Vučić razrešio dilemu: "Burek je samo sa mesom"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.129

"BUREK JE SAMO SA MESOM" Vučić podelio snimak nakon posete Braničevskom okrugu: Ljudi nam se vraćaju u Srbiju​

"Ljudi nam se vraćaju u Srbiju", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon današnje posete Braničevskom okrugu.

- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom. Sve ostalo su pite, da li sa sirom, zeljem, ovim krompirom, sve ostalo su pite, burek je samo sa mesom - navodi Vučić u podeljenom snimku, uz kadrove svoje posete i ljudi koji su došli da ga pozdrave i saslušaju.

1740178987716.png

izvor kurir

"BUREK JE SAMO SA MESOM" Vučić podelio snimak nakon posete Braničevskom okrugu: Ljudi nam se vraćaju u Srbiju​

"Ljudi nam se vraćaju u Srbiju", napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras nakon današnje posete Braničevskom okrugu.

- Kod nas sa one strane Drine burek je samo sa mesom. Sve ostalo su pite, da li sa sirom, zeljem, ovim krompirom, sve ostalo su pite, burek je samo sa mesom - navodi Vučić u podeljenom snimku, uz kadrove svoje posete i ljudi koji su došli da ga pozdrave i saslušaju.

Pogledajte prilog 1688115

izvor kurir
Moze zvucni snimak te izjave? Kuriur iovako salje lazne vibracije.
Cisto da pustim nekim nasim ljudima ovde gde zivim da vide tog ravnozemljasa...

Da, ali gde je video zapis sa tim. Kurir cesto napise da je ovaj ili onaj izjavio ovo ili ono a onda to ne mozes da nadjes u njihovom tekstu, zato ih i ne citam.
No, ozbiljno, treba mi taj zvucni zapis da pokazem nekim nasim ljudima ovde sta im preCednik izjavljuje, svetogrdje, daj link za to.
Otkud meni?

Valjda shvataš da su moderatori kao i svi ostali članovi (recimo ti) koji volontiraju da održavaju red i mir na krstarici? Ako išta, to je teret jer ne možeš baš sve da kažeš što bi rekao da nisi moderator.

Otkud meni?

Valjda shvataš da su moderatori kao i svi ostali članovi (recimo ti) koji volontiraju da održavaju red i mir na krstarici? Ako išta, to je teret jer ne možeš baš sve da kažeš što bi rekao da nisi moderator.
Nisam razumeo, trazim ti link gde mogu da pokupim tu njegovu zvucnu/video izjavu o bureku a ti pricas o moderatorskom zay.eb.avanju...

Nisam razumeo, trazim ti link gde mogu da pokupim tu njegovu zvucnu/video izjavu o bureku a ti pricas o moderatorskom zay.eb.avanju...
Zašto mislim da ja treba da znam gde je link? Zašto od mene tražiš? Ja sam samo član kao i ti. Preneo sam vest iz medija. Dao sam ti link gde sam to video. Ti tražiš da ja sada istražujem nešto po tvom zahtevu?

Ne znam šta je mislio al kad precednik kaže, to je amin
Kad nazovi precednik nešto kaže to se propere kroz 3 varikine, 2 solne kiseline, okadi tamjanom, izgovore molitve pop, vladika, kardinal, hodža, rabin, buda, indijski poglavica, zaprašiš vilinskim prahom, konsultuješ Pelagića i proveriš u celom tomu Vojne enciklopedije, prelistaš Veliki narodni kuvar i pitaš baba Maru. I tek onda proceniš.

Back