Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 22.140
Па није да баш сви морају...Putujući turizam u najavi, svi koji rade u državnim preduzećima će tog dana biti tamo jer moraju a ne što žele.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па није да баш сви морају...Putujući turizam u najavi, svi koji rade u državnim preduzećima će tog dana biti tamo jer moraju a ne što žele.
Ne ..nego ih upozorava..Brnabić prijeti studentima: Izgubit ćete pravo na besplatni studij i dom
![]()
Brnabić prijeti studentima: Izgubit ćete pravo na besplatni studij i dom
Studij?!
Index.hr kaže prijeti.Ne ..nego ih upozorava..
Da da znam oni su baš ono objektivni u izveštavanju iz Srbije..Index.hr kaže prijeti.
Zato se i ovoliko uznemiravam oko svega toga.Da da znam oni su baš ono objektivni u izveštavanju iz Srbije..![]()
mjaft vise kokain sa madurom brnabicka, pracena si, uhicena si, robijaces, vrati vilu jovankinu, nije tvojaIndex.hr kaže prijeti.
Za zute je ta i takva Ciceron.Brnabic je definitvno najgora politicarka u regionu.
Nema izrazene komunikacijske vjestine, nema politicki stav i sa svojim ispadima konstatno izlazi u novinama.
Nije mi jasno kojim je kvalitetima dobila tako visoku funkciju u Srbiji
Pa ti ne znaš ko je bio Oliver IvanovićDal ga je pitao što kriju ubicu Olivera Ivanovića i što plaćaju domaće izdajnike da ga ruše
Brnabic je definitvno najgora politicarka u regionu.
Nema izrazene komunikacijske vjestine, nema politicki stav i sa svojim ispadima konstatno izlazi u novinama.
Da li se nekad kandidovala u jurisdikciji u kojoj možeš da glasaš? Pitam za druga.Brnabic je definitvno najgora politicarka u regionu.
Index.hr kaže prijeti.
Vučić: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu; Najavio skup u Jagodini: Petak u 17 sati, vidimo se!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu, gde prisustvuje ovogodišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma. On se iz Davosa oglasio na svom Instagram profilu na pauzi za ručak.
"Ručak u Davosu. Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu. Mnoge važne stvari sam danas čuo, naučio i dobro razumeo kako će da izgleda nova politička karta sveta. O svemu tome i o budućnosti Srbije govoriću u petak u Jagodini u 17 sati. Vidimo se", napisao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/9...kup-u-jagodini-petak-u-17-sati-vidimo-se/vest
Pogledajte prilog 1674438
Decko ima mooda. Svaka cast, samo ostro po lezilebarosima.
Index.hr kaže prijeti.
Pukli ste.
Da,zanimljivo bi bilo čuti šta imaju da nam kažu forumaši koji podržavaju ovu crvenu šaku.Ko ih plaća,kako su zavedeni,jel imaju grama mozga,zašto blokiraju institucije svoje države... ?Prvo objasniti onaj MJAFT! pa onda ostalo.
Pogledajte prilog 1674505
Sad ćeš viditi kad te odmah napadnu što si se samo usudio da pitaš.. ja sam negde pročitao da je to hamasov simbolDa,zanimljivo bi bilo čuti šta imaju da nam kažu forumaši koji podržavaju ovu crvenu šaku.Ko ih plaća,kako su zavedeni,jel imaju grama mozga,zašto blokiraju institucije svoje države... ?
Neka ih.Hoću da proverim jel imaju išta u tim glavama ili ih je tako lako nahuškati da ruše državu u kojoj žive i rade.Sad ćeš viditi kad te odmah napadnu što si se samo usudio da pitaš.. ja sam negde pročitao da je to hamasov simbol
Najgori prijatelj mu je Kurti na jugu.Ако је са "искреним пријатељима" (Усруља, Шваб, оба Сороша, Клинтон, Блер, Шредер, тетка Ангела...) ко га то онда руши са запада?
Dobiće ona nov dom i novu prugastu odeću.Brnabić prijeti studentima: Izgubit ćete pravo na besplatni studij i dom
![]()