Vučić se obratio nakon sastanka sa Makronom: "Bolje da su me mnogi slušali u Evropi i svetu šta sam pre dve godine govorio"

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.341

VUČIĆ SE OBRATIO NAKON SASTANKA SA MAKRONOM "Bolje da su me mnogi slušali u Evropi i svetu šta sam pre dve godine govorio"​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić domaćin je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu koji je danas stigao u Srbiju u dvodnevnu posetu.
- Posebnu zahvalnost dugujem zato što ste izrazili spremnost i želju da posetite i neke druge gradove osim Beograda. Sa naročitim zadovoljstvom naglašavam našu i vašu posetu Novom Sadu. Mnogo vam hvala što ste došli u Srbiju i time pokazali poštovanje prema građanima Srbije. Mi to umemo da cenimo i poštujemo. Imali smo duge razgovore, nastavićemo ih večeras do kasno u noć, takođe i sutra o svim važnim strateškim pitanjima.
https://www.alo.rs/vesti/politika/9...&ayu_origin=24&ayu_widget=32&ayu_post=2121420
Sarapa je ispricao sta je Vucic rekao Makronu da je bolje da su ga slusali o tome sta je on govori, a da je Makron odgovrio - Sada cemo te slusati, ali da se taj snimak nece objavljivati zbog stranih sluzbi i Solaka koji bune narod preko litijuma.
Koliko je sve ovo tacno ?
:think:

VUČIĆ SE OBRATIO NAKON SASTANKA SA MAKRONOM "Bolje da su me mnogi slušali u Evropi i svetu šta sam pre dve godine govorio"​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić domaćin je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu koji je danas stigao u Srbiju u dvodnevnu posetu.
- Posebnu zahvalnost dugujem zato što ste izrazili spremnost i želju da posetite i neke druge gradove osim Beograda. Sa naročitim zadovoljstvom naglašavam našu i vašu posetu Novom Sadu. Mnogo vam hvala što ste došli u Srbiju i time pokazali poštovanje prema građanima Srbije. Mi to umemo da cenimo i poštujemo. Imali smo duge razgovore, nastavićemo ih večeras do kasno u noć, takođe i sutra o svim važnim strateškim pitanjima.
https://www.alo.rs/vesti/politika/9...&ayu_origin=24&ayu_widget=32&ayu_post=2121420
Sarapa je ispricao sta je Vucic rekao Makronu da je bolje da su ga slusali o tome sta je on govori, a da je Makron odgovrio - Sada cemo te slusati, ali da se taj snimak nece objavljivati zbog stranih sluzbi i Solaka koji bune narod preko litijuma.
Koliko je sve ovo tacno ?
:think:
У опште не доводим у питање шта је Сарапа закључио.
Хвала му што је то поделио са свима.
Неће да објаве, из културе и васпитања, према господину Макрону, да је имао свешчицу,нотес,у коју је уписивао све смернице и савете нашега преЦедника.

jeste.jpeg

Osecam da im je govorio kao ovi njegovi putinoguzacki analiticari, da ce Rusi biti u Kijevu za 10 dana.

Tacno mogu da zamislim te kvazi-zabrinute face ovih iz nase Sluzbe kod Vucica u kancelariji, kao 'Zabrinuti smo, jer ovi ne znaju koja je Putin sila' :cepanje: :cepanje:

Ispijaci viskija iz Sluzbe, u pauzi pokazivanja koliko su bitni i zreli ovim zenama iz Suda i Tuzilastva; dolaze kod Vucica i onako zajedno grizu nokte i brinu jer zapad bre ne razumeme kako je to kada se probudi ruski medved. :rida: :rida: :rida:

Ima u DW, dojce vele njegov govor od pola sata i vise, o tome kako je nemacko zdravstvo uzas i kako se ceka i kako sve greske i pogresno zasivanja, ostaju rukavice hirurske i sanitarne...

I ebote urece ih covek, stvarno od tada prosecno vreme cekanja na pregled , ali pazi koji pregled....najavljeni regularni zdravstveni pregled...ono kad ti nije nista ali radi prevencije hoces da se pregledas, ebiga, presao si 50 a svi kazu da treba od 40 da odradis pregled na 10 godina....
I zamisli stvarno se ceka po 9 meseci....da dodjes na termin za preventivni pregled..
Necu da vam kazem koliko se ceka ako je hitno, bez obzira na boju....inace postujem urgentni od kako su uveli boje....jeste da te cesto zvekne zelena znaci 4h cekanja ali onom kom je stvarno hitno tu je narandzasta i crvena...pa nek ih zavrsavaju hitno....treba im osoblja i znanja da hendluju ludnicu od pacijenata....mora malo treninga ili iskustva ili talenta...

Back