ВУЧИЋ РАСКРИНКАН Дојче веле: Постоји уговор с Аустријом о враћању миграната!

Mnogo vise nego ti garantovano.kao sto sam i napisao postoje ljudi koji znaju sta sam uradio.Ne pada mi napamet da se hvalim,a drugo da pisem takvima kao sto si ti.Licemer.

Pa daj da i mi procenimo. Ne može tako, ti nečiji život opljuneš , ko ga je izložio , a za svoj kažeš - zna neko

Fer je da kad već pljuješ tuđe kažeš i svoje

I po meni je reći : ništa nisam uradio, sasvim pošteno . Ali glimatati tako je ljigavo. laku noć

Ne lupetaj molim te ... dobro smo opstali nakon svega šta su nam spremali , a i sada se koprcamo

Idioti (izvini, ali , mora tako) kao ti samo otežavaju .

I umesto da ćutiš ti baljezgaš ...

Dobro, smatras slobu & baba julu te seselja i slicne nepogresivima, ko katolici papu.... Cisto da ostatak foruma zna.

Dobro, smatras slobu & baba julu te seselja i slicne nepogresivima, ko katolici papu.... Cisto da ostatak foruma zna.

Ne smatram ih nepogrešivima ... samo ne znam kroz šta su sve prolazili , baš kao i za Đinđića ili Tadića

I ne mogu da sudim .

Pogotovu ne onima koji su zbog funkcija postradali i razapinjani na sve načine

Neko to može, ja ne mogu. Poštujem žrtvu .Đinđić, Milošević i Mira jesu žrtve

Šešelj ne znam ko je i šta je , tj koja je njegova uloga tačno

:think:Ne garantujem za 100% verodostojnost jer ne znam ali hocu da znam. Ovo je jako opasno.
EVrKxKWXYAMTgoU
:think::eek:

:think:Ne garantujem za 100% verodostojnost jer ne znam ali hocu da znam. Ovo je jako opasno.
EVrKxKWXYAMTgoU
:think::eek:
Ja sam ovo pročitao na Fejsbuku još pre.
Ako je objavljeno tog datuma koji piše.A ja mislim da jeste.I ako niko ništa nije demantovao.Onda je to to i znamo šta nam je činiti.I sa tim i bez toga.Situacija je takva da je ovo stanje nepodnošljivo.Ovde se ne radi o nekakvim strankama.Ovde se radi o našim životima.O našoj zemlji.Ugrožen je biološki opstanak srpskog naroda.Ako ne pristajemo na sopstveno uništenje onda nemamo izbora.

Има у полицији још нормалних људи нису сви корумпирани .
Vecina je tu postenih i dobrih ljudi i oni rade za platu i egzistenciju , ali zbog male grupe sitnih secikeca i poltrona, sve ih strpaju u isti kos !
To mora sama policija da resi, ako hoce da povrati ugled

Šta te briga za glasače kad si u bojkotu?
Pa oni koji su 2003. došli na ideju da treba da se vratimo u devedesete i glasamo za Vučića, su autori ovog pakla.

Samo niko nije predvideo da će novi vučićev mandat biti JOŠ GORI od prvog (devedesete).

Back