Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!

Prvo objasniti onaj MJAFT! pa onda ostalo.
D728A1B1-BC22-43F8-A8DE-C4D094E90D80.jpeg

Poslednja izmena:
Brnabic je definitvno najgora politicarka u regionu.
Nema izrazene komunikacijske vjestine, nema politicki stav i sa svojim ispadima konstatno izlazi u novinama.
Nije mi jasno kojim je kvalitetima dobila tako visoku funkciju u Srbiji
Za zute je ta i takva Ciceron. 😁

Nema izrazene komunikacijske vjestine, nema politicki stav i sa svojim ispadima konstatno izlazi u novinama.
Da li se nekad kandidovala u jurisdikciji u kojoj možeš da glasaš? Pitam za druga.

Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu, gde prisustvuje ovogodišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma. On se iz Davosa oglasio na svom Instagram profilu na pauzi za ručak.

"Ručak u Davosu. Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu. Mnoge važne stvari sam danas čuo, naučio i dobro razumeo kako će da izgleda nova politička karta sveta. O svemu tome i o budućnosti Srbije govoriću u petak u Jagodini u 17 sati. Vidimo se", napisao je Vučić.

https://www.b92.net/info/politika/9...kup-u-jagodini-petak-u-17-sati-vidimo-se/vest

Pogledajte prilog 1674438

Sendvic je simbol politickog uspeha u Srbiji. Politicari koji jedu sendvice i nude ih svojim glasacima vladaju. Ovi zuti Skoti, Pirocanci koji svojim glasacima ne daju nista, pa ni sendvice, veciti luzeri i kalifi umesto kalifa, nikad nista od njih.

Index.hr kaže prijeti.

Index je odlican portal, sve saznas o nasim politicarima ako si u dilemi. Kog srpskog politicara Index pljuje, taj je dobar za Srbiju. Kog srpskog politicara hvale i velicaju, on je kuga, kolera i kancer za Srbiju. Nema greske.

Требало би увсети посебан, преЦеднички канал на којем би пензионери и следбеници култа могли 24 часа дневно "дисати" са преЦедником. Кад можемо имати фарме, парове, задруге, можемо и преЦедника! Живела "вегета"! :thumbdown:

Da,zanimljivo bi bilo čuti šta imaju da nam kažu forumaši koji podržavaju ovu crvenu šaku.Ko ih plaća,kako su zavedeni,jel imaju grama mozga,zašto blokiraju institucije svoje države... ?
Sad ćeš viditi kad te odmah napadnu što si se samo usudio da pitaš.. ja sam negde pročitao da je to hamasov simbol

Ако је са "искреним пријатељима" (Усруља, Шваб, оба Сороша, Клинтон, Блер, Шредер, тетка Ангела...) ко га то онда руши са запада?
Najgori prijatelj mu je Kurti na jugu. 😁😂

Back