Vučić razrešio dilemu: "Burek je samo sa mesom"

Ovde je onaj sa sirom jeo i nazvao ga burek.
Kom Vučiću verovati?
- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom.
Što je to čovjek točno slagao?
S jedne strane Drine, burek je samo s mesom, dok je s druge strane sa sirom.
Kako bi ti htjela da je
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, uhvaćen u laži, ali nije.

Trt.

Jes, dok ima budala :D
Djelomično povlačim ono priznanje u vezi bureka, zbog toga što:
👇
- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom.
E vidiš, tako i ja mogu reći: "Kod mene, s ove strane Save, burek je isključivo sa sirom, jabukama i nadjevom od pizze, dok je ono drugo pita s junetinom."

Ne mogu vjerovati da mi je taj čovjek opet pomogao otvoriti oči, stvarno je Mesija.

🐈

"BUREK JE SAMO SA MESOM" Vučić podelio snimak nakon posete Braničevskom okrugu: Ljudi nam se vraćaju u Srbiju​

"Ljudi nam se vraćaju u Srbiju", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon današnje posete Braničevskom okrugu.

- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom. Sve ostalo su pite, da li sa sirom, zeljem, ovim krompirom, sve ostalo su pite, burek je samo sa mesom - navodi Vučić u podeljenom snimku, uz kadrove svoje posete i ljudi koji su došli da ga pozdrave i saslušaju.

Pogledajte prilog 1688115

izvor kurir

"BUREK JE SAMO SA MESOM" Vučić podelio snimak nakon posete Braničevskom okrugu: Ljudi nam se vraćaju u Srbiju​

Sto si ovo stavio u svaštaru kad ima tema o bureku .
Čovek je dao prilog temi koju čita .

"Ljudi nam se vraćaju u Srbiju", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon današnje posete Braničevskom okrugu.

- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom. Sve ostalo su pite, da li sa sirom, zeljem, ovim krompirom, sve ostalo su pite, burek je samo sa mesom - navodi Vučić u podeljenom snimku, uz kadrove svoje posete i ljudi koji su došli da ga pozdrave i saslušaju.

Pogledajte prilog 1688115

izvor kurir
Pravi Bosanac

burek je šta oćeš a ovo kod nas je jbg znam da će vam bude čudno - samo balkanska varijanta bureka

Back