Vučić se obratio narodu: U toku su jezivi protesti protiv naše države! Za trobojku su ginule generacije, večeras je gaze - Ali odbranićemo je

нико бахатији и подгузнији није на овој сцени од две особе :

ана брнабић и вучевић

два министра. у време покретања реконструкције највећим делом те реконструкције она је премијер а он градоначелник нс

то је поента.

вучић ће можда ипасти због тих двоје дебила.

нико бахатији и подгузнији није на овој сцени од две особе :

ана брнабић и вучевић

два министра. у време покретања реконструкције највећим делом те реконструкције она је премијер а он градоначелник нс

то је поента.

вучић ће можда ипасти због тих двоје дебила.
vucic je glavni, on im je sef.

Covek kome je stvarno stalo do zivota gradjana, ne trazi da sebe ili svoje saradnike opravda nego juri, trci da vidi kako su til ljudi sto su ostali zivi a tesko povredjeni.
ма какви. он потрчо да нас пује по телевизији док смо били на протесту а потом је потрчу у нс пред своје просторије да брбља на мегафон уемсто у болницу ! пред болницу макар цвеће да остави није ни помислио очито...

е тиме се још више огадио.... јер брани ове идиоте на коеј су новосађани бесни

vucic je glavni, on im je sef.
ма...не верујем ја у то да он баш све има евиденцију.
отргну се они, мућкају ли мућкају , павиди као се отрго кокеза а пре тога неша слина...умисле они....

али не треба никог да покрива.

ма...не верујем ја у то да он баш све има евиденцију.
отргну се они, мућкају ли мућкају , павиди као се отрго кокеза а пре тога неша слина...умисле они....

али не треба никог да покрива.
Otrgli se zato sto ne zele da zaglave u corku, i Gasic isto.

Otrgli se zato sto ne zele da zaglave u corku, i Gasic isto.
ма јок, отргну се док краду док мућкају па постану бахати...

ко рецимо неша слина или кокеза ....

тако и ови тутубани по новом саду...

ма јок, отргну се док краду док мућкају па постану бахати...

ко рецимо неша слина или кокеза ....

тако и ови тутубани по новом саду...
Ma jok, Gasic je i pre imao puno para.
Njemu ovo sve nije ni trebalo.

Nije ali je dosao pre nego sto se petljao sa politikom i vucicem u tome je poenta.
мали привредник нипта посебно

овде је експлодирао у небеса

него реци ми што га помињеш?

јер се он то ограђује од снс или тако нешто ?

мали привредник нипта посебно

овде је експлодирао у небеса

него реци ми што га помињеш?

јер се он то ограђује од снс или тако нешто ?
Postoje neki sukobi unutar sns, ne znam bas detalje.

новосађани желе ове да одговарају

1730945135872.png

али ја мислим да је милан ту био последњих годину и нешто а да је тадавећ све било уговорено и готово малтене и да он није смео сад ту нешто да закера...

те бих уз малог ћелавка анодговорност позвао прије ану брнабић него милана ђурића како желе новосађани

Kao sto je postojao sukob sa Stefanovicem, tako sada postoji i sa Gasicem.
не буди толко наиван

буди озбиљан

нико није шеф дб , или бие тек тако... то да је био поштен трговац кафом током деведесетих у доба највећих санкција, дај мани ме молим те...

одавн оеј тај играч сам осе ондао д слобиних фино наватао па се код ових проширио...

у те њихове размирице не бих улазио нити узимао ичију страну

не буди толко наиван

буди озбиљан

нико није шеф дб , или бие тек тако... то да је био поштен трговац кафом током деведесетих у доба највећих санкција, дај мани ме молим те...

одавн оеј тај играч сам осе ондао д слобиних фино наватао па се код ових проширио...

у те њихове размирице не бих улазио нити узимао ичију страну
To nije tema sad, nebitno.

Nego to nije tema, hteo sam da te pitam posto si i sam Novosadjanin i pretpostavljam da si bio na protestu, jesi video ove klince sto su razbijali stakla, pravili lom?
има у пар тема о протестима два велика подугачка моја поста од ноћас, о протесту од почетка до краја!

да био сам , да баш видим лично шта ће бити а очекиво сам сценарио јер је брајан брковић проустша у ствари чедо титоиситлке удбе као и све те наше политичке структуре

ти клници који су точинили су дошли са мирнаом погачаром десном руком брајана брковића и мриана погачара, све ти еј то исценирано око просторија снс на булевару ослобођењаа потом испред градске куће. Види градска куча ради до 15.30, од 15.00 у извршном већу као и у градској кући ушла је полиција увећем броју , то им је и дужнсот јел да штити објекте од већег значаја јбг мора се...

но, чему протест ка градској кући у 18 тј док смо дошли тамо било је 19.40 ако не и јаче...

и још вичу на мегафон :''изађите напоље!''
Па ко да им изађе , полиција ?

свашта! па нема никог од запослених!

џаба дакле...

али то је свакако рађено због сценаирјак ој иће да искористи председник и медиј ида се тобож рушило.

ево јати се куенм обрзам да ни једна радња у новом саду на булевару ослобођења и у јеврејској улици ниеј оштећена! ни једна! а то што су бацили миран пгачар брајан брковић и њихови клинци по коју фарбу на просторије СНС то се не рачуна! то нису обични локали већ политички... да те упутим на тим просторијама снс на булевару ослобођења ниакда није било застава србиеј испред раширених ! већ су биле обојени излози бојама странке па и тробојком јел, али не азставом, заставе три су ту раширене и онда их као скида чувени заставомрзац брајан брковић - превише провидно! нико осим брковића погачара и њихових пар клинаца ту пришао није тим рпосторијама нити смо хтели то продужили смо дање то с евиди и по снимку!

дакле ти клинци које су довели погачар и брковић проусташа су испред градске куће после неког временао нако стидљиво мало испочетка почели да ударају неким летвама по прозору али слабије па све јаче и у једном моемнту су разбили.... нешто су убацили чим је избио позар у приземљу дал је од димне бакље ил ... не знам ал чи мсу они почели лупати та стакла ми см осе почели осипати и пљувати органиѕаторе брковића и погачара!

оно срање сафекалијом нсиам ни видео јер сам већ отиао али то ти је све циркус наручен од власти преко погачараи брковића...

више народу не могу да увале ђиалса за вођу па су увалили погачара...

али одхебали смо га разишли смо се брзо после кад су поели лупати... нита страшно то је и наша градска кућа не само њихова.

и не бих је ја лупао а ни новосађани . да анручено је. ми то не подржавамо али оно што еј најбитниеј све је то патка, битн оеј да ми нсимо ни једну радњу у граду оштетили! нити једну еј! а знаш колко их тамо има , стотине!

Ne moras da pravdas vucica uvek, kad nesto nije kako treba onda nije i tu nema opravdanja.
пуно је гофана око њега.

то је чињеница.

тадић је рецим оиздајничко говедо, које је довело до бриселског споразума , али који није све баш крив, око крађа у држави јер су се у његово време осилили бандити попут пајтића слепца новаковића ....тако и овде...

прво:нису били језиви протести но велики и то те уплашило председниче зато си дојахао у нс

тај велики број председниче ниеј ту дошао јер их плаћате са 3000 као на вашим митинзима када довлачите широм србије ''присталице''

ово је народ из нс, и то огроман део народа који је бесан и озлојеђен срамним убиством због немара дуснтера и шалабајзера председниче

и немој да их штитиш пљујући по свом народу који је протестовао !

ту причу о тробојкама и брајану брковићу нам председниче вртиш већ две године!
а кад су српски студенти скочили против тих сбромрзаца у новом саду ти си их рпедседниче штитио исто као и мариника тада и драшковић !

тако да немој да нам продајеш причу о тробојкама и крви ѕа тробојку јер си нам дојади оса том мантром и о брајану брковићу... немате ништа новије ?

Back