Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!

Da,zanimljivo bi bilo čuti šta imaju da nam kažu forumaši koji podržavaju ovu crvenu šaku.Ko ih plaća,kako su zavedeni,jel imaju grama mozga,zašto blokiraju institucije svoje države... ?
Sad ćeš viditi kad te odmah napadnu što si se samo usudio da pitaš.. ja sam negde pročitao da je to hamasov simbol
Kako smete da iznosite ovakve jeresi? Soroš je tu da misli, on baš svima jednako misli dobro. :mrgreen:

Ma kad, AV ima strpljenja, pustiće on da stvar ide svojim tokom kao i do sada, nije on kao Mira pa da krenu da biju i zaprašuju suzavcem čim se pojaviš. Režim igra postmoderni valcer sa opozicijom.
Da puste policiju na narod to još mogu da skapiram demonstranti vs policija. Ovde puste neke batinaše, kapuljaše, sitne i krupne lerdije iz svih rupa po Srbiji da crtaju ružne grafite, biju, prete svima. Bunili su se crtanjem grafita u NSu na skupštini tj Gradskoj kući kako je oni zovu. Ovde ceo grad i školska dvorišta time obeležavaju. Ne znam čija je to ideja za predlog najveće stranke , vodeće partije i čije je odobrenje. $loba kakav-takav bio ovo nije radio. Nije puštao Arkana i ostale krimose, a sumnjam da bi oni to radili. Drugo je bilo paravojne formacije na ratištu.

Da puste policiju na narod to još mogu da skapiram demonstranti vs policija. Ovde puste neke batinaše, kapuljaše, sitne i krupne lerdije iz svih rupa po Srbiji da crtaju ružne grafite, biju, prete svima. Bunili su se crtanjem grafita u NSu na skupštini tj Gradskoj kući kako je oni zovu. Ovde ceo grad i školska dvorišta time obeležavaju. Ne znam čija je to ideja za predlog najveće stranke , vodeće partije i čije je odobrenje. $loba kakav-takav bio ovo nije radio. Nije puštao Arkana i ostale krimose, a sumnjam da bi oni to radili. Drugo je bilo paravojne formacije na ratištu.

Kiša metaka za Bata Trlaju: Bara i krokodili​

Neki su ga dovodili u vezu i sa „pajser brigadama“ koje su se posebno 1996, 1997, obračunavale sa studentima, đacima i opozicijom tokom višemesečnih protesta na beogradskim ulicama. Neki policajci su tvrdili da je Trlajića angažovao JUL tad najmoćnija stranka u Srbiji i da zbog toga niko nikad nije privođen iako je policija znala ko to radi.

https://nova.rs/vesti/hronika/kisa-metaka-za-bata-trlaju-bara-i-krokodili/

Kiša metaka za Bata Trlaju: Bara i krokodili​

Neki su ga dovodili u vezu i sa „pajser brigadama“ koje su se posebno 1996, 1997, obračunavale sa studentima, đacima i opozicijom tokom višemesečnih protesta na beogradskim ulicama. Neki policajci su tvrdili da je Trlajića angažovao JUL tad najmoćnija stranka u Srbiji i da zbog toga niko nikad nije privođen iako je policija znala ko to radi.

https://nova.rs/vesti/hronika/kisa-metaka-za-bata-trlaju-bara-i-krokodili/
Taj je bio neuračunljivo opasan.

Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu, gde prisustvuje ovogodišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma. On se iz Davosa oglasio na svom Instagram profilu na pauzi za ručak.

"Ručak u Davosu. Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu. Mnoge važne stvari sam danas čuo, naučio i dobro razumeo kako će da izgleda nova politička karta sveta. O svemu tome i o budućnosti Srbije govoriću u petak u Jagodini u 17 sati. Vidimo se", napisao je Vučić.

https://www.b92.net/info/politika/9...kup-u-jagodini-petak-u-17-sati-vidimo-se/vest

Pogledajte prilog 1674438

Auuu brate ova slika (kao on na pauzi za ručak sedi sam na nekoj rasklimatanoj stolici i jede neki bajat sendvič napravljen pre 5 dana i zamotan u foliju ko da mu keva spekovala za užinu u školi ili za ekskurziju, samo mu još fali onaj mali sokić na slamičicu, onaj fazon od 0,2 deci) je toliki krindž i proseravanje da ja mislim da sam dobio i proliv i zatvor u isto vreme. : d

Auuu brate ova slika (kao on na pauzi za ručak sedi sam na nekoj rasklimatanoj stolici i jede neki bajat sendvič napravljen pre 5 dana i zamotan u foliju ko da mu keva spekovala za užinu u školi ili za ekskurziju, samo mu još fali onaj mali sokić na slamičicu, onaj fazon od 0,2 deci) je toliki krindž i proseravanje da ja mislim da sam dobio i proliv i zatvor u isto vreme. : d
Sve ima spremno. Brine o svemu.

1000014493.jpg

U Jagodini protest na dan Vučićevog mitinga​

U petak 24. januara u Jagodini dva dogadjaja u centru grada u različitim vremenskim periodima - na prvi pozivaju studenti u blokadi Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini i građani koji podržavaju proteste studenata u Srbiji, na drugi Srpska napredna stranka i njihovi simpatizeri i podržavaoci.

Još uvek nije poznato koje će ulice u Jagodini biti zatvorene za saobraćaj, ali informacije očekujemo sutra kako bismo obavestili javnost.

U Jagodini protest na dan Vučićevog mitinga​

U petak 24. januara u Jagodini dva dogadjaja u centru grada u različitim vremenskim periodima - na prvi pozivaju studenti u blokadi Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini i građani koji podržavaju proteste studenata u Srbiji, na drugi Srpska napredna stranka i njihovi simpatizeri i podržavaoci.

Još uvek nije poznato koje će ulice u Jagodini biti zatvorene za saobraćaj, ali informacije očekujemo sutra kako bismo obavestili javnost.
jesu li događaji prijavljeni

On je već u predizbornoj kampanji. Gubi ali zna svoj posao. Dok ova naša opozicija ne može ni da se sastavi. Eno gledam svaki dan neko gostuje na tv-u, iznese svoju ideju (koja nije loša) i očekuje da ga drugi podrže. I oni naravno neće. Pa dođe drugi da gostuje, iznese svoju ideju (koja isto nije loša), i takođe očekuje da ga drugi podrše, i naravno niko neće. I tako ih gledam kako se ređaju, svako sa svojom idejom (gde su sve ok), ali bi svi da se baš njihova ideja podrži i to se naravno ne dešava... i tako se vrate u krug nekog besmislenog besmisla. Kao nekakav fetiš šefovanja, teško za objasniti. Koliko je teško sesti, dogovoriti se i onda zajednički izaći sa zajedničkom idejom u javnost? Bukvalno su sve dobre, neka ubace u doboš i izvlače.

Ти си приметио да опозиционари имају идеје ? :eek::eek::eek:

Сад ћу ја да ти откријем тајну маркетинга успешног господара,
па нећеш више да луташ као гусан у магли.

Вучић је изанализирао шта је то што народ воли и цени,
и о томе труби по цео дан, месец и годину.

Зна он да народ воли мир, запосленост, редовне плате ...
И то је остварио и о томе стално прича.

Пун је лепе будућности,
има хране, има горива, грејања,
има чак и летећих аутомобила.

Па ко не би био за то ?

Острашћена опозиција
хотећи да се разликује од омраженог шампиона,

нуди затворе, прогоне, вешања, крв на улицама ...

И ту греши !

Чак ни Ђилас не уме да каже
довешћу у Србију те светске гигант фирме,
исушићу ту мочвару и направити луксузни ризорт,
повећаћу плате, пензије, инвалиднине ...

Јок !
Узела га Румунка под своје и то ти је то !
Само затвори, суђења, вешања, угледање у успешну Румунију ... :hahaha::hahaha::hahaha:

Сем тотално подмазаних, којима је већ супер и не треба им бољи живот,
ко би био за ту Марину визију ?

Једино, као што рекох, они подмазани,
што већ имају све,
су спремни за мало екстремније забаве (вешања, стрељања, прогоне, линч).

Обичног човека интересује бољи живот
а не да неког обеси !

jesu li događaji prijavljeni
Naravno da ne. Oni koji se bore za pravdu neće da prijave skup zato nema policije. Posle kad bude napad onda su vlasti krive nema ko da ih brani. Da je skup van ulice onda mogu da razumem sto nisu prijavili. Na sred ulice zatvoriš saobraćaj i ne prijaviš nadležnima je genijalno.

Na sred ulice zatvoriš saobraćaj i ne prijaviš nadležnima je genijalno.

Деца бре !
Хоћу да кажем сви тако вичу, мада ја нисам за то,
дати деци власт ... хммм ... :ljutko:

Настрада она девојка,
млада је, надам се и савитљива,
лудак је изломи ...

Деца бре !
Хоћу да кажем сви тако вичу, мада ја нисам за то,
дати деци власт ... хммм ... :ljutko:

Настрада она девојка,
млада је, надам се и савитљива,
лудак је изломи ...
Ona je dobro prošla na sreću. Videćemo šta će dobiti od toga kad dodje nova vlast i ko će se još sećati.

Naravno da ne. Oni koji se bore za pravdu neće da prijave skup zato nema policije. Posle kad bude napad onda su vlasti krive nema ko da ih brani. Da je skup van ulice onda mogu da razumem sto nisu prijavili. Na sred ulice zatvoriš saobraćaj i ne prijaviš nadležnima je genijalno.

Ja to ovde ponavljam kao papagaj. Ne prijavis, nema policije, blokiras put i onda sve zavisi od psihickog zdravlja onih za volanom a bogu nehvala, znamo svi koliko ima psihopata, narkomana, alkosa i krimosa kod nas. Apsolutno ne bih bio iznenadjen da neki psiho poput onog sa Cetinja potegne i oruzje na ljude koji blokiraju puteve.

Nazalost, izgleda da oni koji politicki koriste ove proteste nemaju nista protiv i takvog scenarija jer tako se vrsi radikalizacija, taj psiho bi bez ikakvog dokaza proglasen poslatim od SNS, pozivi na revoluciju bi bili svuda, naravno revoluciju u kojoj bi drugi ginuli a ne ti politicari koji pozivaju, sve je to tako providno i jadno.

Ja to ovde ponavljam kao papagaj. Ne prijavis, nema policije, blokiras put i onda sve zavisi od psihickog zdravlja onih za volanom a bogu nehvala, znamo svi koliko ima psihopata, narkomana, alkosa i krimosa kod nas. Apsolutno ne bih bio iznenadjen da neki psiho poput onog sa Cetinja potegne i oruzje na ljude koji blokiraju puteve.

Nazalost, izgleda da oni koji politicki koriste ove proteste nemaju nista protiv i takvog scenarija jer tako se vrsi radikalizacija, taj psiho bi bez ikakvog dokaza proglasen poslatim od SNS, pozivi na revoluciju bi bili svuda, naravno revoluciju u kojoj bi drugi ginuli a ne ti politicari koji pozivaju, sve je to tako providno i jadno.
Ovde od pada i početka protesta nema ni jedne političke ličnosti. Samo studenti i prosvetari. Mila Pajić kao glavna se pominje. Mada kad bilo koji snimak vidiš svi deluju spontano. Nema lidera, nema vođe. Prikrivaju se glavni. Sam slogan krvava ruka nije pao s neba.

Back