kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 46.148
па још бахато каже моај је ствар што нисам отишла!Apsolutno, ona snosi veliki deo odgovornosti!
па то може само ђубре
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па још бахато каже моај је ствар што нисам отишла!Apsolutno, ona snosi veliki deo odgovornosti!
vucic je glavni, on im je sef.нико бахатији и подгузнији није на овој сцени од две особе :
ана брнабић и вучевић
два министра. у време покретања реконструкције највећим делом те реконструкције она је премијер а он градоначелник нс
то је поента.
вучић ће можда ипасти због тих двоје дебила.
ма какви. он потрчо да нас пује по телевизији док смо били на протесту а потом је потрчу у нс пред своје просторије да брбља на мегафон уемсто у болницу ! пред болницу макар цвеће да остави није ни помислио очито...Covek kome je stvarno stalo do zivota gradjana, ne trazi da sebe ili svoje saradnike opravda nego juri, trci da vidi kako su til ljudi sto su ostali zivi a tesko povredjeni.
ма...не верујем ја у то да он баш све има евиденцију.vucic je glavni, on im je sef.
Otrgli se zato sto ne zele da zaglave u corku, i Gasic isto.ма...не верујем ја у то да он баш све има евиденцију.
отргну се они, мућкају ли мућкају , павиди као се отрго кокеза а пре тога неша слина...умисле они....
али не треба никог да покрива.
ма јок, отргну се док краду док мућкају па постану бахати...Otrgli se zato sto ne zele da zaglave u corku, i Gasic isto.
Ma jok, Gasic je i pre imao puno para.ма јок, отргну се док краду док мућкају па постану бахати...
ко рецимо неша слина или кокеза ....
тако и ови тутубани по новом саду...
не буди наиван.Ma jok, Gasic je i pre imao puno para.
Njemu ovo sve nije ni trebalo.
Nije ali je dosao pre nego sto se petljao sa politikom i vucicem u tome je poenta.не буди наиван.
ниеј ни онда до тих пара дошао на поштен начин
мали привредник нипта посебноNije ali je dosao pre nego sto se petljao sa politikom i vucicem u tome je poenta.
Postoje neki sukobi unutar sns, ne znam bas detalje.мали привредник нипта посебно
овде је експлодирао у небеса
него реци ми што га помињеш?
јер се он то ограђује од снс или тако нешто ?
наклапанја рекла каѕала ?Postoje neki sukobi unutar sns, ne znam bas detalje.
не буди толко наиванKao sto je postojao sukob sa Stefanovicem, tako sada postoji i sa Gasicem.
To nije tema sad, nebitno.не буди толко наиван
буди озбиљан
нико није шеф дб , или бие тек тако... то да је био поштен трговац кафом током деведесетих у доба највећих санкција, дај мани ме молим те...
одавн оеј тај играч сам осе ондао д слобиних фино наватао па се код ових проширио...
у те њихове размирице не бих улазио нити узимао ичију страну
има у пар тема о протестима два велика подугачка моја поста од ноћас, о протесту од почетка до краја!Nego to nije tema, hteo sam da te pitam posto si i sam Novosadjanin i pretpostavljam da si bio na protestu, jesi video ove klince sto su razbijali stakla, pravili lom?
пуно је гофана око њега.Ne moras da pravdas vucica uvek, kad nesto nije kako treba onda nije i tu nema opravdanja.