Vučić razrešio dilemu: "Burek je samo sa mesom"

Burekdžinica Sarajevo u Njemačkoj

1740185431593.png

Berlinu

"BUREK JE SAMO SA MESOM" Vučić podelio snimak nakon posete Braničevskom okrugu: Ljudi nam se vraćaju u Srbiju​

"Ljudi nam se vraćaju u Srbiju", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon današnje posete Braničevskom okrugu.

- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom. Sve ostalo su pite, da li sa sirom, zeljem, ovim krompirom, sve ostalo su pite, burek je samo sa mesom - navodi Vučić u podeljenom snimku, uz kadrove svoje posete i ljudi koji su došli da ga pozdrave i saslušaju.

Pogledajte prilog 1688115

izvor kurir

428c445a7498b11c5525e65db9b4014b_XL.jpg

"BUREK JE SAMO SA MESOM" Vučić podelio snimak nakon posete Braničevskom okrugu: Ljudi nam se vraćaju u Srbiju​

"Ljudi nam se vraćaju u Srbiju", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon današnje posete Braničevskom okrugu.

- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom. Sve ostalo su pite, da li sa sirom, zeljem, ovim krompirom, sve ostalo su pite, burek je samo sa mesom - navodi Vučić u podeljenom snimku, uz kadrove svoje posete i ljudi koji su došli da ga pozdrave i saslušaju.

izvor kurir

Zanimljivo. Prihvatio je da je burek samo burek sa mesom kako kažu svi koji ne žive u Srbiji.

Burekdžinica Sarajevo u Njemačkoj

Pogledajte prilog 1688143
Berlinu

Odlična fotka, samo ovde prave i ćevape :)

Zašto mislim da ja treba da znam gde je link? Zašto od mene tražiš? Ja sam samo član kao i ti. Preneo sam vest iz medija. Dao sam ti link gde sam to video. Ti tražiš da ja sada istražujem nešto po tvom zahtevu?
Ne, ne. Trazim link kojim bi preuzeo taj audio i pokazivao ga ljudima koji kazu da AV nije los.
Otisao sam i sam na link koji si dao, tamo nema nista, jos jedna ispala Kurira. Zato uvek treba da proveris kada procitas na njihovom sajtu nesto.

Ima neko link za tu izjavu?

Ne, ne. Trazim link kojim bi preuzeo taj audio i pokazivao ga ljudima koji kazu da AV nije los.
Otisao sam i sam na link koji si dao, tamo nema nista, jos jedna ispala Kurira. Zato uvek treba da proveris kada procitas na njihovom sajtu nesto.

Nemam pojma o čemu pričaš? Kada sam to postavljao? U nekoj drugoj temi?

U okviru članka za koji sam dao link ima i Instagram objava. Kliknui na tu sliku pa ćeš da ga čuješ
1740197837837.png

izvor kurir
I da @Jugoslav Čvarak ućuti za sva vremena!

Back