DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 45.999
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, samo su prosipali govna govnarima, a divljali su vucicevi navijaci narkomani.
Boli tebe patka o čemu on priča, tebi je samo do što veće ludnice u Srbiji.
Брајко, немаш ниједан доказ да су били убачени СНС батинаши, али имаш масу доказа да су ти батинаши повезани са лидерима протеста и опозиције.
I dolazimo do zakljucka da lideri rade za vucica.Брајко, немаш ниједан доказ да су били убачени СНС батинаши, али имаш масу доказа да су ти батинаши повезани са лидерима протеста и опозиције.
Сви раде за Вучића. Али не само из опозиције. И Амери раде за Вучића. И Руси исто. И ЕУ и БРИКС.I dolazimo do zakljucka da lideri rade za vucica.
Nije genije nego ljiga.Сви раде за Вучића. Али не само из опозиције. И Амери раде за Вучића. И Руси исто. И ЕУ и БРИКС.
Зар он онда није геније? Тако испада по вашем писању.
Kroz istoriju smradikali su sluge izdajnika i samo tamane srbe.Govnarska vlast koja mrzi narod.
А шта су сви ови који раде за њега?Nije genije nego ljiga.
Isto, jos pitas cak i gori jer su jos veci licemeri.А шта су сви ови који раде за њега?
Значи, и Руси и Амери? И ЕУ ? И БРИКС?Isto, jos pitas cak i gori jer su jos veci licemeri.
Hvala Bogu pa ne gledam to, otkad se tv pokvario odvikao sam se.B92 baš otvoreno širi mržnju. Voditeljka u vestima se bukvalno unosi u kameru dok targetira opoziciju i novinare.
Ja uvek pogledam sve vesti posle protesta.Hvala Bogu pa ne gledam to, otkad se tv pokvario odvikao sam se.
Зна човек, па није им први пут да дивљају тако!A @dulesrbenda sta kazes?
Оправдано изражен бес народа.
Nije im prvi put da ih salju da divljaju.Зна човек, па није им први пут да дивљају тако!
Nije im prvi put da ih salju da divljaju.