Vucic: Rezim u Crnoj Gori sprema linc Srba u CG, i eskalaciju nasilja a da za to, pritom optuzi Srbiju i Beograd!

"Соколе", не за'ебавај! ДУКЉАЊЕРОСИ у Подгорици једва чекају да из Београда било ко
од високих државник функционера да повод за дреку и оправдање бесчашћа које раде!

Подгоричка Милогорска БАГРА упорно чачка Србе и Београд, надајући се реакцији да би
своје губитништво и криминал преломили преко Срба и свих православних у ЦГ.

Niko ga ne zove da se miješa u unutrašnje stvari CG, zato nije ni došao, iako je prethodno najavio dolazak, vjerovatno zna da ga narod ne želi i da ne vjeruje njegovim riječima i politici koja je na djelu u službi njegovog prijatelja Mila Đukanovića
 
Bilo bi lepo da odgovoriš na pitanje:

Da li više voliš Bogai i Isusa Hrista nego Srbiju i srpski narod?
Господе Боже КАКВО УМОБОЛНО ПИТАЊЕ----- ПА НАРАВНО ДА ПРЕ СВЕГА ВОЛИМ ГОСПОДА БОГА - ИСУСА ХРИСТА - ПА ОНДА СРБИЈУ И СРПСКИ НАРОД........... ТИ СИ ЛУУУУУУУУУДДДДДДДДДДДД.............
 
Господе Боже КАКВО УМОБОЛНО ПИТАЊЕ----- ПА НАРАВНО ДА ПРЕ СВЕГА ВОЛИИММ ГОСПОДА БОГА И ИСУСА ХРИСТА - ПА ОНДА СРБИЈ И СРПСКИ НАРОД........... ТИ СИ ЛУУУУУУУУУДДДДДДДДДДДД.............
Bravo Eremita cenim to što si iskren. Sada je sve jasno.
 
Vučiću narod u CG opravdano ne vjeruje, većina zna da napravi jasnu razliku između onoga što govori i od onoga šta iza kulisa radi i spletkari. Vučić je ovom izjavom, čitajući između redova poručio da riječima i djelima podržava svog prijatelja Mila Đukanovića.
Ako ne vjeruju Vučiću,vjeruju li onda Dodiku ? Dodik za sada najbolje srbuje.
 
"Policija me je preko dva sata držala na nišanu pred ćerkom koja ima tumor i nedavno je bila na hemoterapiji": Goran Knežević o brutalnom hapšenju
Novosti online | 31. januar 2020. 21:25 | Komentara: 2
Jutros su u ranim jutarnjim časovima uhapšeni Ratka Knežević, majka poslanika Milana Kneževića, i njegov brat od strica Goran Knežević





SRODNE VESTI
Jutros su u ranim jutarnjim časovima uhapšeni Ratko Knežević, majka poslanika Milana Kneževića, i njegov brat od strica Goran Knežević, koji su nakon nekoliko sati pritvora pušteni na slobodu.

Goran Knežević je za crnogorski portal „IN4S“ ispričao da je policija jutros „demonstrirala svu svoju bahatost i tiraniju“. On je, takođe, rekao da se sve to dešavalo pred njegovom porodicom — maloletnim ćerkama, od kojih jedna boluje od tumora i nedavno je primila hemoterapiju.

„Jutros je policija upala u 5.50 u kuću, i bez ikakvog objašnjenja počela da pretura i baca stvari po kući. Sve što im je došlo pod ruku bacali su. Tražio sam da mi daju neko objašnjenje zašto sve to rade, međutim, rekli su da će mi kasnije u stanici milicije pojasniti sve. Ovo što su oni danas radili, to ni Hitler nije Jevrejima radio, niti su Turci u svoje vreme pokazivali ovakav vid agresije“, priča Knežević.

On dalje ističe da se sve to dešavalo pred očima njegove porodice, koja je bila vidno uznemirena, pogotovo deca, ali službenici policije nisu obraćali pažnju na to.

„Držali su me preko dva sata na nišanu sa dve automatske puške, pred decom. Zamislite tu oholost i bahatost. Deca gledaju tako oca. Majka, koja je bolesna, i ona je gledala sve to što se dešavalo“, vidno potrešen priča Knežević.

„Molio sam ih samo da mi ne preturaju i ne bacaju medicinsku dokumentaciju ćerke, koja je u sredu primila hemoterapiju“, dodaje on.

„Tu su bili izveštaji lekara specijaliste, CD sa njenim snimcima iz bolnice. Zamolio sam ih da ne bacaju to, i to je jedino što su me poslušali“, priča Knežević.

Takođe je rekao da su mu ćerke trenutno na razgovoru sa psihologom i da se dobro osećaju.

Nakon toga su Kneževića odveli u stanicu policije, gde su mu kao razlog za privođenje naveli, kako on kaže — „jeftine izgovore“.

„Policajci su mi rekli da je razlog za moje privođenje prikupljanje informacija o incidentu koji se desio na kružnom toku Čelebić, u Zeti. I eto, kao, hteli su da saznaju da li sam te večeri bio tamo“, pojašnjava on.

Na pitanje zašto su mu pretresali kuću i šta su tražili, Knežević kaže da nije dobio odgovor.

„Ovo što se meni danas desilo, može se desiti svakom građaninu Crne Gore. I evo, vidimo da se dešava. Počeli su da lude, gube kompas, isključeni su iz Crkve, šta im je drugo preostalo nego da se bahate ovako i pokazuju svoje pravo lice“, kaže Knežević.

Za kraj razgovora, Knežević je poručio:

„Ja neću odustati. Išao sam na litije kad god sam mogao i imao vremena. Nisam do sada krečio i bojio zidove trobojkama, ali sada kažem da hoću. I to ne uveče, nego preko dana. Ne bojim se. I narod je prestao da ih se plaši. I zajedno ćemo pobediti ovo zlo koje vlada više od 30 godina“.
 
Вучић, Дачић и Ђилас о томе су ћутали: У СЕ млади Шешељ о угрожености Срба
31.01.2020.

На зимском заседању Парламентарне скупштине Савета Европе заменик председника Српске радикалне странке и народни посланик, Александар Шешељ, је говорио о трагичном положају српског народа који живи на Косову и Метохији и Црној Гори.

У вези положаја Срба у Црној Гори посланик Шешељ је рекао:

„По мом мишљењу, актуелна ситуација у Црној Гори је незамислива у 21. Веку. Историјски правни принципи говоре да су држава и Црква одвојене. Такође, и ако у модерном свету не постоје државне религије, ми сада видимо да је могуће да се државна религија створи на партијском састанку и на конгресу политичке партије.
А ако погледамо контекст ситуације у којој је такозвани „Закон о слободи вероисповести” усвојен, у 2 сата ујутру, након што је цела посланичка група опозиционих партија ухапшена, уочава се да је главни циљ таквог закона национализација имовине СПЦ у Црној Гори и прогон СПЦ из Црне Горе.
Подсетио бих све да је актуелни председник ЦГ Мило Дјукановић на власти више од 30 година, још од периода комунизма, пре пада Берлинског зида. Он је више пута мењао националност, вероисповест, политику и идеологију. Такође, био је оптужен за шверц цигарета од стране Италијанског суда у Барију, али никада није био осуђен због дипломатског имунитета који има.

Да ли неко може да замисли да Француска национализује Катедралу Нотр Дам и одузме је од Католичке цркве?
Ова ситуација је нажалост тужна реалност у Црној Гори. Мило Дјукановић је себи направио државу, себи је направио нацију и сада покушава да себи направи и Цркву, све на уштрб Срба.
Међународне институције и међународна јавност морају да реагују јер се у Црној Гори крши Европска конвенција о људским правима и Устав Црне Горе.”
Косово
А када је у питању положај Срба на окупираном Косову и Метохији, Александар Шешељ је посебно нагласио:
„Данас, када расправљамо о туризму трансплантације органа изгледа да су сви заборавили Резолуцију 1782 из 2011; истрагу о наводима нечовечног поступања и нелегалне трговине људским органима на Косову и Метохији и, у вези тога, извештај Дика Мартија.
У резолуцији стоји да су неки Срби и неки Косовски Албанци били заточени на скривеним местима под контролом ОВК у Северној Албанији и били подвргнути нечовечном и понижавајућем поступању често пре него што су потпуно нестали. Органи су вађени од заточеника на клиници, на албанској територији, и преношени у иностранство због трансплантације. А особа која стоји иза ових злочина је бивши вођа ОВК и актуелни председник ткзв Републике Косово Хасим Тачи.
А сада је овај терориста и ратни злочинац је поштован и прихваћен од међународне закеднице и већине западних земаља које су признале Републику Косово; чак је стајао поред господина Макрона и госпође Меркел испод Тријумфалне капије током обележавања 100 година Првог светског рата.
А да ово лицемерје буде јос веће, услов ЕУ за Србију је признање независности такозване републике Косово. Морам да кажем да нема часних људи у српској политици који су спремни на такав чин. Србија никада неће признати нелегалну окупацију своје територије Инсистирамо да европске институције истраже и казне све одговорне за трговину органима на Косову и Метохији и да престану да подржавају терористичку државу у срцу Европе.”
********************************
Браво за МЛАДОГ ШЕШЕЉА ------------- Б Р А В Оооооооооо !!!
 
Да ли неко може да замисли да Француска национализује Катедралу Нотр Дам и одузме је од Католичке цркве?




********************************
Браво за МЛАДОГ ШЕШЕЉА ------------- Б Р А В Оооооооооо !!!

Katedrala Noter Dam nije u vlasnistvu Pariske nadbiskupije nego drzave ...
 
„Предсједник свих грађана“ вјернике назвао лудачким покретом!
Грађане, којих је на улицама и преко 150 хиљада, различитих националних али и вјерских опредељења (мислимани и католици су подржали своје суграђане) назвао је лудацима потврдивши тезу коју пропагира већ тридесет година своје диктатуре а то је да је "Предсједник свих грађана" оличење бескрупулозности
Од
ИН4С
-
28/01/2020 00:05
10

Knežević, London, ĐukanovićМило Ђукановић
Предсједник Црне Горе, Мило Ђукановић, вјернике који се окупљају испред својих храмова у свим градовима Црне Горе и молитвеним ходом и молебанима исказују своје незадовољство поводом усвајања дискриминаторског Закона о слободи вјероисповијести – назвао је „лудачким покретом“.
predsjednik1.jpg
скриншот
Грађане, којих је на улицама и преко 150 хиљада, различитих националних али и вјерских опредељења (мислимани и католици су подржали своје суграђане) назвао је лудацима потврдивши тезу коју пропагира већ тридесет година своје диктатуре а то је да је „Предсједник свих грађана“ оличење бескрупулозности.

О државништву, политичкој писмености али и хуманости и правди – не треба наглашавати да Ђукановић не зна ништа и да је његова владавина антицивилизацијска и антихришћанска.

Свједоци смо да из редова ДПС, чији је предсједник, избија фашизам у своме најчистијем облику те се то преноси и на комплетан државни апарат.

Подсјећамо, неосновано су због исртавања тробојки ухапшени младићи и дјевојка и још су у притвору. Вечерас је младић брутално претучен након дочека ватерполиста – навијачи чији је чин за осуду од стране свих истинских навијача као и свих грађана Црне Горе.

Раније је полиција напала и младост испред Храма, а брат Мила Ђукановића је и напао младиће који су након молебана мирно шетали подгоричким улицама и протествовали.
Koji vernici? Potpis Moskve je svuda prisutan!
 
Silazeći predšednik Crne Gore čini sve da zavlada još desetak godina kada će izmisliti lojave kao neprijatelje da bi produžio staž na još deset godina. Taj čovek ustinu čini sve da dođe do krvoprolića huškajući obe strane a kao i svaki tiranin zaboravlja na to da ko se mača laća ...
Ne nego Rusi i Vučić huškaju Srbe na Crnogorce....
 


koji si ti pokvarenjak i zao covek.

Postoji zivi snimak celog dogadjaja

Momak je posao na sastanak sa devojkom, cekao je autobus gradskog prevoza na stanici, i montenegrinski huligani su poceli da tuku iz cista 2 momka na stanici pored njega. On je poceo da bezi, a montenegrinske ustase su krenule i njega da jure, posle su ga pretukli 20 na 1.

Decko ima 19 godina i zove se Josif Vukicevic.

Sram te bilo krezavce.
 
Niko ga ne zove da se miješa u unutrašnje stvari CG, zato nije ni došao, iako je prethodno najavio dolazak, vjerovatno zna da ga narod ne želi i da ne vjeruje njegovim riječima i politici koja je na djelu u službi njegovog prijatelja Mila Đukanovića
Sam dolazak njegov bi bio interpretiran kao mesanje, svaki i najmanji pokret.
Nije ovaj zakon donesen samo da bi Srbe u cg pokatolicio, vec prevashodno da bi uvukao Srbiju u rat.
 
Да нема Вашингтона, Берлина и Загреба, Срби би нас „појели с опанцима“…
01.02.2020.

Потпредседник савета НВО „ЦПЦ“ Стево Вучинић, казао је у разговору за Актуелно, да Црна Гора треба да буде захвална званичном Вашингтону и Берлину на заштити од великосрпског и руског хегемонизма и Загребу који лобира за нас у ЕУ, јер би нас у противном, како је казао, ”појели с опанцима”.

Параноја у Црној Гори добија нове обрисе кроз интервју Стева Вучинића.
stevo-vu%C4%8Dini%C4%87.jpg


„Београдска штампа, за коју је својевремено војвода Гавро Вуковић тврдио да је највећа фабрика лажи на Балкану, трансформисала се у праву индустрију за ширење лажних вести. Укључени су сви почев од највиших државних адреса Србије, преко Академије наука, Цркве, научних и културних институција, скоро свих медија, па до последњег грађанина из србијанских забити. Хорски понављају неистину да су Срби у Црној Гори угрожени и да недавно усвојени Закон о слободи вере темељи правни основ да им се отиму светиње. Из повеснога искуства знамо да ће такву и сличне лажи ширити светом све док не ликвидирају црногорску државу и Србији обезбиједе излаз на Јадранско море”, казао је Вучинић за Актуелно.
Ових дана управо гледамо екстазу тога напада Србије са свиме што она јесте на нашу земљу, и то директно и фронтално. Повод томе нападу крије се у одговору на питање: Ђе је јужна граница Србије? За званични Београд, то је очито, али не и јавно декларисано, цела црногорска обала. Наравно, унутар ње, подразумева се и цела Црна Гора”, рекао је Вучинић.
Вучинић наглашава да Црна Гора као поморска држава, има геостратешки значај за континенталну Србију.
“Анексијом Црне Горе стекла би геополитички значај, који она сада нема. Дозволила би да се на црногорској обали укотве војни бродови и успоставе војне базе земаља којима су Европска Уније и НАТО непријатељски циљеви, и подупрта њиховом претећом силом Европи, стационираном, дословно у средишту континента, колосално оснажила сопствени утицај на политичке центре који о одлучују о статусу Косова и Републике Српске, на које територијално претендује. Зато директно и индиректно насрће на све црногорско, с тенденцијом да земљу уведе у хаос, чак и грађански рат, и у нередовним оконостима на власт доведе пету колону, оличену у скоро целој опозицији. Инструмент за ту операцију јој је Српска црква која вешто користи економско-социјалне проблеме земље, и подмукло, користећи се религиозном харизмом, на ноге је дигла осиромашени и прости свет против уставнога поретка. Зато за земљу и њене водеће људе и користи термине који имају изругујуће значење, повезује их с криминалом и са злочиначким организацијама, да би тај свет наоружала мржњом према сопственој земљи и властима”, казао је Вучинић.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ево јавио се још један болесник распопа Дедеића...........
 

Back
Top