam danas čuo, naučio i dobro razumeo kako će da izgleda nova politička karta sveta. O svemu tome i o budućnosti Srbije govoriću u petak u Jagodini u 17 sati. Vidimo se", napisao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/9...kup-u-jagodini-petak-u-17-sati-vidimo-se/vest
Pogledajte prilog 1674438
Ovo je švajcarski sendvič. Ima se, moze se. Samo sto ne kaze Švajcarska je bogata zemlja i njeni birači jedu bogatije sendviče.Ovakve sendvice ne deli svojim pristalicama,vec od one podriguse,sto ju je reklamirao.
Pa nemaju SNS-ovce,sem njega,pa mogu da mu priuste malo bolji sendvic.Ovo je švajcarski sendvič. Ima se, moze se. Samo sto ne kaze Švajcarska je bogata zemlja i njeni birači jedu bogatije sendviče.
Sam slogan krvava ruka nije pao s neba.
Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu, gde prisustvuje ovogodišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma. On se iz Davosa oglasio na svom Instagram profilu na pauzi za ručak.
"Ručak u Davosu. Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu. Mnoge važne stvari sam danas čuo, naučio i dobro razumeo kako će da izgleda nova politička karta sveta. O svemu tome i o budućnosti Srbije govoriću u petak u Jagodini u 17 sati. Vidimo se", napisao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/9...kup-u-jagodini-petak-u-17-sati-vidimo-se/vest
Srbija se umirit ne moze.Kakvo je stanje u državi,jel su se smirili Otporaši?
Srbija je mirna, otporaši luduju.Srbija se umirit ne moze.
Više nisu samo botovi, nego i čuvari ku*caKasno.
Sns simbol vise nije sendvic vec crveni srednji prst.
Voli i parizrer na lebac (pred kamerama)Predsednik voli i na kasikiu da pojede.
![]()
Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Kako se prevoziti do Jagodine kad murija salje na vanredni tehicki pregled ?Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Tim putem je Hil otisao u svoj home.Opet hoce da skrene paznju sa Beograda pa dovlaci botove u Jagodinu
Tako je i onda kad je na Slaviji bilo 200 000 ljudi protiv njega...on isao da sa Hilom otvara autoput...
...