Vucic sa Petrovaradinske tvrdjave

Mecenaa

Iskusan
Poruka
6.096
Izvor
https://www.novosti.rs/vesti/politi...jemo-planove-ubrzani-razvoj-novog-sada-srbije
1000038598.jpg
1000038599.jpg

1000038600.jpg

Prvo bio na železničkoj stanici i odao postu stradalima ali bez prisustva medija zatim prošetao Novim Sadom i namerno pojeo sendvic u indexu
U svakom slučaju radni dan za predsednika.

Prilozi

• 1000038601.jpg
    1000038601.jpg
    144,9 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena od moderatora:
Prošetao Novim Sadom kažeš. Ne znam slabo poznajem Novi Sad, ali, čini mi se da bi šetnja od sendvičare, koliko god ista bila poznata i koliko god on imao sklonost ka konzumaciji sendviča, čini mi se da bi šetnja odatle do, npr. ne znam, železničke stanice mogla da se opiše kao šetnja. Ovako, još jedan metak ispaljen direktno u sopstveno stopalo.
I da, mi u Nišu smo se danima sprdali sa njegovim noćnim aktivnostima kad je poveo i ovog našeg slaboumnika da mu čuva stra. Ali, kapiraš li, Novosađanima to nije za zajebanciju. Shvataš li, poješće vas žive, to su stvari sa kojima se ne zajebava.

Nego, ne znam što se režimski mediji ne utrkuju da ovo objave kao udarnu vest. Eto, politika i što je još važnije, informer nemaju to ne na udarnim vestima, nego čak uopšte nemaju ni na prvoj strani. Evo u informer tek kad klikneš na "politika" naslov da se uneredišod smeja

Vučić objavio novu fotografiju iz Novog Sada: Pogledajte gde sedi i sa kim - narod oduševljen (FOTO)​

A slika ova ista kao cirkaju vino (nemoj predsedniče, aman više da piješ, al iskreno kažem) i sad kao vaskoliko srpstvo za to vreme

image_2026-02-08_134609457.png

Slušajte, možemo mi svašta o Vučiću da pričamo, al da je čovek od reči - jeste, evo, reko da će to da uradi i uradio. Šta sad što mu je trebalo godinu dana, ajde i vi zakerate stalno. Imo čovek posla, te Florida, te Moskva, te Davos. Al nigde tako dobro ne može da prođe ko gologuz po trnju kao u Novom Sadu.

Vučić najavio šetnju Novim Sadom,najavio 15 minuta šetnje​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas posetiti Novi Sad i da će prošetati gradom.

Vojvodina 07.02.2025. | 15:54 | Izvor: Beta

Back