- Poruka
- 36.341
VUČIĆ SE OBRATIO NAKON SASTANKA SA MAKRONOM "Bolje da su me mnogi slušali u Evropi i svetu šta sam pre dve godine govorio"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić domaćin je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu koji je danas stigao u Srbiju u dvodnevnu posetu.- Posebnu zahvalnost dugujem zato što ste izrazili spremnost i želju da posetite i neke druge gradove osim Beograda. Sa naročitim zadovoljstvom naglašavam našu i vašu posetu Novom Sadu. Mnogo vam hvala što ste došli u Srbiju i time pokazali poštovanje prema građanima Srbije. Mi to umemo da cenimo i poštujemo. Imali smo duge razgovore, nastavićemo ih večeras do kasno u noć, takođe i sutra o svim važnim strateškim pitanjima.
https://www.alo.rs/vesti/politika/9...&ayu_origin=24&ayu_widget=32&ayu_post=2121420
Sarapa je ispricao sta je Vucic rekao Makronu da je bolje da su ga slusali o tome sta je on govori, a da je Makron odgovrio - Sada cemo te slusati, ali da se taj snimak nece objavljivati zbog stranih sluzbi i Solaka koji bune narod preko litijuma.
Koliko je sve ovo tacno ?