Vučić: Rusijo hvala ali mi odosmo za EU

Poruka
20.779
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je zagrebačkom Globusu da je Beograd zahvalan Rusiji na političkoj podršci i ulaganjima, ali da je put Srbije ka Evropskoj uniji.

http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/sagradimo-zajedno-novu-prugu-beograd-zagreb

Zbogom Rusijooo !!!! .... Ko se jednom napije vode sa Rue Wiertz-a

1) Jednom dodjoh da upoznam
Brisel grad.
Mislio sam da ostanem
samo dan il' dva.
Al' mi prodje u Briselu mladost moja sva.

R) Ko se
jednom napije, vode sa Rue Wirteza ,
nikad vise iz Brisela taj otici ne umede.

2) Zedj ljubav i srecu nadje u seheru tom.
Zaljubih se zaigra
mi srce snagom svom.
Esaton i Merkel mi ponudise izvor vode skut.
Zaboravih gde
sam poso', kud me vodi put. :whistling::whistling::whistling:

Poslednja izmena:
Ako ne procitas zivot vise nema smisla. Prosto ne znas sta je mogao reci briselski izaslanik u Srbiji.

Da,...da,...da,...

- - - - - - - - - -

У Хрватској, на трафици. :lol:
Међутим, мислим да овде није баш превише суштина искривљена, само СИГУРНО није то рекао на тај начин.

Ne vidim na sajtu ni to što se tvrdi u naslovu.

У Хрватској, на трафици. :lol:
Међутим, мислим да овде није баш превише суштина искривљена, само СИГУРНО није то рекао на тај начин.

A zašto ne bi rekao?
Ili ima još Vas koji veruju da će Rusija jurišati na Kosovo dok Vi okrećete janjce čekajući milijarde i radna mesta koja stižu već u Junu, dogovorom sa Evropskim kolegama?

Brisel grad.
Mislio sam da ostanem
samo dan il' dva.

R) Ko se

Zaljubih se zaigra
mi srce snagom svom.
Zaboravih gde

evo ga jos jedan novopeceni clan SNS

To je kao podnaslov. Nema nigde u tekstu kao njegov odgovor na neko pitanje.

Нема, зато и пише да се остатак може прочитати у штампаном издању.
Тако су и Сарајлије онај Томин интервју извитоперили тј. ишчупали су из контекста и направили реченицу коју није изговорио.

Свеједно је шта напућени изјављује.
У еврозони, рају раја, 12, 1% незапослених или у милионима 19,2.
Стопа незапослених младих до 25 година у Грчкој и Шпанији је респективно 59,1% и 55,1%.
Линк:
http://vesti.krstarica.com/svet/rekordna-nezaposlenost-u-evrozoni-12-1-odsto/

Poslednja izmena:
Da, samo sto bi sad morao da da ostavku. Nije sa briselskim programom dobio veliki broj glasova, nego za moskovski program. Prevario je birace.I sad racuna da nastavi sa varanjem, a sve za svoju guzicu.....ne znam zasto, ali mi pada na pamet njeegova, Vuciceva fizicka mana, ona kraca noga.....copavi vladari su stvarno teski baksuzi za drzavu.

Da, samo sto bi sad morao da da ostavku. Nije sa briselskim programom dobio veliki broj glasova, nego za moskovski program. Prevario je birace.I sad racuna da nastavi sa varanjem, a sve za svoju guzicu.....ne znam zasto, ali mi pada na pamet njeegova, Vuciceva fizicka mana, ona kraca noga.....copavi vladari su stvarno teski baksuzi za drzavu.
Као и Кандићка.
Али вУЧКо има неку багу с плућима због чега је шкартиран на регрутацији, ни кувар у ЈНА није могао да буде.

Brisel grad.
Mislio sam da ostanem
samo dan il' dva.

R) Ko se

Zaljubih se zaigra
mi srce snagom svom.
Zaboravih gde

Sipac, nemoj srati , nemoj zdrati,

nego bolje ovo shvati.

Svakom dodje dan da plati.

I vama ce kada kucnu sati,
djaso u koga ste kredit digli ,
doc s kamatom da naplati.

Proklinjacete tada ludu pamet svoju
Sto za goru predadoste bolju.

Brisel grad.
Mislio sam da ostanem
samo dan il' dva.

R) Ko se

Zaljubih se zaigra
mi srce snagom svom.
Zaboravih gde

...............i na tom putu vucic nogu polomio ................eto tako

izmisljas.

Ruski funkcioneri govore drugacije.

Ali izdajnici na vlasti u Srbiji, guraju Srbiju u propast. U EU.

"То, наравно, не значи да је Москва индиферентна према земљама које су историјски везане за њу. То само значи да је контекст њеног деловања данас доста измењен. Балкан јесте привлачан за Русију као и раније, али привлачан је управо у европском контексту. Русија је увек полазила од тога да будућа велика Европа треба да буде заједнички производ Европске уније, Русије и земаља које се налазе између њих. Европљани су донедавно сматрали да је то утопија. Постоји Европска унија, мислили су они, и то је сасвим довољно, а ако још неко хоће да постане права Европа, он мора да прихвати њене принципе, тј. или да уђе под њено окриље (као Балкан, на пример), или да остане напољу, али да игра по њеним правилима (као Русија, Украјина и Турска).
Москва није пожурила да од Европске уније прузме иницијативу спасавања финансијског система који тоне, иако је на митинзима у Никозији било тугаљивих плаката на руском језику са паролама упућеним браћи по вери.

Данас, међутим, Европа више не изгледа као нешто унапред дато и непроменљиво. По свему судећи, ускоро ће у Европи неизбежно доћи до раслојавања на језгро и периферију. Што се тиче језгра (Северозападна Европа на челу са Немачком), ту је све отприлике јасно. Међутим, судбина периферије, поготово Југоисточне Европе, Балкана и Средоземља, прилично је магловита. У најгорем случају може се догодити да језгро једноставно скине са себе одговорност за државе које му задају бриге и да се од њих дистанцира. Европска унија се неће распасти, али ће се променити формат узајамних односа."

http://ruskarec.ru/opinion/2013/04/16/bratstvo_i_racunica_21407.html

Znam, Tihi, da ti se ovo ne uklapa u koncepciju radnog zadatka na krstarici, ali dobro pročitaj i prouči ovaj tekst...

Ovaj čovek (Lukjanov) je jedan od onih koga Kremlj pita za mišljenje kada je spoljna politika u pitanju...

Čovek je sve lepo napisao...treba biti idiot pa ga ne shvatiti...

Back